Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продавам адронен колайдер втора употреба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
    Особено ако останалите 4 часа те друса електрошок... Нищо, Максе, нека туй ти е утеха, че бъдната наука се опира и на тебе. И ти си дал, значи, нещо на света. Продължавам обаче да се изумявам на сексистката жилка в изказванията ти. Както на дамско-ориентираната, така и на мъжко. Че срам нямаш - това е ясно. Ама прояви малко уважение, де. Стига приписва машистки навици на колайдеристите. Какво ще да е това детство, дето си имАл, страх ме е да си представя. Даже и Зарин вече го фана срам да ти приглася и тихомълком си стиска пресичката, евентуално да не го забележим и да не му я вземем...

Курсистът има досие от 18 папки (от дебелите) и ще бъде лично изстрелян от колайдер, да лети към траланайната си.
    "Драги",каквото повикало,такова се обадило-с вас други начини на комуникации няма!
    А Заарин що го няма ще разберете болезнено малко по-късно в развитието на пасквила ви.Достатъчно късно,за да е необратимо.
    Тая тралала директория не беше ли партийната ви и идейна линия.Що ме мешаш със себе си и подопечните ти фърчолети?!
    Муайте,и без мен диагнозата е окончателна и нелечима!

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
    Не ми е нужен допълнителен тунинг на мен.
    С наличното съоръжение, правя страхотно мляко със завидна масленост, които се трансформират в живо тегло за дни ...
    А ти какво можеш да правиш?
    Ами аз правя "теглото"-иначе съоръжението баца като тренажор,завидната масленност не се види и т.н.
    Общо взето на Шефа са му се въртяли некви логични мисли при създаването ни и ви е забучил втора цигулка.Важна,ама двето си е две.
    А за тунинга питах следствие на твоето питане за наличен такъв.Аз откъде да знам,че имаш нужда?Видях,предложих-човещина,ти скочи отгоре ми.С лоши хора си се сбрала-параноята изостря сетивата до срив на нервната система.Спокойно,полекинка-имаш по-важни ангажименти от комплота с тези побърканяци.
    Последно редактирано от cveti; 19-01-09, 20:56.

Коментар

• До: Продавам адронен колайдер втора употреба

Първо, не са фърчолети, ами фърфолети. И второ, не са ми подопечни, а всички сми равни, щото Революцията ни е Народна )) А тя е такава, тъй като в нея участват повечко хора, а не само един пресориански тралалайник, един машистки психопат, две пенсионерки-секретарки и кучето от двора. Всяка прилика (и разлика) с действителни лица е случайна...
      Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Темата за пресата не завърши с хепиенд, време е нещата да се променят. Усмихвайте се по-често. И здравето ще отмие отровните отлагания от злоба и злъч, функцията на надбъбречната жлеза ще се подобри и ако се движите редовно и здравословно - предпоставките за уголемяването на простатата ще намалеят. И не на последно място - причината за вашето добро настроение - колайдерът работи перфектно!

П.П.
        Относно Шефа - Той е колега творец.
        Когато творците творят - нахвърлят набързо грубата скица...
        И после се заемат да правят шедьовъра ... с прекрасните му детайли ....
        Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

• Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
          Първо, не са фърчолети, ами фърфолети. И второ, не са ми подопечни, а всички сми равни, щото Революцията ни е Народна )) А тя е такава, тъй като в нея участват повечко хора, а не само един пресориански тралалайник, един машистки психопат, две пенсионерки-секретарки и кучето от двора. Всяка прилика (и разлика) с действителни лица е случайна...
          Братчет,на тая сопа за народното да сяда който иска-аз съм и ял попарата.Народна република,Народно събрание,Народна кайма,Народен салам/натопорчен/-а такива "народни" "вождове" "народяват" народа до девето коляно.Като има кой да ти върви по гагата,че всички сте равни-техен проблем/бая дебел/,то винаги има бая народ,ама клика с твоя статус лапа луканките-другите лапат квот им оферират равните с масите.Нъл сте едно цяло-квото и да се лапа е в името на идеята.
          Па при нас за мъжкото съсловие си прав,лошото е,че пенсионираните секретарки са минали ТЕЛК на 23 години за нимфомания.Горко ни,песа мамито му и той се облизва-едната се напила и напушила докато показвала некви дрешки и скочила да бори журито,другата...тъй я мама родила.Сега не искат заплата,само да сме им подръка.
          Ти карай с реполюционерски плам,ако ти се врътнат идейки народа да довърши щуротията ви,отворил се е щат за още една секретарка-от борсата се обадиха за някаква двайсетина годишна секретка,дето чакала мъжкото съсловие пред кантората да им реди благини.Даже и лев давала,ако "истината е в пакета".
          Мисли,при нас е явно корумпирано и весело-бялото е бяло,червеното е червено!
          НАЗДРАВЕ!!!

Темата за пресата не завърши с хепиенд, време е нещата да се променят. Усмихвайте се по-често. И здравето ще отмие отровните отлагания от злоба и злъч, функцията на надбъбречната жлеза ще се подобри и ако се движите редовно и здравословно - предпоставките за уголемяването на простатата ще намалеят. И не на последно място - причината за вашето добро настроение - колайдерът работи перфектно!

П.П.
          Относно Шефа - Той е колега творец.
          Когато творците творят - нахвърлят набързо грубата скица...
          И после се заемат да правят шедьовъра ... с прекрасните му детайли ....
          Хепиенда се произвежда в Холивуд-Пресата я Праснаха неПресорианците!
          Досега си търсих бъбреците-не,как да намеря надненамерената такава жлеза?
          Бе уголемява се нещо нявга,ама напоследък простата ли му викат?
          Колаймайната му ако функционираше иди-ела,що днес не фанах никва риба/около мен тоже/ и се върнах вкиснат и поне отпочинал?
          Обаче:
          Шефа ти е колега-овчарски скок с клечка за зъби.
          На Него по презумпция май чернови и пробни калъпи не му трябвали...
          Шедьовъра никой не го отрича,а ти "грубата скица"?
          Шото мен ми се върти в главата думата "симбиоза",ако ти наблягаш на "нарцисизъм" и "феминизъм" нема да кацнем на една площадка.
          Туй Ментата тотал ви е персилил мозера.
          Ама нали е за "идеята"...
          Лека,че секретарките напъват за "надницата".Те поне не търсят под кравата крава/то и така може(за някои реполюционери),ама искат "скицата"/...
          Последно редактирано от cveti; 19-01-09, 20:56.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx
            Хепиенда се произвежда в Холивуд-Пресата я Праснаха неПресорианците!
            Досега си търсих бъбреците-не,как да намеря надненамерената такава жлеза?
            Бе уголемява се нещо нявга,ама напоследък простата ли му викат?
            Колаймайната му ако функционираше иди-ела,що днес не фанах никва риба/около мен тоже/ и се върнах вкиснат и поне отпочинал?
            Обаче:
            Шефа ти е колега-овчарски скок с клечка за зъби.
            На Него по презумпция май чернови и пробни калъпи не му трябвали...
            Шедьовъра никой не го отрича,а ти "грубата скица"?
            Шото мен ми се върти в главата думата "симбиоза",ако ти наблягаш на "нарцисизъм" и "феминизъм" нема да кацнем на една площадка.
            Туй Ментата тотал ви е персилил мозера.
            Ама нали е за "идеята"...
            Лека,че секретарките напъват за "надницата".Те поне не търсят под кравата крава/то и така може(за някои реполюционери),ама искат "скицата"/...
            Къде си ти (?) , да те довърша с гумичката бяла , че шефа е оставил няколко щриха в повече, по грубата ти скица... да не стърчат чепаци и да късаш чорапогащи .... И да ти спретнем хубав имен ден , за здраве и за новото ти име ... !!!

Коментар

Къде си ти (?) , да те довърша с гумичката бяла , че шефа е оставил няколко щриха в повече, по грубата ти скица... да не стърчат чепаци и да късаш чорапогащи .... И да ти спретнем хубав имен ден , за здраве и за новото ти име ... !!!
              Пия кафе,що?
              Виж сега/чети-чети/,докато "твоите" не са ти дооформили кубето с формалин ме чуй/чети-прочети/:
              Пиши Шефа,шото на разбора/когато му дойде времето/ ще се гледате с наведени глави...
              То хубаво си решила да довършваш Божиите дела,ама ситуацията м/у двама ви не е учител-ученик/и втория да го надрасне в съответната дисциплина/,та работата не се връзва ни на джуфка,ни на фльонга.
              ...и си оставам post factum-хубав,лош/чак пък лош/-че те ако не стърчат ЧЕПаци пак ще ме пратиш да си проветрявам Пресата/май ти му казваше простата/.
              Нов имен ден не ща,оригинала си е таман-2 януари,всичко е кабардисало от пиене и не се сеща да черпя-аз също по същите причини...

Твоите пияндета сигурно вече маат шкембета и топли бири,да ви врътна един колективен фъпрос:
              Малко лаик си падам по техническите щуротии,ама или много седите край колайрадийпакмайнатаму или сте спастрили някой лев покрай китайски микровелета и жиесеми.
              Ефект определено има...вторичен е въпроса,че и самарянин като мен не вижда ползата от файдата...
              Та така,изпих си кафето.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Твоите пияндета сигурно вече маат шкембета и топли бири,да ви врътна един колективен фъпрос:
                Малко лаик си падам по техническите щуротии,ама или много седите край колайрадийпакмайнатаму или сте спастрили някой лев покрай китайски микровелета и жиесеми.
                Ефект определено има...вторичен е въпроса,че и самарянин като мен не вижда ползата от файдата...
                Та така,изпих си кафето.
                Честито имен ден max!!!
                С по-малко бодлива тел ще си по-сговорчив.
                А и вече, никой няма да пропуска именния ти ден по Новододишни причини.
                Разбираемо е , че си обиден на целия свят , сега ще ти мине ...
                Последно редактирано от iai-bg; 18-10-08, 12:59.

Коментар

Честито имен ден max!!!
                  С по-малко бодлива тел ще си по-сговорчив.
                  А и вече, никой няма да пропуска именния ти ден по Новододишни причини.
                  Разбираемо е , че си обиден на целия свят , сега ще ти мине ...
                  Бе ти подлудя ли или колаймайната му ти е към перманентния антураж?!
                  Не ща друг ден за име освен упоменатия,не ща да ме пишеш ника с виолетово за презентация,не ща мангалите да ми харчат бодливата тел за жълти стинки,вместо да ми върши работа по презумпция...общо казано дърпам се,варналийка си-мирише ми на мъртво вълнение,тихо,кротко-накрая неопреновите жентълмени те вадят с канджите...
                  Мога да се социопатизирам без уговорки с 200 кила бодлива тел горница-миталя е откъм ореола,не касае индивида/нали си гъста с Шефа-знаеш как е/.
                  Не съм обиден от никого,камо ли от целия свят/чети-за мое щастие не ме боли отзад/,тоже не ща да ми минава...общо взето не ща да ми идва.Но ти ме разбираш като контрагент от другия бряг на "Тигър и Ефрат"-Jedem das/нямам умлаут на лаптопа/ Seine-и за вас и за нас.
                  Кво делим,като първо обединяваме-до ден днешен се чудя,пък и топлата вода е изумувана...
                  Карай,НАЗДРАВЕ,утре пак е ден-днес ми е натоварено и нервно,но би било просташко да не ти уважа поста...

Коментар

Спешно моля за консултация по-опитните колеги - колайдероционери.

Каква грешка във фината настройка съм допуснал, та колайдерът ми направи следното (виж снимката)?

В оригиналния вид това беше два декара двор, малък гараж и шарено коте на дървото.

Беше... Нема декари, нема гараж, нема коте...

Та се надявам поне да придобия некои знания след случката.
                    Прикачени файлове
                    Искам България чиста!

Коментар

Това да не е снимка на Големия взрив?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                        Това да не е снимка на Големия взрив?
                        Не знам... Ама имаше коте, а котетата, викат, са възникнали след Големия взрив... Освен, ако и времето се е обърнало...
                        Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                          Не знам... Ама имаше коте, а котетата, викат, са възникнали след Големия взрив... Освен, ако и времето се е обърнало...
                          Сигурно. Казват също и че в черните дупки времето не е онова, което познаваме. Тъй че нищо чудно белите точици и чертички на снимката да са от мустаците на котето...

Коментар

Гледам паркинга зад блока - няма коли, няма асфалт, само бяло на черни петънца и чертички.... чуват се призрачни звуци, нвщо котешко май - или малки кученца да вият...
                            Биколайдерният модел е разменил паралелните действителности ...
                            Издирва се тялото на котето ...

Коментар

Издирва се тялото на котето ...
                              м'дааа, явно още не е намерено трупчето, а и времето се разваля, тъй че побързайте - ориентирайте се по посока на черната дупка в носа - получила се е от миризмата на "издирваното" тяло
                              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                              0888 315 794
                              LZ1UPI
                              A1 (Rh+)

Коментар

Ех, дрогари и дрогарки колайдеристи и пресорианци, каква борба беше, какви битки, а сега...тишина...
                                И в същото време тихомълком и без да ни питат "експерти от списание Time" представили най-добрите изобретения на годината... И на първо място не е (както се очакваше) нашата гордост, нашето непобедимо оръжие - големия адронен колайдер, не е дори и вечната му конкурентка - пресата (машата), а нещо съвсем друго, трето... Пък нашто любимо оръжие отишло чак на пето място...
                                Така е, замря борбата, замряха страстите и... ни забравиха
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X