Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ужОс!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ужОс!

Този Ситроен С 4 го е взела под наем една американка. Пътувала от Будапеща за Печ. Карала през цялото време на първа скорост защото мислела че е автоматик.
    Снимките са направени от застрахователния агент

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Re: ужОс!

Първоначално публикуван от quadra
    Този Ситроен С 4 го е взела под наем една американка. Пътувала от Будапеща за Печ. Карала през цялото време на първа скорост защото мислела че е автоматик.
    Снимките са направени от застрахователния агент
    старо и разисквано

и е пълна глупост това....... как ще се движи с 20 км./ч ? толкова километри, и от какво точно ще изгори преди да блокира?
    no signature no problems

Коментар

Абе някои коли вдигат почти 100 на първа...
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

въпроса е, ако беше го карала с 20кмч, дали ще прегрее

по-скоро с 50-60 и си е мислела, че километража е в мили/ч
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

И все пак ми се струва, че това не е основателна причина за пожар
          Мисля, че двигателят просто ще умре без пожар
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Според мен е спряла и се е запалила...няма начин да не е избило масло и тн все от някъде...

Коментар

Батка, нали е било жена? Що си мислиш че можеш да разбереш кво и как? Ако имаше логика или здрав разум нямаше да ги има тия снимки.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                въпроса е, ако беше го карала с 20кмч, дали ще прегрее

по-скоро с 50-60 и си е мислела, че километража е в мили/ч
                просто е станало пожар и те за по-интересно са казали че го е карала жена, а ако е мислела че е мили нали трябва да е пътувала 4.5 часа за тези 220, нали за толкова време ще спре някъде да пи...ае и трябва да загаси колата да сложи на P и после на D за да тръгне как е станало това нали е с ръчни скорости има и 3-ти педал (странно за американците) абе историята издиша отсякъде.......
                no signature no problems

Коментар

Е затова изглежда верно е имало жена)))

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                    Абе някои коли вдигат почти 100 на първа...
                    Аз съм имал такива.............

А тази руса ли е била ,или само американка?
                    B+

Коментар

малее това съм го виждала

ужас представете си колко зор е видяла колата.....

а споменавма ли се дали жената е било руса??
                      пък и колкото да си рус все ще различиш автоматика.....
                      поне аз така си мисля

Коментар

А можете ли да ми кажете, как се тръгва с ръчни скорости, без да си натиснал съединителя
                        RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев
                          А можете ли да ми кажете, как се тръгва с ръчни скорости, без да си натиснал съединителя
                          на стартер
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

С газта. На слух. Като със всеки убит ЗИЛ без синхронизатори.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                              С газта. На слух. Като със всеки убит ЗИЛ без синхронизатори.
                              Това доколкото знам става при движение, и от първа нагоре, Но не знаех, че можеш и да тръгнеш така! И още не си го представям! Защото за да включиш на дадена скорост, без съединител, трябва оборотите на двигателя, да са равни на тези на скоростната кутия! Ми след като е спряла колата, а двигателя работи, как ще стане този номер ?
                              RB Patrol Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X