Смрад !? имат си собствена миризма както всички животинки, ама чак пък смрад. Това което повечето хора знаят за тях са градски легенди. Животинките са страшно игриви, много закачливи и безстрашни, отначало мислех да продавам малките, обаче в последствие с жена ми решихме да си ги гледаме всичките.За повече инфо питай гугъл и ше видиш че съм прав.
Убивал съм див пор, е просто нямате представа как смърди. Усеща се от 4-5 метра минимум. Питомните явно не смърдят така иначе никой не би и помислил да ги гледа.
Убивал съм див пор, е просто нямате представа как смърди. Усеща се от 4-5 метра минимум. Питомните явно не смърдят така иначе никой не би и помислил да ги гледа.
Колегата видимо не ги убива, а си ги гледа у дома..
и това явно не са диви порове, а домашни..
По-спокойно бе хора, не се впрягайте толкоз. Тея дето си ги убивал са пускали такава миризма от едни анални жлези, защото са били заплашени (такава им е защитната реакция), моите красавци не са заплашени и за това не пускат такава воня. А ако искаш да си сигурен чу няма да изпуснат никога, отиваш на ветеринар и им отстраняват миризливите жлези, но лично според мен е напълно излишно.
Поздрави
Лееекинко започва да ми намирисва на заяжданеАко има смрад,как ги виждаш тези хора,дали ще търпят?Ако животинката е домашна,тя си е като всяко друго животинче.А Немската овчарка как смърди не е истина,някои хора си ги отглеждат дори в апартаментТа в този ред на мисли.....
Как смърди немската овчарка?
Имал съм осем години късокосмест и сега десета година старогерманец, което предполага да намирисва повече от първия, с тая грива, дето на гърдите стига 27см.Овчарката, както и другите породи почва да "смърди", ако не се разресва редовно и основно/доста по-важно от къпането/, особено при смяна на козината.При домашни животни този процес става целогодишен, ако не е дворно куче.Миризмата е реакция на организма, дали задушена кожа/стара козина или натрупан мъртъв епидермис, пърхут/, дали анални жлези, когато си гледаш животното и не те мързи да му отделиш нужното внимание и грижи, няма смърдене, примерно.
Да не набеждаваме неподготвени животните от дадена порода, когато стопаните им смятат, че папу, ваксина и разходка изчерпват квотата от грижи за кучето.
Говорим за домашно животно, при служебните приоритетите са други, респективно и грижите.
Коментар