Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Давид и Голиат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Не, за особено напредналите - КПВТ. Жалкото е че не ми стигат три тона да си го нося сам, ама ...
    Хаосът по пътищата възникна пред смаяния поглед на тъпеещото гражданство под вещите грижи на любимият КАТ. Оставени сами на себе си хората бързо пропадат до диво състояние. Противодействащите механизми не работеха, не работят и сега. КАТ не желае да контролира и управлява движението. Така се стигна до войната по пътищата, и всяко друго твърдение е съвършено несериозно.

Коментар

докато расъждаваме така няма да се оправи нищо, по умният винаги отстъпва а не "изгубилият" успех с катастрофите, да отворим нов подраздел КОЛКО ЛЕКИ КОЛИ БЛЪСНАХ ДНЕС и дано няма някое малко дете в някоя кола защото после не само ще ти тежи на съвестта ами и други неща ще стават. сега ще кажеш ами ониа да се пази, ми той като е прост и ти ли трябва да си

Коментар

Ееее, тая тема от къде почна та къде отиде. Абе Вии цяла нощ тва ли сте обсъждали? Kaishin прав си обаче само за някои неща. Нали знаеш каква е разликата между човеци и хора. Надявам се че ние все още сме между първите макар че крайната си оценка ще получим след сетния си час. Прав си и за едната идея преди другите(аз съм патувал 600-700км на ден, и познай колко идеи предварително съм бил-направо е убийствено) прав си и за това че на човек може да му се случи 1 път да се разсее и белята е готова. Затова казах вчера "Бай бабо да не се случва". Обаче като се замислиш(аз това отдавна съм сигурен) ХАОСА е изкуственно генериран и тук Стефан е абсолютно прав. Кат са се превърнали в едни търтеи които освен да чакат на гюме за превишена скорост неправят почти нищо друго. Грешка, кибичат по крайпътните заведения, обикалят по автокъщите, и най тежкото да ходят по ПТП-та. Аз вчера казах че КАТ е една организация с доста власт, която би трябвало да се ползва за вкарване на ред. Нищо подобно! Тая власт се използва за уреждане на лични проблеми, за уреждане на жените, тъщите, майките и сестрите на катаджиите на най-вече държавна работа в същите служби на КАТ. Изобщо всичко друго но не и да вършат работата за която са създадени. Не ми е за пръв път да гледам задръстено кръстовище със спрели светофари, и колата на КАТ заедно с катаджиите си седят на някой от ъглите и четат вестник. Един такъв случай е достатъчно да развали резултата от месеци наред упорита работа на други техни колеги. Изобщо както всичко в тази държава, което се върши от държавен орган или организация, е оставено на САМОТЕК. Това е правилната дума. А Вашия спор със Стефан упорито ми прилича на споровете в НС - всеки говори ама никой не слуша. Резултатите ги виждаме - всеки си прави каквото той сметне за правилно, без оглед на това кое е законно и редно. Когато виждаш че държавните органи са абдикирали от задълженията си но не и от правата си решаваш че ти си при всички положения прав. Резултатите са налице!
        ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Ето още нещо по темата: http://ziza.ru/2006/06/07/smart-prot...oho-mersa.html
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ето друг камион не Краз но пак е голям сравнение с Сеата
            [size=7][color=GREEN]EnDuRo[/color][color=blue] & [/color][color=green]OFF_rOaD[/color][color=blue] TeAm[/color][color=green] BiStRiCa[/color][/size]
            [img]http://www.autonet.bg/Offroad/deso%20tuning.jpg[/img]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X