Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ужОс!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

и все пак да не забравяме че го е карала жена
    Танки грязи не боятся!

Коментар

Като врътнеш стартера и халосаш лоста. Както тръгваше много години всеки шЕфИор. В ТКЗС-то, в ДК-то, в ДАП-а. В армията също. Ако има наклон нанякъде, просто настъпваш квото още работи и чакаш да се затъркаля. Както се кара чужда булка.

Коментар

Стефане, нещо не разбрах ! То на стартер можеш да тръгнеш на първа директно (стига да ти е загасен двигателя)! А ако работи, какъв е смисъла да въртиш стартера? За да придаде повече мощност на двигателя, или .... абе с две думи - Не разбрах (деже средно нямам още )
        RB Patrol Team

Коментар

Как какво. Променя оборотите на вала. Все някъде зацепва. Беше обичаен звук, удар и обичайно разтрисане на камиона. Характерно.
          Вярно че отдавна не съм виждал такова.

Коментар

Сега разбрах! Благодаря за разяснението, ще знам занапред, но не мисля да пробвам !
            RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap
              И все пак ми се струва, че това не е основателна причина за пожар
              Мисля, че двигателят просто ще умре без пожар
              Да, ама русокоска,за да заличи невежеството си ,впоследствие е драснала клечката .
              B+

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap
                И все пак ми се струва, че това не е основателна причина за пожар
                Мисля, че двигателят просто ще умре без пожар
                Да, ама русокоска,за да заличи невежеството си ,впоследствие е драснала клечката .

Аз мисля ,че това не може да се случи от каране на първа ,колкото въображаемата американка да е руса .
                B+

Коментар

Ти кво бе, не си виждал жива блондинка ли? Брат ми, тогава си за оплакване! Пази се бе!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                    Ти кво бе, не си виждал жива блондинка ли? Брат ми, тогава си за оплакване! Пази се бе!
                    Напротив ,исках да спестя израза ,че от жена всичко се очаква и затова казах ,че е въображаема блондинка,защото никой не я е виждал.Само предполагаме
                    B+

Коментар

Темата за блондинката не е разкрита...автора да се гръмне

...аууу, авторът съм аз...

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                        Темата за блондинката не е разкрита...автора да се гръмне

...аууу, авторът съм аз...

Да не се гръмна ,пускай темата за брюнетките,че за блондинки има в този раздел.
                        B+

Коментар

Господа! Темата за блондинките е разкрита още по времето на моята младост. Темата за брюнетките разкрих впоследствие за себе си, а също така съвместно с другари. Предполагам съществено обаче, че темата за рижите е слабо изследвана от повечето от присъстващите, така че настоятелно обръщам просветеното Ви внимание към това така рядко проявление на природата!
                          Да, телефоните и предложенията за лични срещи може просто и скромно като лично съобщение, вече съм си в къщи.
                          Не знам как се рисува скромно мигане))

Коментар

Стефане извинявай,ама докато не преключим с брюнетките ,никакви рижави мадами
                            B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X