Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо е по-хубаво да си мъж

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

УЖОС!
    Давай лично че ще стреснем съфорумници...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
      Пичове, имаме си феминистка във форума!
      Супер! Отдавна не бях срещал
      Нещо напоследък спря да е модерно та се затъжих
      Еее, много бързо забравихте Eli - това е същата Eli която отдавна пише тук, я недейте така че с право ще се обиди. Доктор е, известна с остроумния си език, само дето малко я е страх да идва и на реалните сбирки, присъства само на виртуалните...
      VPetrov.photography

Коментар

Ми ний кво да направим като не ще. Седим си, сами си ръфаме хирургията, медицината на катастрофите и изгарянията, и давим всичко в бира с уиски кат некви тъпанари. Напълно изпаднали. Само пиене, джипове, заекване на латински и никъв духовен живот ...(((

Коментар

Сори аз нали съм нов...
          Ама това не пречи да си се учудвам....
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Да, аз съм. Е, чак пък остроумен език...но благодаря. Не съм феминистка. Уважавам мъжете, особено отбрани екземпляри. А на сбирките не присъствам само по липса на свободно време. Не съм оборудвана все още с джипка, но ще присъствам на състезанията като зрител с огромно удоволствие.

Коментар

Абе вие като излизате по разни излети съботно-неделни що не сте взели до сега жената с вас за навигатор бре? Едно е да си зрител, друго е да почустваш отвътре атмосферата...Аз не мога щот при мен мястото е заето, ама тук има доста самостоятелни единици от мъжки род дето се развихрят из чукарите сами...Ехооо, колегиииии????

Коментар

Е, вие преценете защо е по-добре да си мъж/особенно в мъжка тоалетна/
                B+

Коментар

А тук и пише:
                  B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X