Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поздрав за Стефан и всички останали русофили

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

добре заварил само че това за района не ми говори много. а и всеки луд с номера си! аз тоя уикенд съм го писал за чертане
    Танки грязи не боятся!

Коментар

Ммм .. Че още ли някой чертае ...
      Кво трябва да чертаеш?

Коментар

Скрибент, Ротринг, рапидографи, ойде - сега викат "чертая" с мишката!

Коментар

няма прошка. аз са уча в ТУ а там не прощават и сега са ни сложили чатала и си чертаем....
          Танки грязи не боятся!

Коментар

Не думай! В кой факултет това? Ще взема да ви имам уважението ...

Коментар

Не се заблуждавай, просто доцентите не разбират от Аутокад и уж е много важно да се научиш да драскаш с рапидографа!
              Иначе всеки първокурник ще ги завърти около пръстта си!

Коментар

факултета е ТФ а за чертането то е с молив и е по стария "конструктурски" начин. имаме и на аутокад и солид йоркс ама малко за общ хабер че има и такова нещо като чертане с комп
                Танки грязи не боятся!

Коментар

Бе, май случаят е обратен(((
                  Понякога минавам през МЕИ-то. Същото като на Лъвов мост, само че на светло. Брутално инфантилни младежи, девственици в различна степен напреднало разложение ... Девствено чисти погледи, това да. Нито намек за мисъл. Единственото тихо място е библиотеката. Единствените наплюнчени книги в нея - по "икономикс", каквото и да значи това. В околните кръчми има и доценти. Тровят се с най-евтината бира, и просяците не пият такова, и се разтреперват от всеки, който използва повече от 30 думи непринудено. "Ти па къв си, сега такива няма. Върви си, Призрак!".
                  Мда.

Коментар

като минаваш следващия път обърни внимание на равните покриви. те са специално проектирани така за да могат колежките да си паркират метлите там
                    Танки грязи не боятся!

Коментар

Това беше едно време. Сега не са грозни като вещиците. Сега са ... празни. Това ме и стряска. Иначе по текущия стандарт за видимата възраст са нормални. Доколкото схващам вече няма хубави-грозни. Има или няма, иначе външно са еднакви.
                      Да, за сравнение - никога не съм имал проблеми с жените. С красивите - също Но толкова маскирана с прост грим глупост на едно място ме натоварва ...

Коментар

но в този момент се отплеснах ме от темата и отидохме в тръстиката
                        Танки грязи не боятся!

Коментар

Ти кво, да не искаш модераторите да измрат от скука? Не злобей, те са едни от нас!)))))))))))))

Коментар

Ето ви нещо ИНТЕРЕСНО http://www.dorogi.net/noonax.shtml

Коментар

някои може ли да ми качи клипа на любе по високой траве ама не live а оригиналния клип?
                              Танки грязи не боятся!

Коментар

Дааа, друго си е човек да се докосне до високата култура! Сега вече мога и да вървя да слагам левия стоп. Че нещо паднал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X