Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Петте най-големи грешки на човека

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Петте най-големи грешки на човека

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
    Че к'во и е на Алфата, жената кара Алфа ГТВ кабрио и е бомба !
    Следната история на баща ми ме кара да съм доста скептичен към италианските коли:

"Аз и съдружника ми преди около 15 години (някъде май беше 93-а) отиваме да вземем една алфа от витрината (защото съдружника на баща ми от малък искал да има алфа) Всичко точно, почва тест драйф-ът... Както си карат и изведнъж нещо издрънчава грубо. Слиза продавача, слага металната част в багажника и продължават (реакцията е "Ми те в завода не са го дозатегнали )... След малко случката се повтаря...Кръгом към магазина и си оставят алфите намира..."

Та оттогава е тръгнал лафа в нащо семейство, че не струват италианските коли (а ако се вземе в предвид и една италианска пералня която беше скапана в голяма част от своето пребиваване у нас) и по принцип техниката им... "Те са много добри да ти направят нещо да изглежда готино, но не и да го направят да работи както трябва без да се разваля"
    "That is not dead which can eternal lie,
    And with strange aeons even death may die."
    ~H. P. Lovecraft

Коментар

Стига де ... какво толкова не им харесвате на голфовето (най-вече 2-ките) ... на всякъде вървят по 200 - 300 ... лева
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Толкова са, 200лв. с празен резервоар и 300лв. с пълен. Скоро време се очаква модела с пълен резервоар да поскъпне до 400лв.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Stan40_San Преглед на мнение

Та оттогава е тръгнал лафа в нащо семейство, че не струват италианските коли (а ако се вземе в предвид и една италианска пералня която беше скапана в голяма част от своето пребиваване у нас) и по принцип техниката им... "Те са много добри да ти направят нещо да изглежда готино, но не и да го направят да работи както трябва без да се разваля"
          Ааа, не е точно така. Ползвам вече втора пералня CANDY и съм много доволен / все пак точно те са измислили автоматичната пералня/. Ползвам и италианска кафе машина - и тя е добре. За колите не мога да кажа, навремето имах за кратко едно Уно, /помня само , че като валеше дъжд и му светваше лампата на генератора- никаква защита/ но иначе не съм го запомнил с нещо кой знае какво...

Коментар

То вече и японците почнаха да слагат италиански дизели по колите...
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Освен в случаите, когато слагат френски или немски. То има ли други всъщност?
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

мИсля, че точно това е къщата (която я пише на рамката на номера) на "Менте" - темата е http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=35232 ...

То си го пише какъв е фиата
                ~H. P. Lovecraft

Коментар

"Те са много добри да ти направят нещо да изглежда готино, но не и да го направят да работи както трябва без да се разваля"
                  В същност си прав до някъде. Не мога да кажа, че алфата на жена ми се е разпадала, мисля, че баща ти е попаднал на лимон, но като цяло има какво да се иска от страна на качество. Скърца, трака, чука.. но изглежда супер и върви много добре

Е ти гоуфът - прилича на настъпан червей, но пък е тих и читав.

Но пък какво е живота, ако човек мисли само за практичност, за сметка на удоволствието и красотата Аз нямам практична кола все още, а в момента имаме актив от 4 коли в движение с жена ми. Коя от коя по вкретенена и с по-трудно и скъпи ремонти Но пък си е кеф
                  VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

В същност си прав до някъде. Не мога да кажа, че алфата на жена ми се е разпадала, мисля, че баща ти е попаднал на лимон, но като цяло има какво да се иска от страна на качество. Скърца, трака, чука.. но изглежда супер и върви много добре

Е ти гоуфът - прилича на настъпан червей, но пък е тих и читав.

Но пък какво е живота, ако човек мисли само за практичност, за сметка на удоволствието и красотата Аз нямам практична кола все още, а в момента имаме актив от 4 коли в движение с жена ми. Коя от коя по вкретенена и с по-трудно и скъпи ремонти Но пък си е кеф
                    A Туарег-а? Че той си е съвсем практична кола... Няма никакви проблеми (поне 30 дизела) и освен за някакви леки офроуд забежки става и за 200+ на магистралата Може би най-практичният СЮВ в момента...
                    ~H. P. Lovecraft

Коментар

Повярвай ми, във V10 няма нищо практично Поддръжката е супер супер скъпа, а за ремонти изобщо няма да говоря. В6 е значително по-практичен. Но пък е и значително по-бавен
                      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

грешите!!!!!!!!има и още грешки например GOLF PLUS(голф плюс)

Коментар

Повярвай ми, във V10 няма нищо практично Поддръжката е супер супер скъпа, а за ремонти изобщо няма да говоря. В6 е значително по-практичен. Но пък е и значително по-бавен
                          Еми тогава си на принципа "Кеф цена няма"

И да, Голф+ е недоразумение (както и Мерцедес Б-класата де)
                          ~H. P. Lovecraft

Коментар

С риск да си навлека мнооого червени точки, аз бих добавил към грешките на човечеството и френските автомобили, които не се ползват за работа.
                            Обяснявам!
                            Евтини са и се купуват много.
                            Да, ама се чупят като за световно.
                            Така като е работен автомобилът - иди доиди - вади пари - сиреч изплаща се, пък и да се счупи - денят отива в ремонт - кофти работен ден.
                            Да, ама ако си тръгнал за някъде - да речем на почивка?...С детето и жената?
                            И това не е лош късмет!
                            Статистика:
                            най-продаваните и наи-чупливите като процент автомобили.

Има ли живот извън сервиза?
                            Последно редактирано от cveti; 03-07-08, 19:13. Причина: Моля, използвайте главни букви и препинателни знаци!
                            BMW X6

Коментар

A Туарег-а? Че той си е съвсем практична кола... Няма никакви проблеми (поне 30 дизела) и освен за някакви леки офроуд забежки става и за 200+ на магистралата Може би най-практичният СЮВ в момента...
                              Не е ли големия дизелов мотор или бензинов V8 си остава само с приятния вътрешен дизайн с една дума доста тромав джип 2.5 дизел или 6 цилиндара бензин,малко изнемогват на това тежко купе.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                                Сервизен хумор. Много яко.
                                Ти тях ако ги питаш най добрия Форд е продадения.
                                Още нещо от сервизния хумор за марката Форд(само уточнявам че аз лично, нищо лошо не съм видял от тази марка)
                                "Форда е като циганина,той не боледува, той направо умира"
                                Последно редактирано от cveti; 10-07-08, 18:31. Причина: интервал
                                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                                Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X