Ммм ... Тва кво беше? Дето как запалиш колата, и автоматично треска некоя която минава наблизо?
Не такава която когато работи я оставяш на "Р" - паркинг и тя си бачка колкото си иска и не върви наникъде. И когато се катериш по баира, спираш и отпускаш кспирачката и не се връща назад - само даваш газ и тръгваш...
А за паленето - не пали ако не е на паркинг и неутрална.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Бъркаш, бъркаш и ти писва и спираш да палиш на скорост...
2- току превърти на истиски градус и оп колата си пърпори по нандоле
цялата случкане свързана с не напълно осъзнато поведение спрямо автомобила, устройтвато му, мерките за безопасност и бла, бла още маса неща, които струва ми се не са уфрет .
НЕКА СИ ДАВАМЕ СМЕТКА ЯСНО ЗА СПОСОБНОСТИТЕ И КОНЦЕНТРАЦИЯТА НА КОЯТО СМЕ СПОСОБНИ! Макар и ежедневни, ситуациите с МПС не са шега. нали
като цяло не е много трудно, изисква се само да си там кадето си и да правиш каквото правиш, както трябва.
звучи интересно автоматика, със сигурност не те заболява ляв крак да помпаш/..
Мислех че е голяма гнус допреди да се кача на този който карам в момента. Явно цялата работа е идвала от това че автоматиците които съм карал преди са били по-слабички и са оставяли усещането за мудност. Сега с този се чудя как съм живял пледи и не мога да си представя да ръчкам скорости. И наистина е много сладко като спреш на Раковска до операта по баира нагоре да пуснеш педалите и той си стои и наникъде не тръгва Даваш газ и готово
спираме за малко колата на място с наклон а ръчната не държи яввно и колата в даден момент тръгва (в случая назад посока към уличката по която в този момент идва кола)
Що за щура идея е това ?Да оставиш автомобил на свободна ,запален двигател и вие отстрани сигурно пиехте кафе и чакахте колата да тръгне по наклона .Е ,физика
Коментар