Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да реагираме в следната ситуация -

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Простичко го написа Off road специалиста Стефан
    LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
      Ммм ... Тва кво беше? Дето как запалиш колата, и автоматично треска некоя която минава наблизо?
      Не такава която когато работи я оставяш на "Р" - паркинг и тя си бачка колкото си иска и не върви наникъде. И когато се катериш по баира, спираш и отпускаш кспирачката и не се връща назад - само даваш газ и тръгваш...
      А за паленето - не пали ако не е на паркинг и неутрална.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

гасиш двигателя
        включваш на втора и излизаш.....

Коментар

От къв зор пък на втора?
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ми не знам
            аз така правя
            щото после по навик търсиш първа
            като усетиш, че не е на първа и реагираш
            а ако е на първа можеш пак да направиш гаф

Коментар

Wow!

Бъркаш, бъркаш и ти писва и спираш да палиш на скорост...

2- току превърти на истиски градус и оп колата си пърпори по нандоле

цялата случкане свързана с не напълно осъзнато поведение спрямо автомобила, устройтвато му, мерките за безопасност и бла, бла още маса неща, които струва ми се не са уфрет .

НЕКА СИ ДАВАМЕ СМЕТКА ЯСНО ЗА СПОСОБНОСТИТЕ И КОНЦЕНТРАЦИЯТА НА КОЯТО СМЕ СПОСОБНИ! Макар и ежедневни, ситуациите с МПС не са шега. нали

като цяло не е много трудно, изисква се само да си там кадето си и да правиш каквото правиш, както трябва.

звучи интересно автоматика, със сигурност не те заболява ляв крак да помпаш/..

Коментар

Мислех че е голяма гнус допреди да се кача на този който карам в момента. Явно цялата работа е идвала от това че автоматиците които съм карал преди са били по-слабички и са оставяли усещането за мудност. Сега с този се чудя как съм живял пледи и не мога да си представя да ръчкам скорости. И наистина е много сладко като спреш на Раковска до операта по баира нагоре да пуснеш педалите и той си стои и наникъде не тръгва Даваш газ и готово

Коментар

Re: Как да реагираме в следната ситуация -

Първоначално публикуван от Софианитка
                  спираме за малко колата на място с наклон а ръчната не държи яввно и колата в даден момент тръгва (в случая назад посока към уличката по която в този момент идва кола)
                  Що за щура идея е това ?Да оставиш автомобил на свободна ,запален двигател и вие отстрани сигурно пиехте кафе и чакахте колата да тръгне по наклона .Е ,физика
                  B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X