Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сот-аджйска нива с главата надоло на морския бряг

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Какво става в тая Варна зимата с джиповете ли се къпете ?

    Коментар


    • #17
      Първоначално публикуван от Стефан
      Правили са се на нещо ... Това е вълнолома на пристанището.
      За първи път ще те поправя - това е една от буните по варненското крайбрежие, най-точното и място е Слънчев Ден - пред хотел Ной, но наистина странното е какво са правили тея тикви в тоя лед на буната. Каквито и да са - най-важното е, че точно на тая БУНА няма какво да правят, т.е. няма обекти - най-близкия евентуален обект е хотел Ной, но не вярвам да са отишли на буната да го наглеждат... По-скоро бих си го обяснил другояче, но... Някой се изказа вече за опознаването между половете, но чудното е, защо точно в тоя лед? Според мен ако не са виновни СОД охраньорите, вероятно колата е била отвята от нейде и замъкната от морето и вятъра до там...
      На пристанището няма как да излязат така с кола... освен ако не е хеликоптерна

      Коментар


      • #18
        Първоначално публикуван от Венцислав Петров
        Ей, добри хора, недейте така! Обърнали са се но аз поне не знам защо и поради какво? Нека не съдим че са загубеняци преди някой да каже какво всъщност е станало. Защото може да са били там по работа и да са добри професионалисти - просто ние не знаем подробностите! Не е признак на професионализъм осмиването на някой по принцип без да са ясни подробностите. И въобще не твърдя че не са се обърнали поради глупост, твърдя че не знам!
        Хубаво е, че не знаеш. Аз без да познавам шофьорите точно на тази Нива, мога да ти кажа, че в тях има всичко друго, но не и професионализъм. Точно тоя СОД не се слави с най-добрите си шофьори... А и как се стига за нормативно време с Лада Нива в калпавия трафик на Варна?

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X