До: Петте най-големи грешки на човека

Следната история на баща ми ме кара да съм доста скептичен към италианските коли:

"Аз и съдружника ми преди около 15 години (някъде май беше 93-а) отиваме да вземем една алфа от витрината (защото съдружника на баща ми от малък искал да има алфа) Всичко точно, почва тест драйф-ът... Както си карат и изведнъж нещо издрънчава грубо. Слиза продавача, слага металната част в багажника и продължават (реакцията е "Ми те в завода не са го дозатегнали
)... След малко случката се повтаря...Кръгом към магазина и си оставят алфите намира..." 

Та оттогава е тръгнал лафа в нащо семейство, че не струват италианските коли (а ако се вземе в предвид и една италианска пералня която беше скапана в голяма част от своето пребиваване у нас) и по принцип техниката им... "Те са много добри да ти направят нещо да изглежда готино, но не и да го направят да работи както трябва без да се разваля"

Първоначално публикуван от tutin

Преглед на мнение

"Аз и съдружника ми преди около 15 години (някъде май беше 93-а) отиваме да вземем една алфа от витрината (защото съдружника на баща ми от малък искал да има алфа) Всичко точно, почва тест драйф-ът... Както си карат и изведнъж нещо издрънчава грубо. Слиза продавача, слага металната част в багажника и продължават (реакцията е "Ми те в завода не са го дозатегнали
)... След малко случката се повтаря...Кръгом към магазина и си оставят алфите намира..." Та оттогава е тръгнал лафа в нащо семейство, че не струват италианските коли (а ако се вземе в предвид и една италианска пералня която беше скапана в голяма част от своето пребиваване у нас) и по принцип техниката им... "Те са много добри да ти направят нещо да изглежда готино, но не и да го направят да работи както трябва без да се разваля"
 Ползвам вече втора пералня CANDY и съм много доволен / все пак точно те са измислили автоматичната пералня

Коментар