Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продавам адронен колайдер втора употреба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Продавам адронен колайдер втора употреба

О, Ровента, о нрави, Остават по-малко от 36 часа до излитането от покватената ни планета, ще се наложи да се прежалим мяколко красиви атома, хуманоидно подредени , но!!! НАПРЕД към непокварените ОФФроудни полета на съседните галактики, да се не опетним от задаващият се ню-имидж на земният офроуд поведен от Сокола, от Дувана от Догана на тъй мощно атеве и се не включим в електората. Защото Супер нова ще предава, балканският Троянец само, заради това, че офроуда е спорта на тъй известният Войвода.
    Напред, Свобода и Смърт!
    Пристигна и очакваната поръчка, на квантовият рекултиватор, който ще запише всички ускорително погълнати частици, и на новото избрано място културата ще се рекултивира, и всичко за което ни е мъчно, отново атомно ще се преподреди, и ще обикаляме по черните пътища на новата планета, от Безбрежните простори на скучноватите ледени шапки...през Амазонските джунгли...и Андите, Алпите, Хималаите... Степите, прерията, пустините, тайгата...
    Айфеловата кула...
    Катедралата в Кьолн...
    Статуята на Джийзъс над Рио...
    Тадж Махал, Стоунхендж, Пирамидите...
    Онзи сладък малък бардак в Тайланд, най-любимият ти... както и 130те национални исторически обекта.
    Време няма , записвайте се!
    Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

А всичко започна като една тиха културна вечеринка... ))

Максе, машисте, ша та прая посланик на Сатурн, момче, компренде ? На посланиците там им викаме посраници. Внимавай как ще режеш масата, да не остане по-малкото парче за вас, че хем сме много, хем сме силни, да ти кажа... Ще требе внимателно да пипате на преговорите, та да не отидете там дето агент Тихо ви праща - във "Фешън клуб <Георги Кирков>", панимайш ?
      Казувайте кога и къде ще е масата, като сте толкоз отворени, и да почваме пи... преговорите. За кво да се плюем виртуално, като можем реално ? Аз качественият побой нивгаш не бих го заменил с долнопробна караница, капиш ?
      ...........................
      Иаи, девойко, явно много ще да мразиш таз планета, ама честно речено не те и упреквам особено... Ако все пак решите да си останеме тука, в китната ни и уютна кочинка, то все още има начин:
      От Научната дивизия тъкмо ми звъннаха по жълтия телефон (да, цветът е емблематичен) и подметнаха, че могат да настроят колйдера на спасителния кораб на специален режим, така че да отлети успешно без да изкърти цялата Земя. Пораженията по планетата щели да бъдат минимални, нищо катаклизмично. След дълги и изморителни дискусии с (бившите) президенти на САЩ и Русия, всички единодушно решихме, че ще бъде пожертвана Франция. Може би малко от Белгия също. Целият Люксембург е настръхнал в момента, но това няма значение - ние не играем на чак толкоз дребно. Така де, миналата неделя като гръмна колайдерът на Кими и цяло Монако пропадна в нищото, някой да не би да е мрънкал ? Даже и кратко комюнике нямаше...
      Въпросът сега е кого точно ще спасява спасителният кораб, при положение че почти всичко ще си остане на мястото ? Ние от Разузнаването предлагаме спасителният кораб да спаси французите от Земята (или може би по-скоро обратното). Хем че така и така няма да имат къде да живеят, та... Излитането е насрочено за след два дни и ще стартира от свръхниска земна орбита (точно над Айфеловата кула). Крайна цел - вътрешните слоеве на Слънцето.
      Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Очаквах г-н Данчо да вземе отношение към проблемацията спрямо дестабилизацията на дипломацията и локализацията на делегацията си по преговорите,ма то от оня лакомия с голямата гага как да земе думата.Тъй наречения "шеф на ланкането и излагациите" сигурно е имал маша в мазето,но след напредването на възрастта явно вече не е имал нужда от нея по разбираеми причини я фърлил у мазето/аз казах ли ви че го дърпа "другия бряг"-и машичка биля имал/.
        Но в контекста на напи...преговорите и двете страни визират Пресата за Коса,която никога не е била "маша"/Тихомире!/ и не знае къде е Горна Колайдеровица/нам за ко и е/.
        За да бъде напива...реговорите качествени и обединително-напоителни,предлагам на отсрещната делегация представляваща аматьорите-казанджии да отстранят от пукн...рите Тишо Софрата,по належащи и задължаващи причини.Тоа само плюскъ и едвам сръбва.Бих бил удовлетворен,ако се озаптите на финала с тия ваще дупки/по улиците малко ли са,бе/ и Ленински изцепки и седнем докат паднем.
        Ако за мое съжаление/чак пък/ напи..рите се провалят и вие оповръщате софрата като истински чада на реполюцията,с прискърбие ще приема факта,че е крайно време да:
        Давате яко газ на саркофага на патрона и гитмиш у некоя черна дупка/по ячка/ или някоя трезвена галактическа конфигурация/хак да ви е,кат повръщате по/под масата/.
        Лек ден и успешно колайдрене/задължително с контрацептиви-и сега ми идете горница/.От пОздрАви да не се оттървете!!!
        Подпис:не се чете,ама се различава "Преса,пиене,прасе,паржоли,порт вайн и пияни пресорианци"

Коментар

Официално протестирам! По всичко личи, че снощи домът ми е бил подложен на масиран обстрел с адронен колайдер! За щастие пресата е предотвратила повечето щети, но все пак два вторични удъра са се промъкнали през защитата. Според проведените изчисления, няма друго обяснение, освен атака с достатъчна сила, за да изличе 96.473% от Млечния път! Едната силно отслабена и видоизменена черна дупка е ударила шкафа, в който си държа алкохола, оставяйки само купчина празни шишета, а втората свита до нано черна дупка ме е уцелила в главата, предизвиквайки изтриване на всички спомени от вечерта!

Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Франция мисля е в рамките на разумният компромис.
            Предлагам освен спасените по необходимост Французи, хуманитарно да се евакуират и всички етноси , които си нямат държава в името на
            науката.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
              Официално протестирам! По всичко личи, че снощи домът ми е бил подложен на масиран обстрел с адронен колайдер! За щастие пресата е предотвратила повечето щети, но все пак два вторични удъра са се промъкнали през защитата. Според проведените изчисления, няма друго обяснение, освен атака с достатъчна сила, за да изличе 96.473% от Млечния път! Едната силно отслабена и видоизменена черна дупка е ударила шкафа, в който си държа алкохола, оставяйки само купчина празни шишета, а втората свита до нано черна дупка ме е уцелила в главата, предизвиквайки изтриване на всички спомени от вечерта!

Заключение на научната дивизия:
              Машистите и Колайдеристите са един дол дренки.

Наблюдение (необяснено още): Всяка революция завършва, когато започне борбата с алкохолизма.

Коментар

Аааааааааааа,не-с тоя тон и изказ,г'син Ментеф,мисля да дръпна кадифения си и културен/природно/ тон,та:
                Браточка,на Сатурн или където и да е на колайдера си пращай твоите ентусиасти за пасти-квит са надъхани и изпушили,може и пеша!
                Ако се водиш по акъля/голям дефицит е/ на "оня",скоро ще останете само двамцата да си 'грайкате на "чичо доктор".Другите ги виждам прогледнали и пресоориентирани/кой бяга от софри,"не става само с патос,требе и прасе/питие".
                Тупаници,мупаници-сядай на масата и да обменяме лош дъх и кот налейш.Масата колкото съм я дялнал-толкоз,ку нема маса не потребляваш ли,бе?
                Тръгнали сме май за световно с олимпийци...
                Заарине,светни ги Пресовата глътка колко цола е,бе?!Аз мислех,че сядаме поне с равнопоставени,па то-нюню...
                Пишете си поеми и химни,пет калпака обясняват на другите четири ротационно колко са велики...колайдерска дивотия.
                То заради тва единия ви патрон кисне окошарен на Червения площад,а другия са го завряли на колайдер си лелина под Швейцария.
                Явно не сте стока за пред хората...
                Аз ш'прасна една бира,вий си измислите и марш-нъл сте паракукуригално формирование.Колайдерска работа!

Коментар

Е, браво бе, Зарине... Сега пък наш'те черни дупки са ви виновни за собствените оливания. Как въ ней срам ?

Иаи, моля не пиши "французи" с главна буква. Срамота е, някак...

Айде, пресорианци-мресорианци. Не искате дрънкане, искате глътка. Хубаво, ние също сме по действията. Решавайте тогава кога и къде ще са "преговорите". Само не знам дали ще сколасат да дойдат дипломатите от Русорион и Горна Колайдерица... Ама ако пък дойдат, че и седнат на една маса без да се стрелят, тва ще бъде връх на дипломатическото изкуство ))

Коментар

Гати агресията и вероломството!
                    Значи и мен са обстрелвали гадовете,при мен обаче са уцелили фризера и пак същата амнезия.
                    Може и да не е колайдера,той пред Пресата не преде-тия диваци да не са измислили някоя модифицирана дупка,дето поглъща само ерогенните зони-кафата,мебела с пукницата и саладжоса...
                    Видя ли ги,преговори,нам си ко-накрая газ през люцерната.
                    Хм,не е на добре-ще бъдат взети своевременни и ефикасни мерки!!!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                      ...Може и да не е колайдера,той пред Пресата не преде-тия диваци да не са измислили някоя модифицирана дупка,дето поглъща само ерогенните зони...-
                      Да не ти е изчезнало и нещо в панталона???? - освен саламите от хладилника???
                      В близост до портала на колайдера снощи в късен час се появиха (телепортираха) , няколко цели и счупени шишета 3 салама и още нещо , което се изследва в момента е нестната ДВСК за наличие на месо...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        тия диваци да не са измислили някоя модифицирана дупка...
                        Естествено, че може да сме измислили, а може и да не сме измислили. Ние си имаме Научна дивизия и можем да си измислим квото си сакаме. А снабдяването ни с революционни средства не разчита само на фризьорските салони, ако зацепваш намека...

Коментар

• Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
                          Е, браво бе, Зарине... Сега пък наш'те черни дупки са ви виновни за собствените оливания. Как въ ней срам ?

Иаи, моля не пиши "французи" с главна буква. Срамота е, някак...

Айде, пресорианци-мресорианци. Не искате дрънкане, искате глътка. Хубаво, ние също сме по действията. Решавайте тогава кога и къде ще са "преговорите". Само не знам дали ще сколасат да дойдат дипломатите от Русорион и Горна Колайдерица... Ама ако пък дойдат, че и седнат на една маса без да се стрелят, тва ще бъде връх на дипломатическото изкуство ))
                          Нъл ти шепнах да не викаш дебелия,бе?Не ме чуваш,твой бизнес-ш'мреш от глад,ако ще и вол да туриш на масата/колко теленце е за оня тюмбел/.
                          Аз немам грижа/освен с главата/ да демонстрирам висш пилотаж в напи...дипломацията и приказките.Кво да го стрелям Големия Тумбак-той Шефа го е гръмнал у кратуната по рождение.
                          Адреса предлагам да е в някоя изба с излаз към поляна пълна с кокичета,момини ъъъ сълзи и найс пълни барбекюта/пък момините сълзи да обръщат мръвките,докато бъхтурим в избата/.
                          Други предложения?????????????

Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
                          Естествено, че може да сме измислили, а може и да не сме измислили. Ние си имаме Научна дивизия и можем да си измислим квото си сакаме. А снабдяването ни с революционни средства не разчита само на фризьорските салони, ако зацепваш намека...
                          Ами снабдяването с булки от'де го осъществявате...или така,по революционерски...Нали сте авангардисти...
                          Искарайте някоя пара и си купете бе,само ни крадотите пукницата с вашите измишльотини...Ти сигурно оная шайка дето се дуеш да бъде дивизия си я оставил на самотек и те,завалиите като им квака жабчето са си спретнали адронент пукницопаланджасор?
                          Кво ли не прави немотията и пуста жажда...

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                          Да не ти е изчезнало и нещо в панталона???? - освен саламите от хладилника???
                          В близост до портала на колайдера снощи в късен час се появиха (телепортираха) , няколко цели и счупени шишета 3 салама и още нещо , което се изследва в момента е нестната ДВСК за наличие на месо...
                          Тц,не е,там само кокал-какво месо?
                          Презентирай питанката към шефа на пропагандата ви-може и от там да е.Сарфаладче с повечко епидермис спрямо пълнежната маса,такова ли барат в момента докторята от ДВСК?Да не се хабят-няма да стане...
                          Последно редактирано от cveti; 19-01-09, 20:53.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx
                            Ами снабдяването с булки от'де го осъществявате...или така,по революционерски...Нали сте авангардисти...
                            Че сме авангардисти - авангардисти сме, ама понякога сме и ариергардисти, та внимавай Но по някои въпроси сме крайни традиционалисти, ще ме прощаваш. Всъщност, нямам представа кой колайдерист кви предпочитания има. Обаче сме толерантни към всички - щом се трепеме наравно, значи и в любовта сме равни Всеки е свободен да бъде какъвто ще, инак язък ни за борбата за повсеместна слободия...
                            А за булките нямай грижи - не ги ли виждаш току пред очите ти ? То не бяха революционерки, поетеси, планировчички и услуги всякакви за 5 лв. Така че споко, положението е не закърпено, а направо цветущо. Но, в тая линия на разсъжденията, май почвам да разбирам защо ти и Зарко така бурно се подкрепяте и не давате никой да ви отмъкне пресата и машата - без тия играчки сте обречени... Здраве да е, това са си ваши (вътрешни) въпроси.

За полянката с момини сълзи и други кокичета аз съм ЗА, стига само да има и лалета. Барбекю, дамаджанка, бучка сирене и една яхта - какво повече му трябва на човек ?...

Коментар

............................
                              Пишете си поеми и химни,пет калпака обясняват на другите четири ротационно колко са велики...колайдерска дивотия.
                              То заради тва единия ви патрон кисне окошарен на Червения площад,а другия са го завряли на колайдер си лелина под Швейцария.
                              Кви пет, кви четири? Ти и да броиш не знаеш бре, само можеш да фърлаш кал по името на един от най-честните и почтени колайдеристи, тоест по мене! Ами я се вижте вие - освен тебе и Шугър мен няма никой друг бре, манипулатор такъв! Пресорианци-мръснорианци! Не пресорианци , а дупедаванци сте вие, самозабравили се кукурингели, гърбясали от навеждане в партер.

Тц,не е,там само кокал-какво месо?
                              Презентирай питанката към шефа на пропагандата ви-може и от там да е.Сарфаладче с повечко епидермис спрямо пълнежната маса,такова ли барат в момента докторята от ДВСК?Да не се хабят-няма да стане...
                              Боже, боже, виж боже колко много си му взел на тоа Левчо/не от Левиатан/ безумни!... А той на всичко отгоре и инструмента си загубил , божей, прости му - той не е виновен.....много...
                              Ей самозванци-пресорианци-посранци, не се дуйте кат балон у тръне , ами седайте на масата, да не се налага да ви въдворявам принудително!

П.П. Максе, поганецо ниедин, за кражбата на пресичката от мазата ми лично ше се разправям с тебе! Събирай мезе и трепери/ма не от трипер/ !!!

Коментар

Считай го за предупреждение!
                                Агент Гад си е свършил работата, отново незабелязан и от никого не усетен.Даа, такива са бойците на тихият фронт!!!
                                Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X