Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продавам адронен колайдер втора употреба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
    Особено ако останалите 4 часа те друса електрошок... Нищо, Максе, нека туй ти е утеха, че бъдната наука се опира и на тебе. И ти си дал, значи, нещо на света. Продължавам обаче да се изумявам на сексистката жилка в изказванията ти. Както на дамско-ориентираната, така и на мъжко. Че срам нямаш - това е ясно. Ама прояви малко уважение, де. Стига приписва машистки навици на колайдеристите. Какво ще да е това детство, дето си имАл, страх ме е да си представя. Даже и Зарин вече го фана срам да ти приглася и тихомълком си стиска пресичката, евентуално да не го забележим и да не му я вземем...

Курсистът има досие от 18 папки (от дебелите) и ще бъде лично изстрелян от колайдер, да лети към траланайната си.
    "Драги",каквото повикало,такова се обадило-с вас други начини на комуникации няма!
    А Заарин що го няма ще разберете болезнено малко по-късно в развитието на пасквила ви.Достатъчно късно,за да е необратимо.
    Тая тралала директория не беше ли партийната ви и идейна линия.Що ме мешаш със себе си и подопечните ти фърчолети?!
    Муайте,и без мен диагнозата е окончателна и нелечима!

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
    Не ми е нужен допълнителен тунинг на мен.
    С наличното съоръжение, правя страхотно мляко със завидна масленост, които се трансформират в живо тегло за дни ...
    А ти какво можеш да правиш?
    Ами аз правя "теглото"-иначе съоръжението баца като тренажор,завидната масленност не се види и т.н.
    Общо взето на Шефа са му се въртяли некви логични мисли при създаването ни и ви е забучил втора цигулка.Важна,ама двето си е две.
    А за тунинга питах следствие на твоето питане за наличен такъв.Аз откъде да знам,че имаш нужда?Видях,предложих-човещина,ти скочи отгоре ми.С лоши хора си се сбрала-параноята изостря сетивата до срив на нервната система.Спокойно,полекинка-имаш по-важни ангажименти от комплота с тези побърканяци.
    Последно редактирано от cveti; 19-01-09, 21:56.

Коментар

• До: Продавам адронен колайдер втора употреба

Първо, не са фърчолети, ами фърфолети. И второ, не са ми подопечни, а всички сми равни, щото Революцията ни е Народна )) А тя е такава, тъй като в нея участват повечко хора, а не само един пресориански тралалайник, един машистки психопат, две пенсионерки-секретарки и кучето от двора. Всяка прилика (и разлика) с действителни лица е случайна...
      Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Темата за пресата не завърши с хепиенд, време е нещата да се променят. Усмихвайте се по-често. И здравето ще отмие отровните отлагания от злоба и злъч, функцията на надбъбречната жлеза ще се подобри и ако се движите редовно и здравословно - предпоставките за уголемяването на простатата ще намалеят. И не на последно място - причината за вашето добро настроение - колайдерът работи перфектно!

П.П.
        Относно Шефа - Той е колега творец.
        Когато творците творят - нахвърлят набързо грубата скица...
        И после се заемат да правят шедьовъра ... с прекрасните му детайли ....
        Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

• Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
          Първо, не са фърчолети, ами фърфолети. И второ, не са ми подопечни, а всички сми равни, щото Революцията ни е Народна )) А тя е такава, тъй като в нея участват повечко хора, а не само един пресориански тралалайник, един машистки психопат, две пенсионерки-секретарки и кучето от двора. Всяка прилика (и разлика) с действителни лица е случайна...
          Братчет,на тая сопа за народното да сяда който иска-аз съм и ял попарата.Народна република,Народно събрание,Народна кайма,Народен салам/натопорчен/-а такива "народни" "вождове" "народяват" народа до девето коляно.Като има кой да ти върви по гагата,че всички сте равни-техен проблем/бая дебел/,то винаги има бая народ,ама клика с твоя статус лапа луканките-другите лапат квот им оферират равните с масите.Нъл сте едно цяло-квото и да се лапа е в името на идеята.
          Па при нас за мъжкото съсловие си прав,лошото е,че пенсионираните секретарки са минали ТЕЛК на 23 години за нимфомания.Горко ни,песа мамито му и той се облизва-едната се напила и напушила докато показвала некви дрешки и скочила да бори журито,другата...тъй я мама родила.Сега не искат заплата,само да сме им подръка.
          Ти карай с реполюционерски плам,ако ти се врътнат идейки народа да довърши щуротията ви,отворил се е щат за още една секретарка-от борсата се обадиха за някаква двайсетина годишна секретка,дето чакала мъжкото съсловие пред кантората да им реди благини.Даже и лев давала,ако "истината е в пакета".
          Мисли,при нас е явно корумпирано и весело-бялото е бяло,червеното е червено!
          НАЗДРАВЕ!!!

Темата за пресата не завърши с хепиенд, време е нещата да се променят. Усмихвайте се по-често. И здравето ще отмие отровните отлагания от злоба и злъч, функцията на надбъбречната жлеза ще се подобри и ако се движите редовно и здравословно - предпоставките за уголемяването на простатата ще намалеят. И не на последно място - причината за вашето добро настроение - колайдерът работи перфектно!

П.П.
          Относно Шефа - Той е колега творец.
          Когато творците творят - нахвърлят набързо грубата скица...
          И после се заемат да правят шедьовъра ... с прекрасните му детайли ....
          Хепиенда се произвежда в Холивуд-Пресата я Праснаха неПресорианците!
          Досега си търсих бъбреците-не,как да намеря надненамерената такава жлеза?
          Бе уголемява се нещо нявга,ама напоследък простата ли му викат?
          Колаймайната му ако функционираше иди-ела,що днес не фанах никва риба/около мен тоже/ и се върнах вкиснат и поне отпочинал?
          Обаче:
          Шефа ти е колега-овчарски скок с клечка за зъби.
          На Него по презумпция май чернови и пробни калъпи не му трябвали...
          Шедьовъра никой не го отрича,а ти "грубата скица"?
          Шото мен ми се върти в главата думата "симбиоза",ако ти наблягаш на "нарцисизъм" и "феминизъм" нема да кацнем на една площадка.
          Туй Ментата тотал ви е персилил мозера.
          Ама нали е за "идеята"...
          Лека,че секретарките напъват за "надницата".Те поне не търсят под кравата крава/то и така може(за някои реполюционери),ама искат "скицата"/...
          Последно редактирано от cveti; 19-01-09, 21:56.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx
            Хепиенда се произвежда в Холивуд-Пресата я Праснаха неПресорианците!
            Досега си търсих бъбреците-не,как да намеря надненамерената такава жлеза?
            Бе уголемява се нещо нявга,ама напоследък простата ли му викат?
            Колаймайната му ако функционираше иди-ела,що днес не фанах никва риба/около мен тоже/ и се върнах вкиснат и поне отпочинал?
            Обаче:
            Шефа ти е колега-овчарски скок с клечка за зъби.
            На Него по презумпция май чернови и пробни калъпи не му трябвали...
            Шедьовъра никой не го отрича,а ти "грубата скица"?
            Шото мен ми се върти в главата думата "симбиоза",ако ти наблягаш на "нарцисизъм" и "феминизъм" нема да кацнем на една площадка.
            Туй Ментата тотал ви е персилил мозера.
            Ама нали е за "идеята"...
            Лека,че секретарките напъват за "надницата".Те поне не търсят под кравата крава/то и така може(за някои реполюционери),ама искат "скицата"/...
            Къде си ти (?) , да те довърша с гумичката бяла , че шефа е оставил няколко щриха в повече, по грубата ти скица... да не стърчат чепаци и да късаш чорапогащи .... И да ти спретнем хубав имен ден , за здраве и за новото ти име ... !!!

Коментар

Къде си ти (?) , да те довърша с гумичката бяла , че шефа е оставил няколко щриха в повече, по грубата ти скица... да не стърчат чепаци и да късаш чорапогащи .... И да ти спретнем хубав имен ден , за здраве и за новото ти име ... !!!
              Пия кафе,що?
              Виж сега/чети-чети/,докато "твоите" не са ти дооформили кубето с формалин ме чуй/чети-прочети/:
              Пиши Шефа,шото на разбора/когато му дойде времето/ ще се гледате с наведени глави...
              То хубаво си решила да довършваш Божиите дела,ама ситуацията м/у двама ви не е учител-ученик/и втория да го надрасне в съответната дисциплина/,та работата не се връзва ни на джуфка,ни на фльонга.
              ...и си оставам post factum-хубав,лош/чак пък лош/-че те ако не стърчат ЧЕПаци пак ще ме пратиш да си проветрявам Пресата/май ти му казваше простата/.
              Нов имен ден не ща,оригинала си е таман-2 януари,всичко е кабардисало от пиене и не се сеща да черпя-аз също по същите причини...

Твоите пияндета сигурно вече маат шкембета и топли бири,да ви врътна един колективен фъпрос:
              Малко лаик си падам по техническите щуротии,ама или много седите край колайрадийпакмайнатаму или сте спастрили някой лев покрай китайски микровелета и жиесеми.
              Ефект определено има...вторичен е въпроса,че и самарянин като мен не вижда ползата от файдата...
              Та така,изпих си кафето.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Твоите пияндета сигурно вече маат шкембета и топли бири,да ви врътна един колективен фъпрос:
                Малко лаик си падам по техническите щуротии,ама или много седите край колайрадийпакмайнатаму или сте спастрили някой лев покрай китайски микровелета и жиесеми.
                Ефект определено има...вторичен е въпроса,че и самарянин като мен не вижда ползата от файдата...
                Та така,изпих си кафето.
                Честито имен ден max!!!
                С по-малко бодлива тел ще си по-сговорчив.
                А и вече, никой няма да пропуска именния ти ден по Новододишни причини.
                Разбираемо е , че си обиден на целия свят , сега ще ти мине ...
                Последно редактирано от iai-bg; 18-10-08, 13:59.

Коментар

Честито имен ден max!!!
                  С по-малко бодлива тел ще си по-сговорчив.
                  А и вече, никой няма да пропуска именния ти ден по Новододишни причини.
                  Разбираемо е , че си обиден на целия свят , сега ще ти мине ...
                  Бе ти подлудя ли или колаймайната му ти е към перманентния антураж?!
                  Не ща друг ден за име освен упоменатия,не ща да ме пишеш ника с виолетово за презентация,не ща мангалите да ми харчат бодливата тел за жълти стинки,вместо да ми върши работа по презумпция...общо казано дърпам се,варналийка си-мирише ми на мъртво вълнение,тихо,кротко-накрая неопреновите жентълмени те вадят с канджите...
                  Мога да се социопатизирам без уговорки с 200 кила бодлива тел горница-миталя е откъм ореола,не касае индивида/нали си гъста с Шефа-знаеш как е/.
                  Не съм обиден от никого,камо ли от целия свят/чети-за мое щастие не ме боли отзад/,тоже не ща да ми минава...общо взето не ща да ми идва.Но ти ме разбираш като контрагент от другия бряг на "Тигър и Ефрат"-Jedem das/нямам умлаут на лаптопа/ Seine-и за вас и за нас.
                  Кво делим,като първо обединяваме-до ден днешен се чудя,пък и топлата вода е изумувана...
                  Карай,НАЗДРАВЕ,утре пак е ден-днес ми е натоварено и нервно,но би било просташко да не ти уважа поста...

Коментар

Спешно моля за консултация по-опитните колеги - колайдероционери.

Каква грешка във фината настройка съм допуснал, та колайдерът ми направи следното (виж снимката)?

В оригиналния вид това беше два декара двор, малък гараж и шарено коте на дървото.

Беше... Нема декари, нема гараж, нема коте...

Та се надявам поне да придобия некои знания след случката.
                    Прикачени файлове
                    Искам България чиста!

Коментар

Това да не е снимка на Големия взрив?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                        Това да не е снимка на Големия взрив?
                        Не знам... Ама имаше коте, а котетата, викат, са възникнали след Големия взрив... Освен, ако и времето се е обърнало...
                        Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                          Не знам... Ама имаше коте, а котетата, викат, са възникнали след Големия взрив... Освен, ако и времето се е обърнало...
                          Сигурно. Казват също и че в черните дупки времето не е онова, което познаваме. Тъй че нищо чудно белите точици и чертички на снимката да са от мустаците на котето...

Коментар

Гледам паркинга зад блока - няма коли, няма асфалт, само бяло на черни петънца и чертички.... чуват се призрачни звуци, нвщо котешко май - или малки кученца да вият...
                            Биколайдерният модел е разменил паралелните действителности ...
                            Издирва се тялото на котето ...

Коментар

Издирва се тялото на котето ...
                              м'дааа, явно още не е намерено трупчето, а и времето се разваля, тъй че побързайте - ориентирайте се по посока на черната дупка в носа - получила се е от миризмата на "издирваното" тяло
                              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                              0888 315 794
                              LZ1UPI
                              A1 (Rh+)

Коментар

Ех, дрогари и дрогарки колайдеристи и пресорианци, каква борба беше, какви битки, а сега...тишина...
                                И в същото време тихомълком и без да ни питат "експерти от списание Time" представили най-добрите изобретения на годината... И на първо място не е (както се очакваше) нашата гордост, нашето непобедимо оръжие - големия адронен колайдер, не е дори и вечната му конкурентка - пресата (машата), а нещо съвсем друго, трето... Пък нашто любимо оръжие отишло чак на пето място...
                                Така е, замря борбата, замряха страстите и... ни забравиха
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X