Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да реагираме в следната ситуация -

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да реагираме в следната ситуация -

спираме за малко колата на място с наклон а ръчната не държи яввно и колата в даден момент тръгва (в случая назад посока към уличката по която в този момент идва кола)

Слизаме от колата и гледаме как ще удариме задностоящия. След това му удряме еден шамар за назидание и спокоино си тръгваме към най близко намиращия се сервиз.
    LZ1VMH

Коментар

Не знам защо го няма педала на работната спирачка. Тогава с едната ръка викаме линейка за тия от другата кола, с другата зимаме пари от банкомата за да им я платим.
      Колкото и да е стръмна улицата, колата никога няма да се изтърколи назад когато е включена на първа и напред - когато е на задна. РЪЧНАТА СПИРАЧКА НЕ ОБЕЗОПАСЯВА АВТОМОБИЛА ПРИ ПАРКИРАНЕ! Това устройство изобщо няма отношение към паркирането.

Коментар

не беше смешно , защото бяхме извън колата , и добре че бяхме двама иначе почти си представих таткото смачкан който изтича да я спре

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
          Не знам защо го няма педала на работната спирачка. Тогава с едната ръка викаме линейка за тия от другата кола, с другата зимаме пари от банкомата за да им я платим.
          Колкото и да е стръмна улицата, колата никога няма да се изтърколи назад когато е включена на първа и напред - когато е на задна. РЪЧНАТА СПИРАЧКА НЕ ОБЕЗОПАСЯВА АВТОМОБИЛА ПРИ ПАРКИРАНЕ! Това устройство изобщо няма отношение към паркирането.
          убедих се , но пък няма как да оставиш кола с работещ двигател на първа

Коментар

Никога и никъде не можеш да оставяш колата сама с работещ двигател. Ръчната спирачка е проектирана единствено като аварийна система. Това че понякога някъде някой я използва и за друго, е въпрос само на специални умения и естествено - на собствен риск. Така или иначе това не е система за паркиране. По смисъла на закона то трябва да е безопасно. Автомобилът с изключени скорости не е обезопасен.

Коментар

е да но един път след миене на двигател се случва да запалиш с огромен късмет, така, че едва ли ще оставиш двигателя да загасне - ако са дмава души както в случая все единия ще изтича към вратата да натисне педала на спирачката, но ако си сам

Коментар

стефан е прав, ако знаеш, че гаснеш спираш на друго място или така, че да си с нос надолу и да няма проблем с паленето. просто трябва да се мисли с 1-2 хода напред... поне

Коментар

Като толкова не ти се гаси двигателя, ще подпреш долните колела на нещо, а предните ще ги извъртиш докрай така, че ако би помръднала, да се подпре веднага в нещото. Бордюр, или каквото там. Така че да няма нито метър да събере инерция ако се затъркаля. И да стои там да пуши, докато и се свърши мазута, вече няма къде да се дене.

Коментар

в случая не шофирах аз , но със сигурност бих направила същото не би ми хрумнало, че ше тръгне от нищо все пак не е билб сериозен наклон, а иначе по подобен начин мисля, че миналата година загина братът на един колега при инцидент с пикап в планината

Коментар

Мани бе братче, сега се навъдиха кочини, дето няма да запалят и щото пепелника е препълнен, много може да разбереш кво като и е мокро, та се гевези ... Той стартера сигурно върти, обаче след миенето не си пускал Касперски на компютъра на седалката за котки, и нема палене, тва е! Или нещо искаш да ни прецакаш за евросъюза, а? И немаш седалка за котки? И гражданска отговорност на папагала немаш? Опа, ма ти и папагал ли немаш, бе еЛа тука бе!

Коментар

Аз като ви казвам че автоматика му е майката не ми вярвахте, ама сега разбрахте
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ммм ... Тва кво беше? Дето как запалиш колата, и автоматично треска некоя която минава наблизо?

Коментар

Ужасий и простотий
                            LZ1VMH

Коментар

В българският няма нито една дума, множественото число на която се образува с "й". Всичките са с просто "и")

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X