Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Давид и Голиат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Давид и Голиат

Лек пътен инцидент,с катастрофални разрушения и последствия.
    B+

Re: Давид и Голиат

Първоначално публикуван от vokel
    пак старо
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
      Първоначално публикуван от vokel
      пак старо
      Аз пък не съм го виждал и ми хареса. Винаги съм мечтал да карам такъв краз. Да му мислят тия дето ме сечат или не спазват правилата.
      ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Аз пък не съм го виждал и ми хареса. Винаги съм мечтал да карам такъв краз. Да му мислят тия дето ме сечат или не спазват правилата.
        и какво ще ги блъснеш и после ще ги гледаш от кабината как се мъчат ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin
          и какво ще ги блъснеш и после ще ги гледаш от кабината как се мъчат ли?
          Ама чакай сега, аз кво да направя като вината си е тяхна. Естествено няма да ги оставя да се мъчат. Просто ще извадя пистолета и ще ги дозастрелям - за да не се мъчат. Ей тва на майтап да не си помислиш че наистина ще го направя. Аз да не съм талибан. А по отношение на краза извинявай ама като гледам обстановката по пътищата и неадекватното повединие на голяма част от шофьорите(неска пак ми отниха предимството при това на стоп, колата пресече с 70-90км/ч), най сигурно ще се чувствам аз и семейството ми в тоя краз. Друг въпрос е че трябва да се движим с имефони.
          ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

за обстановката си прав, и на мен ми отнемат предимството ама отдавна не се ядосвам за такива неща, един път като ти се случи мислиш по друг начин

Коментар

Не можеш да ги дозастрелваш, има си закон! На времето изписах кофа мастило за една застреляна крава, а ясно че нямаше да я бъде, то тира се разпадна, та кравата. Ама още беше жива, та аз ... Имало хора, можело да стане нам си кво, дрън-дрън ... Ама писах.
              Като си Краз, значи си голям, и трябва да си щедър и милостив! Не ги оставяй да се мъчат, включи на задна, бутни малко газта, кво ти струва? Посре пак напред за да е сигурно, и после пак си карай натам, кво толкова.

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin
                за обстановката си прав, и на мен ми отнемат предимството ама отдавна не се ядосвам за такива неща, един път като ти се случи мислиш по друг начин
                Примирението е първия признак на поражението. Не го прави! Аз също намалих ядосването последната година, обаче се вбесявам като не се спазват елементарни правила, да не говорим че кат има право да затваря всяка улица която не отговаря на БДС за пътна настилка ама не го прави, Общината е длъжна да подрязва клоните на дърветта съгласно нормативите за това, да не говорим за маркировка, знаци, осветление.... абе въобще ХАОС. Как да се примиря с тоя ХАОС, като знам как е по другите държави. А не желая да емигрирам. Дори се отказах от Канада въпреки че потроших доста пари и не отидах на интервю. Ей пак избягахме от темата. Поздрави
                ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                  Не можеш да ги дозастрелваш, има си закон! На времето изписах кофа мастило за една застреляна крава, а ясно че нямаше да я бъде, то тира се разпадна, та кравата. Ама още беше жива, та аз ... Имало хора, можело да стане нам си кво, дрън-дрън ... Ама писах.
                  Като си Краз, значи си голям, и трябва да си щедър и милостив! Не ги оставяй да се мъчат, включи на задна, бутни малко газта, кво ти струва? Посре пак напред за да е сигурно, и после пак си карай натам, кво толкова.
                  Абе "Бай Бабо...."......
                  ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

нека аз да мисла с 1 идея преди него и да не стане беля пък наречи това поражение ако можеш, най лесно е да мачкаш другото е по трудно с тоя пост Стефан падна с 9 пункта от 10

Коментар

Поне за себе си никога не съм поддържал мълчанието на агнетата. От как се помня и с всички последствия. И за другите и за себе си.
                      Едно от фундаменталните задължения на класическата държава са репресиите. При положение че държавата се отказва от тези си функции, то хаосът е неизбежен. Ако няма категорично и брутално противодействие срещу безпредела ще загинат всички, не само абстрактното общество. А така - само някои.

Коментар

Стефане а ми кажи с прости думички какво ще стане ако аз те засека много гадничка - натискаш газта гониш ме набивбаш спирачки пред мен крещиш или ме удряш кой ще е удовлетворен

но наистина те моля прастичко защото за тежка работна седмица - този част не ме предразполага на философски и житейски теми

откъде намери тази агресия

Коментар

За особено умните състезатели - просто спирам с половин писък на гумите, не с цял. Не е да не съм спирал, как така, аварийно даже ... Това означава просто бракуване на другата кола. За такива цели и при такива скорости моят джип е практически брониран. Ако рисувах звездички за свалените, Багирата щеше да е червена а не зелена.
                          Печалното за потърпевшите е че после не ги оставям да се вайкат над нещастието си, а им разказвам подходящи глави от ПДП с посочване на интересните обекти на местността. Тип знаци, светофари, драскулки с бяло по асфалта.
                          Когато съм в особено злобно настроение започвам да карам строго по правилника. В делничните дни трябват примерно 3 минути в центъра на града, и вече има с кого да си говоря на тая тема.

Коментар

Коментар

[quote="D-MAX ... обаче се вбесявам като не се спазват елементарни правила, да не говорим че кат има право да затваря всяка улица която не отговаря на БДС за пътна настилка ама не го прави, Общината е длъжна да подрязва клоните на дърветта съгласно нормативите за това, да не говорим за маркировка, знаци, осветление.... абе въобще ХАОС.

ХАОС, точно така!!! Сега си представете от някъде идват едни КРаЗ-ове... и мачкат всичко наред... добре де, ама от трета страна едни БЕЛАЗ-и... те мачкат и КРаЗ-овете. За капак - Стефан - с ДШК 12,7х108... Ето това вече е идилична импресия
                              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X