Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Последното хубаво място, или на 100 км южно от потъналата подводница.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Последното хубаво място, или на 100 км южно от потъналата подводница.

Аз съм маскиран на салата от марули )
    Пък ми отива коса ! Макар и зелена. Вече бях забравил какво е да имаш перчем ))
    Кро - Easy raider - e, нали затова сме във един и същ форум, да споделяме готините местенца !
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Супер сте си прекарали,браво!
      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
        Вчера, колегата targa, трябваше да се спусне на 36 метра във варненския залив, за да снима потънала през Втората световна война, съветска подводница... Уви, неведоми са пътищата господни, targa се орзова със 100 км на юг от точката Х. ....
        targa, да не си сложил батериите на GPSa на опъки бре?
        Добре че не караш космическа совалка... че ще попаднеш я в друго съзвездие, или в друго измерение. Хи хик....
        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
          targa, да не си сложил батериите на GPSa на опъки бре?
          Добре че не караш космическа совалка... че ще попаднеш я в друго съзвездие, или в друго измерение. Хи хик....
          Не бре, включих го без батерий. Луда работа. Стана Варна -Галата, през Бомбай директно. Никито е виновен, много обича да пътува. А Джорджо знае тайни пътеки. Да ме беше завел при някои по-кротки миди поне. Бързи като нинджи, м....ка им. Бягат. Крият се по дупките. Даже една ухапа Никито по ръката. Стръвница някаква беше, психопатка.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

И гледам тъжно и преглъщам трудно от офиса в София....

Много красиво местенце... само 2-3 16 етажни хотела му липсват. Което сигурно така или иначе е въпрос на време

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
              Кро - Easy raider - e, нали затова сме във един и същ форум, да споделяме готините местенца !
              Съгласен де, нали затова без бой отидохме до дупката ...
              А има още много (местенца). Чакам да се качиш пак на север ...
              Може да ти покажа и "моят кораб" . Намерих си го миналото лято. Нямаше никой наоколо. Нямаше и табела "Санта Мария Тереза - 17в." и реших, че аз съм си го открил Не е кой знае колко на дълбоко ..
              Има-няма 18м.
              ______2
              Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
                Съгласен де, нали затова без бой отидохме до дупката ...
                А има още много (местенца). Чакам да се качиш пак на север ...
                Може да ти покажа и "моят кораб" . Намерих си го миналото лято. Нямаше никой наоколо. Нямаше и табела "Санта Мария Тереза - 17в." и реших, че аз съм си го открил Не е кой знае колко на дълбоко ..
                Има-няма 18м.

Тоя не го знам. Казвай бързо къде е, а аз ще извикам траладжийте да го раздърпат по дъното. И ще гепиме бакъра. Все ще излязат 10ина кила. Ша напрайм далавера.............един вид.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X