Да, ама вие с брат ти сте доста якички
. А такива хора като вас и Мишо (Електрика), не са кой знае колко
. Аз съм карал и УАЗ и ГАЗ69 и смея да кажа , че не е лесна работа - трябва да си доста здрав физически, за да не се умориш след първите няколко километра, освен това има доста чалъми....
Моите приятели с ''керемидката'' на Ком-Емине, след всеки етап бяха доста по изморени от мен например. А са по цял ден във фитнеса. Единият от тях взе да ходи на фитнес, основно поради факта, че кара УАЗ и навигира пак в УАЗ
.
Не можеш да отречеш, че УАЗ-ките (а и волгите) са за яки мъжаги.
И аз съм фен на УАЗ , ама нямам време за спорт. Но ще трябва да намеря , че аквариума расте
.
. А такива хора като вас и Мишо (Електрика), не са кой знае колко
. Аз съм карал и УАЗ и ГАЗ69 и смея да кажа , че не е лесна работа - трябва да си доста здрав физически, за да не се умориш след първите няколко километра, освен това има доста чалъми.... Моите приятели с ''керемидката'' на Ком-Емине, след всеки етап бяха доста по изморени от мен например. А са по цял ден във фитнеса. Единият от тях взе да ходи на фитнес, основно поради факта, че кара УАЗ и навигира пак в УАЗ
.Не можеш да отречеш, че УАЗ-ките (а и волгите) са за яки мъжаги.
И аз съм фен на УАЗ , ама нямам време за спорт. Но ще трябва да намеря , че аквариума расте

Коментар