спираме за малко колата на място с наклон а ръчната не държи яввно и колата в даден момент тръгва (в случая назад посока към уличката по която в този момент идва кола)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как да реагираме в следната ситуация -
Свий
X
-
Не знам защо го няма педала на работната спирачка. Тогава с едната ръка викаме линейка за тия от другата кола, с другата зимаме пари от банкомата за да им я платим.
Колкото и да е стръмна улицата, колата никога няма да се изтърколи назад когато е включена на първа и напред - когато е на задна. РЪЧНАТА СПИРАЧКА НЕ ОБЕЗОПАСЯВА АВТОМОБИЛА ПРИ ПАРКИРАНЕ! Това устройство изобщо няма отношение към паркирането.
Коментар
-
убедих се , но пък няма как да оставиш кола с работещ двигател на първаПървоначално публикуван от СтефанНе знам защо го няма педала на работната спирачка. Тогава с едната ръка викаме линейка за тия от другата кола, с другата зимаме пари от банкомата за да им я платим.
Колкото и да е стръмна улицата, колата никога няма да се изтърколи назад когато е включена на първа и напред - когато е на задна. РЪЧНАТА СПИРАЧКА НЕ ОБЕЗОПАСЯВА АВТОМОБИЛА ПРИ ПАРКИРАНЕ! Това устройство изобщо няма отношение към паркирането.
Коментар
-
Никога и никъде не можеш да оставяш колата сама с работещ двигател. Ръчната спирачка е проектирана единствено като аварийна система. Това че понякога някъде някой я използва и за друго, е въпрос само на специални умения и естествено - на собствен риск. Така или иначе това не е система за паркиране. По смисъла на закона то трябва да е безопасно. Автомобилът с изключени скорости не е обезопасен.
Коментар
-
Като толкова не ти се гаси двигателя, ще подпреш долните колела на нещо, а предните ще ги извъртиш докрай така, че ако би помръднала, да се подпре веднага в нещото. Бордюр, или каквото там. Така че да няма нито метър да събере инерция ако се затъркаля. И да стои там да пуши, докато и се свърши мазута, вече няма къде да се дене.
Коментар
-
Мани бе братче, сега се навъдиха кочини, дето няма да запалят и щото пепелника е препълнен, много може да разбереш кво като и е мокро, та се гевези ... Той стартера сигурно върти, обаче след миенето не си пускал Касперски на компютъра на седалката за котки, и нема палене, тва е! Или нещо искаш да ни прецакаш за евросъюза, а? И немаш седалка за котки? И гражданска отговорност на папагала немаш? Опа, ма ти и папагал ли немаш, бе еЛа тука бе!
Коментар
-
Аз като ви казвам че автоматика му е майката не ми вярвахте, ама сега разбрахте
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
- ако са дмава души както в случая все единия ще изтича към вратата да натисне педала на спирачката, но ако си сам
. просто трябва да се мисли с 1-2 хода напред... поне
)
Коментар