Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поздрав за Стефан и всички останали русофили

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поздрав за Стефан и всички останали русофили

Наздраве на всички и нека погледаме и послушаме малко Любэ:
    Lube - Davaj Za
    Lube - Pozovi Menya Tiho Po Imeni.avi
    Lube I Oficeri Grupi Alfa - Po Visokoi Trave.avi

За Стефан незнам но аз ти благодаря за което, макар, че има далеч по-стойностни неща
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Мерси приятелю, имам ги на МР3-ки, но сега ще мога и да ги гледам. В тази връзка, търся да намеря на дискова сериите на "Спецназ" и "Убойная сила" а също така имам "9 рота" на касета, някой ако иска може да я кейпчърне и да я качи някъде, филма е велик.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

О! Наздраве!
        Ей сега, само да свършат новините.

Коментар

Кат РУСИЯ няма втора , тъй велика на света !..

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
            Мерси приятелю, имам ги на МР3-ки, но сега ще мога и да ги гледам. В тази връзка, търся да намеря на дискова сериите на "Спецназ" и "Убойная сила" а също така имам "9 рота" на касета, някой ако иска може да я кейпчърне и да я качи някъде, филма е велик.
            Quadra, 9-та рота го има в арената
            9-та рота/DVD-R/4.27GbПечеш на DVD и гледаш кат пич.
            Мисля, че и другите ги имаше там или в датата!
            По въпроса за МP3-тата и аз имам всичко на Любэ но най-готиното е РАССЕЯ - юбилейния концерт!!! Обещал съм го на Стефан ама ако искате ще го кача тук да си го дръпнете. Между другото излезна новия филм "Сволочи" за едни хлапета през втората световна и невероятния поне за мене "Ночной Дозор 2".Май казаците ще има да ги гониме както и доста други страни ако искаме да стане нещо от нас. Абе както беше казал Славейков май "Не народ а мърша....."Не става въпрос за вас а за тези от които зависи оправията в тази страна.
            PS: Очаквайте още клипове....

Коментар

Качвай тук братче, че от Арена не мога да дръпна нищо, не мога да се доредя...А за Ночной и Дневной дозор прочети книгата и няма да ти харесат след това толкова...Просто книгата е по-интересна и без досадните режисьорски изопачавания...
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                Качвай тук братче, че от Арена не мога да дръпна нищо, не мога да се доредя...
                прав е quadra с арената е много тегаво положението
                МОООООООЛЯ, качвай тука

Коментар

Спасибо, пацан!

Коментар

Ех добре......

Хубаво пичове, почвам да ъплоудвам......очаквайте довечера евентуално резултат.

Коментар

Re: Поздрав за Стефан и всички останали русофили

Първоначално публикуван от jigulator
                      Lube - Davaj Za
                      В неделя даваха по телевизията концерт 15 години ЛЮБЭ, беше поне два часа
                      [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Който е мераклия да почва да тегли:
                        9-рота/DVD/4.27Gb За незапознатите уточнявам - папката Video_ts заедно с съдържанието и както е се записва в root (главната) директория на DVD-то. След това може да се гледа спокойно и на домашен плеър.
                        Довечера ще пусна и "Сволочи"`2006г. Няма да е на DVD а на едно CD DivX. Незнам дали е уместно да се качват филми заради авторски права и т.н. та мисля, че ще е най-добре като си ги дръпнат заинтересованите да се изтрият от сървъра. Така няма и да го пълним излишно. Какво ще кажете по въпроса?

PS: Изтривам филма, сори......не зависи от мене

Коментар

Ами ако ти си го рипнал е кофти заради авторските права, ама ако си го взел вече рипнат - какво сега, да отидем да ги платим и тези на пирата който го е направил? Мисля че за сега е излишно да се притесняваме за това, не сме в бизнес за милиони...

Коментар

Re: Поздрав за Стефан и всички останали русофили

Първоначално публикуван от jigulator
                            Lube - Davaj Za
                            Опа, нека и аз се присъединя към русофилите!!!
                            10 години в СССР и Русия оставят дълбока следа!!!
                            Наздраве!!!
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

А днеска там празнуват. 23 февруари. Едно време беше денят на Съветската Армия, сега е Ден на Защитниците на Отечеството. Станало е ден на мъжете, обратното на 8-ми марат
                              Там е станало наистина народен празник. А на нас ни взеха всичките празници, орденската система, и армията. Между другото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X