Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Пичове, имаме си феминистка във форума!
Супер! Отдавна не бях срещал
Нещо напоследък спря да е модерно та се затъжих
Еее, много бързо забравихте Eli - това е същата Eli която отдавна пише тук, я недейте така че с право ще се обиди. Доктор е, известна с остроумния си език, само дето малко я е страх да идва и на реалните сбирки, присъства само на виртуалните...
Ми ний кво да направим като не ще. Седим си, сами си ръфаме хирургията, медицината на катастрофите и изгарянията, и давим всичко в бира с уиски кат некви тъпанари. Напълно изпаднали. Само пиене, джипове, заекване на латински и никъв духовен живот ...(((
Сори аз нали съм нов...
Ама това не пречи да си се учудвам....
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Да, аз съм. Е, чак пък остроумен език...но благодаря. Не съм феминистка. Уважавам мъжете, особено отбрани екземпляри. А на сбирките не присъствам само по липса на свободно време. Не съм оборудвана все още с джипка, но ще присъствам на състезанията като зрител с огромно удоволствие.
Абе вие като излизате по разни излети съботно-неделни що не сте взели до сега жената с вас за навигатор бре? Едно е да си зрител, друго е да почустваш отвътре атмосферата...Аз не мога щот при мен мястото е заето, ама тук има доста самостоятелни единици от мъжки род дето се развихрят из чукарите сами...Ехооо, колегиииии????
Коментар