Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продавам адронен колайдер втора употреба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Продавам адронен колайдер втора употреба

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
    Нищо не разбрах. Колайдерския новояз отиде на такива висоти, че трябва да имаш сертифицирана черна дупка за да дешифрираш радиообмена. Хайде смилете се над бедния провокатор, и той има дребни дечица да храни!
    Две страници назад - пресоризнците разкриват транспортационният тунел, който се изпробва тайно в името на достъп до секретни иновационни документи в съвременната дистанционна колайдеризация.

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Гати агресията и вероломството!
    Значи и мен са обстрелвали гадовете,при мен обаче са уцелили фризера и пак същата амнезия.
    Може и да не е колайдера,той пред Пресата не преде-тия диваци да не са измислили някоя модифицирана дупка,дето поглъща само ерогенните зони-кафата,мебела с пукницата и саладжоса...
    Видя ли ги,преговори,нам си ко-накрая газ през люцерната.
    Хм,не е на добре-ще бъдат взети своевременни и ефикасни мерки!!!
    Като следствие на старателен анализ на плучените чрез теле-транспортация представителни извадки от фризера и (предполага се) фрагменти от ерогенни зони на колегата МАХХ, се оказа, че трите салама и "още нещото" са годни за консумация. Анализът бе извършен от ДВСК "Държавен Ветеринарно-Санитарен Контрол" Предвид предполагаемият състав на "деликатесите" - препоръчваме ви ---

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
    . Хайде смилете се над бедния провокатор, и той има дребни дечица да храни!
    --- дребните дечца да не ги храните с продълговати деликатеси, поради неостановеният състав , въпреки че са обявени за годни за консумация.

Из дневник на Спасителен кораб 01.
    На борда на кораба настана всеобща поквара още по време на излитането.
    Стартовото ускорения засмуква енергия от Слънцето нужна за слънчерите изригвания през следващите 400 години, няколко ключови астрологически обекта Юпитер, Уран и Нептун, както и 75% от касмическите отпадъци в Земна орбита. Същесвени поражения върху траекториите на Първите 4 планети до Слънцето не са забелязани. Сатурн навлезе в неустойчива поклащаща се орбита.
    На корабът е зададено направления към хикста си найна. Мисията е изпълнена.
    Час 13 0 13 , от кораба се отделя пилотен катер с направление Земя.
    Товар на катера е синьо-зелена кутия с трудно четим надпис ххххНЕН ххЛАЙххР зареден с енергия за велики подвизи. Водач на катера е IAI-BG. Приземяване след 7. 6. . 5. 4 . 3 /// # #**@@%% &&& ^^^ губи се сигнала....
    Последно редактирано от iai-bg; 04-10-08, 11:05.
    Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Току що от шпионския ни спътник пристигнаха кадри как машистите тренират здраво за предстоящото сражение: http://www.youtube.com/watch?v=dHfOw...eature=related
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

След успешното излитане на спасителен кораб с кодовото име 01, с капитан iai-bg, от Франция не остана и помен.Денят е обявен за национален празник.Навсякаде звучат песни на Кидика.
        От днес този ден ще се счита за един от най-светлите в Революцията. Празнуването му ще е ежемесечно, вместо само ежегодно. Светът стана с една идея по-добър...

Радио "Лакса", съобщава, че на територията на Люксенбург не се забелязват поражения.
        Незначителна грешка, по която се работи усилено...

На борда на кораба настана всеобща поквара още по време на излитането.
        Очаквахме го, все пак е пълен с франсета...

Сатурн навлезе в неустойчива поклащаща се орбита.
        Съмнявам се )) Той отдавна е в извънорбитните Велики ловни полета...
        Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
          Току що от шпионския ни спътник пристигнаха кадри как машистите тренират здраво за предстоящото сражение: http://www.youtube.com/watch?v=dHfOw...eature=related

Ууу Страшничко. Направо не зная дали ще дочакаме машистите да влязат във форма. Имам подозрение, че са заснели подвеждаща псевдо тренировка с единствана цел докато се морим и ние да влизаме във форма, да ни притиснат с гравитационен тероризъм посредством силата на масата и на маста.

Приземяването бе успешно. Първите часове отново на земята бяха изпълнени с трескаво прехвърляне на данни - подновяване на Гугъл Ърт със нови спътникови снимки, Усмивката на Европа с отстраненият чрез екстракция изгризан от кариес фРЕНСКИ зъб.
          Успешно беше въведен в експлоатация най- новият спътник именитият-ОФФРОУД - специален , пригоден за детайлни предавания на живо на всичко оффроуд състезания, както и за спешна връзка със екстремно закъсали машини ...
          Набират се идеи и предложения за вида и формата на новата оффроуд писта Ексфранс уникалният неповторим терен разчистен специално за екстреми и траяли в сърцето на Европа.
          Извинете ме за краткият репортаж, но имаме уредена среща с летален изход с представители на ръководството на ЕОН - за североизточна България- след екзекуцията ще допълня информацията за усъвършенстваният секретен модул, за енерго-преобразуване на боклуци и отпадъци, договорите за доставянее на боклуци и отпадъци от цял свят , както и проекто договорът за световно енергийно захранване...
          Последно редактирано от iai-bg; 04-10-08, 22:44.

Коментар

Абе ей!Пак не сте си свършили работата като хората!Седя си аз в лунната станция, чопля колайдерогледени семки и какво да видя през прозореца?Франция!Защо по дяволите сте я сложили на Луната бе?Значи вие си имате хубава дупка а аз...Франция!Там бяха най-хубавите кратери за оффроад.Защо ми ги запълнихте?Франсетата си живеят след като преди 2 седмици създадохме атмосвера около Луната.Моля погрижете се за мигноветото решаване на този въпрос!
            Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнение
              Абе ей!Пак не сте си свършили работата като хората!Седя си аз в лунната станция, чопля колайдерогледени семки и какво да видя през прозореца?Франция!Защо по дяволите сте я сложили на Луната бе?Значи вие си имате хубава дупка а аз...Франция!Там бяха най-хубавите кратери за оффроад.Защо ми ги запълнихте?Франсетата си живеят след като преди 2 седмици създадохме атмосвера около Луната.Моля погрижете се за мигноветото решаване на този въпрос!
              Наложи се временно да се прилуним поради твърде прозаична причина .. хиляди пълни памперси ... Фъв Франция твърде са разчитали на китайски памперси нововнос, но след като заредихме няколко мегатона лунен прак , който е отличен абсорбент- подобни прекъсвания към задасеният курс - хикста си найна не се очакват.
              В третият квадрант на кратера Коперник, временно ще останат складирани 734 бали памперси.
              При прецизиране на транспортационният тунел, ще ги изтеглим възможно най скоро, за да ги преработим в енергия. Ако имате някакви отпадъци, моля складирайте ги разделно в останалите квадранти на Коперник в срок не по-късен от 72 часа местно време (за да не се осмърди новеничката ви атмосфера.
              И моля, екранирайте репродуктивните ценности, че от ДВСК са пуснали хайка за деликатеси.

Коментар

Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнение
                Абе ей!Пак не сте си свършили работата като хората!Седя си аз в лунната станция, чопля колайдерогледени семки и какво да видя през прозореца?Франция!Защо по дяволите сте я сложили на Луната бе?...
                От 2-3 дни нещо ми се губи Холандия. Някой да е чувал нещо? И кой беше дежурен в трансцеденталното отделение на В-периферния кварков анихилатор в нощта срещу събота?

Колайдеремос!
                Искам България чиста!

Коментар

Извънредна колайдерация:
                  Току що един от най-тайните агенти донесе новината: колайдералисимус Тихомир и пресорианец maxxx са забелязани насаме да пият, пеят и дружески да се прегръщат - под прикритие, че продължават преговорите, на неутрален таен терен някъде между Горна Колайдеровица и Пресорусе!
                  Колайдеризация и пресотрезация!!!
                  Последно редактирано от Фани; 05-10-08, 16:41.
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

• Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                    От 2-3 дни нещо ми се губи Холандия. Някой да е чувал нещо? И кой беше дежурен в трансцеденталното отделение на В-периферния кварков анихилатор в нощта срещу събота?

Колайдеремос!
                    За холандия нищо не знам.Франция някак ще се справя с нея но взех айфеловата кула.Прекръстих я на колайдеровата кула.Много е удобна за провисване на сушени чушки.

Градил Илия колайдер,
                    градил Илия колайдер,
                    градил Илия колайдер ох аман, аман
                    на пътя на кръстопътя

Отдолу иде Ирина,
                    отдолу иде Ирина,
                    отдолу иде Ирина ох аман, аман
                    и на Илия думаше

Вземи ме бачо Илия,
                    вземи ме бачо Илия,
                    вземи ме бачо Илия ох аман, аман
                    колайдерица да стана
                    Последно редактирано от cveti; 19-01-09, 20:54.
                    Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Такааа... Вече почвам да съм спокоен за Галактиката и провала на колайдеристите . Ще попитате защо? Ето, още от това изказване, съмненията започнаха да се прокрадват в мен:

Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
                      машист - също три значения:
                      2. мръсна дума с подмолен характер;
                      3. обида към революционер, от когото сме крайно недоволни и искаме да нагрубим кръвно, тъй като сме под силното влияние на алкохола;
                      След което тези окончателно затвърдиха убеждението ми .
                      Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Пресорианци-мръснорианци! Не пресорианци , а дупедаванци сте вие, самозабравили се кукурингели, гърбясали от навеждане в партер.
                      И най-това:
                      Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
                      Двете делегации размениха любезности (псувни, плюнки и заплахи за сексоални извращения),преди да седнат на кръглата маса с отрязания край.Нашият представител Тихомир, поздрави машисткият дипломат Макс, проявявайки загриженост за здравословното състояние на "някой" негови части.
                      За внимателният читател, не е трудно да се досети защо, но все пак ще обясня. В горните мнения се използват псувни и заплахи за сексуални извръщения, както и някои други псувни с традиционни корени, като дупедав, куку, гъба и т.н. Отгоре на всичко ДОРИ беше въведен нов обиден термин - "машист". Ще попитате какво значение има това? Ще отговоря и на този въпрос, но нека преди това си припомним какво точно е адронния колайдер. Това е нАучен уред, зад който стоят много физика и най-вече математика. За правилната му и надежна употреба, също се изискват подобни умения. Каквито очевидно вие нямате. И доказателството е в горните цитати. Защото, запомнете:

Истинският математик не псува на майка, а на Куши!

Камо ли да употребява другите споменати изрази, а за измисляне на нови обиди, предвид изобилето от имена на велики математици, не може и да се говори...
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Гледам ,че тук е мястото да си предложа услугите.

Имам колайдер,малко употребяван,гаражен, жена на 83 години го е ползвала само 1-2 пъти в годината и то за 3-4 минути.

Сега е в мен и съм готов да се включа в революцията ако не е късно.
                        Не всички успяхме да се кънектнем от началото на революцията, но и бившият ортак на Джаба, Хан Соло мъчно го навиха.
                        Прикачени файлове
                        sigpic

Коментар

Зарче, пресорианските ти аргументи са толкоз бозави, че са направо изсмукани не от пръстите, ами от ноктите ти... Явно машистката ви кауза отива на трънка си колайдерна, щом вкарвате в ход подобни доводчета в стил "удавник се хваща за сламка".
                          А пък колко сте в час с математиката вие, машистите, става ясно от грандоманско-големите букви в поста ти - кой е тоз чиляк Куши бре ? Ние от Разузнаването сме чували за един дето е Коши, ама а' сега де, той ли е, не е ли той... ))
                          Ама само мир да е, на квото кажеш - на него ше ви псуваме ))
                          П.С.: Кой, кога и къде пък ви е псувал вас на майка бре, малки манафни машистки момченца такива, покажи ми да го видя и да му се скарам...

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение

За внимателният читател, не е трудно да се досети защо, но все пак ще обясня. В горните мнения се използват псувни и заплахи за сексуални извръщения, както и някои други псувни с традиционни корени, като дупедав, куку, гъба и т.н. Отгоре на всичко ДОРИ беше въведен нов обиден термин - "машист". Ще попитате какво значение има това? Ще отговоря и на този въпрос, но нека преди това си припомним какво точно е адронния колайдер. Това е нАучен уред, зад който стоят много физика и най-вече математика. За правилната му и надежна употреба, също се изискват подобни умения. Каквито очевидно вие нямате. И доказателството е в горните цитати. Защото, запомнете:

Истинският математик не псува на майка, а на Куши!

Камо ли да употребява другите споменати изрази, а за измисляне на нови обиди, предвид изобилето от имена на велики математици, не може и да се говори...
                            Нещо много бързо забравихте, че след края на темата за нея, пресата остана в мое/подчертавам- мое/ владение и бе най-безсрамно открадната от антибомбеното ми укритие/демек- мазето ми/!!! Туй трижди прокълнато деяние със сигурност беше извършено от коварното създание Максссгъл/ссссссссссс/ , който след това побърза да се скрие между редиците на Армията на мрака... Но нищо - това подло дело няма да остане ненаказано и неотмъстено...
                            Та в реда на тия мисли, защо аджеба се опитвате да си играете с чужда играчка, а?! Или оня Макссссмийгъл ви зарази всички и омекнахте тотално?
                            Казваш нямали сме умения...Хах, какви умения? Да крадеш по мазите на честните и почтени хора/като мен например/ ли? Явно да.
                            Но не се радвайте, краят ви е близък и много болезнен! Освен ако не се разкаете, ударите си главите по три пъти в стената и се посипете целите с пепел- тогава може и да се смилим и да ви оставим да си пийвате на воля.
                            Колайдеремос!

П.П. До всички колайдерни тайни, по-тайни и най-тайни агенти! Забележи ли някой от вас индивидът от снимката по-долу, веднага да го залови и да го достави жив, повтарям жив! в щаба на революцията! Имам да го измъчвам "малко"...

А ето го и него

П.П.2 Подвизава се под името Максссгъл/ссссссс/ и кара за заблуда Опел Фронтера с русенска регистрация.
                            Последно редактирано от Тихомир; 06-10-08, 06:15.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                              Някой май пак е ударил няколко "тигела" над допустимото за деня...
                              Тоа фитнес е колайдеромаймунския гюбек на гененасрисимус Тихомирикус изфращяликус/фикус-микус/.В предишни батълфийлди наш'те редици го помнят още като "Фънки",ама оня тюмбел е портативната версия...
                              Към днешна дата се сбрали шайка доморасли пиячи с нулев стаж по специалноста,пили две къси мастики и айдеее-"made in Avrora".Фънки Фикуса беше цанил некви острови когато беше обърнал рецептата наопаки и пил три пъти на ден аналните свещички,комсомолката сДжина Стоева прати Франция на луната и даде за изследване цветни метали в ДВСК-то,Данчо Ментата не удяна нищо от Заариновите мотиви за въдворяването му в тапицирана стая и зе да псува в Сорбоната...Примери бол,че пазача на 4-ти е спал като пор.
                              Накрая станА ясно на земя и небо,звяр и природа,че лопатката в пясъка по обясними медицински причини ви изглежда като нек'къв колайдер,пък може и да сте мезили етикета на бутилката-симптомите не са еднозначни за точната диагноза,но за длъжки ръкавели и намордник хартисват.
                              Трудна работа ми се види обща софра с вас-освен ако няма и един джак да ви дига дирниците от пода след първите 0,030л.
                              А Фънки Насрисимуса/да ви имам началника.../до ден днешен смята водомера у мазето за Преса за Коса...Сигурно и празните буркани/като неговия/ са пагоните му на кокорбашия в лоестите му зъркели...
                              И вашта м... не е лека,отивам на рецепцията да си взема час за свиждане,ще ви донеса един глобус да си фъркате.Ако гавазите го спрат на пропуска,поне един пинкал ш'донсъ-рисувайте на Фънкиту на глобуса тактиките и стратегиите си-място бол и за лунни кратери даже/отзад/.
                              Останете със "здраве" и слушкайте братчеда в бяло-той ви разбира тегобите в камбанарията!

Коментар

Ей, голем джангър, големо нещо... Докато вие псувате през плюнки, ние кротко стреляме (със заглушители) и тя борбата си тече. Издишате, Велко, издишате...
                                И кво ся ? Изтипосаха ти веднъж снимката публично и веднага дигнА тапърдия до небесата... Ми не щеш ли да те знаят всичките ви последователи (Зарко, двете пенсионерки-секретарки и кучето Михо на двора ти) ? Ние сме нарисували гордите си фасади на всеки пропаганден плакат в тоя ръкав на Галактиката, пък тебе от малко фешън и слава те фаща срам. Е, бива ли така ?...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X