Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поздрав за Стефан и всички останали русофили

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Руските филми не бяха и не са така обидно тъпи като холивудските...
    Там ако някой падне с колело следва експлозия...
    Правя ефекти за такива филми
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

И там вече са ...
      "Грозовые ворота". Три серии. Напънах се да гледам - холивудска повръщачка. Хем уж по истински случай.
      Да, имаше страшна история преди време, отчаян ариегарден бой за решаване на задача на старшето командване. Да, загина рота очевидно отлични войници. Защо обаче от паметта им ТАКАВА боза((( Пропагандата можеше да стане и по-правилна. Еле па за толко пари ...
      Мразя холивудските схеми. Когато засмърди на кордит всички които са възпитани по тях първи пищят и бягат. Само през останалото време са красиви. Като в рекламите.
      Ефектите ви са красиви. Режисьорите не стават. И артистите. За невменяемите сценаристи нямам какво да доложа.

Коментар

Първоначално публикуван от jigulator
        Довечера ще пусна и "Сволочи"`2006г. Няма да е на DVD а на едно CD DivX.
        какво стана с филма?
        B+

Коментар

Ако питаш мене - не знам. Нямам ДВД и нямам идея как се записва това ...
          А за авторските права по скоро трябва да спонсорират сайта от руското посолство. За разпространение на културата при повишен риск. За знаене на руски и други специфични умения от друго време на мене поне ми скачат. С лошо.
          Не мога да си представя че тия хора ще се разсърдят на честен клубен по същество интерес към музиката им. Не биха изпели тия песни ако да бяха такива.
          Отделни пари трябва да дава американското посолство. За разпространение на демокрацията, плурализма и алтернативната гледна точка. Те с пяна на устата твърдят че са за това. Предполагам че банковата сметка може да се научи лесно, това е толкова американски ...)

Коментар

Сори ама...

Както и предполагах се оказа проблем това с филмите Администрацията ми спря качването но ги разбирам напълно. Vokel - затова и го няма обещания филм, сори!!! Имайте предвид, че ме помолиха и ще се съобразя с това - 9-та рота няма да я има след няколко дена та теглете докато е тука. Дайте да намерим друг начин да си споделяме филмчета и музика която ни харесва. Очаквам предложения...

Коментар

Ами по ICQ става, ако е бърз нета не е много трудно... Иначе си остава най-правилния начин - пече се диск и след събиране на по бира-две-три се дава на следващия и така...
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                Ами по ICQ става, ако е бърз нета не е много трудно... Иначе си остава най-правилния начин - пече се диск и след събиране на по бира-две-три се дава на следващия и така...
                Ако не е тайна от коя махала си? Щото май беше от Изток ако не се лъжа.....

Коментар

Не, не съм...от Овча купел-2 съм...
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ето, отдавна се каня да го кача това парче, това е за всички и най-вече за Volk!
                    https://htftp.offroad-bulgaria.com/q...Track%2012.mp3

Коментар

Това е голяма работа. Аз имам доста филми и ако искате и измислите начин мога да ви ги шерна. антикилър 1,2 бумер 1,2 брат 1,2 72 метра личний номер и т.н. така че ако има някои желание...
                      НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ!
                      ВРАГ БУДЕТ РАЗБИТ!
                      ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!!

/много вероятно е да не се пише така /
                      Танки грязи не боятся!

Коментар

Точно така се пише.
                        Виж Братята няма да ти откажа. Ама не знам тоя номер с шарването, мога да ти дам празни дискове. Ако не ти е трудно да ми ги запишеш.

Коментар

принципно нямаш никъв проблем
                          Танки грязи не боятся!

Коментар

тогава ако искаш в замяна да видиш полуизтърбушени изроди в процес на доправяне, направо мини насам. Бирата е от нас. Също така гарантираме грозен изглед, ръждиви железа, интимни тайни от строителството на чудовища. Красивите жени минават по тротуара, и сега се опитваме да разберем защо не спират при нас. Ама и това ще изясним.
                            Един ден)

Коментар

направо ме съблъзни! просто немога да устоя на ръждиви железа и строящи се зверове
                              Танки грязи не боятся!

Коментар

То, и на нас ни е слаб ангела ... Утре към обед сигурно ще се постопли, и вече ще сме си на краката. Това е в района на Радиото. Добре дошъл при лудите
                                048-78-62-92

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X