Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сот-аджйска нива с главата надоло на морския бряг
Свий
X
-
а на главанаците, пардон, охранителите, има ли им нещо?Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
Ей, добри хора, недейте така! Обърнали са се но аз поне не знам защо и поради какво? Нека не съдим че са загубеняци преди някой да каже какво всъщност е станало. Защото може да са били там по работа и да са добри професионалисти - просто ние не знаем подробностите! Не е признак на професионализъм осмиването на някой по принцип без да са ясни подробностите. И въобще не твърдя че не са се обърнали поради глупост, твърдя че не знам!
Коментар
-
А кой е казал, че са професионалисти и въобще могат да карат! Мен във Враца като ме гонят за да се покажат, че са повече от нас ако неим спра съм сигурен, че са обречени! Да неговорим че преди една година се врязаха в ремаркето на комшията закачено на един москвич с около 70км/ч! Представете си гледката... От ремаркето платиха малка част, но с самите сотаджии незнам какво стана и имаше ли даже санкции(все пак са "полицаи" и за тях е простено всичко! Поне знам, че повечето, да некажа всички си придават исключително голяма важност и тарикатлъка им стига до крайности някой път - какъвто е този! Даже нестава дума само за сотаджии ми за полицаи и въобще хора, защитаващи законите на държавата!!!
4аоНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
Там е ! За не Варненци :буните се използват вечер за опознаване м\у половете ( може би и еднополовите - сега било много модерно)
най -вероятно са ходили да плакнат очи, чи......те!
Имам нещастието да охраняват един от офисите ми !PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар