Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имате ли си животно?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Имате ли си животно?

От месец и половина си гледам и една Кая в сладководния аквариум - обаче все се слива с пясъка като хамелеоните ...
    Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Какво е Кая?
      Какво си гледаш друго в сладководния аквариум?
      ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
      СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
        Какво е Кая?
        Какво си гледаш друго в сладководния аквариум?
        Кая или Попче - дънна рибка от морето, която някак си съжителства с Кили, Хелери, Гупи и доста зеленина,
        от видовете на снимката с допълнения от Кабомби и Хидрокотили Мирофилиум , в момента не изглежда по този начин аквариума ... понеже Кайчо се криеше постоянно, а на всичко отгоре си сменя цветовете и се слива с дъното - за да го виждам остригах почти всички растения и сега зеленкото избуява наново, като Хигрофилите Полисперми и Ангустифолиа доминират над всичко за момента .

Последно редактирано от iai-bg; 11-07-09, 09:25.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
          Кая или Попче - дънна рибка от морето, която някак си съжителства с Кили, Хелери, Гупи и доста зеленина.
          Хм,като съм виждал какви хищници са/в т.ч. канибали/,дали не рискуваш да ти секвестират останалата популация...?

Коментар

Те поначало си живеят и в сладка вода - ловил съм в Дуранкулашкото езеро и в устието на Велека. А че налитат само на мръвка и това е вярно.
            sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Владо_2 Преглед на мнение
              Те поначало си живеят и в сладка вода - ловил съм в Дуранкулашкото езеро и в устието на Велека. А че налитат само на мръвка и това е вярно.
              А,имах предвид попчетата по Дунава и други сладководни водоеми наблизо-пълно е.

Коментар

Като начало попчето ще се крие, това е ясно.
                Не съм гледал в аквариумите си, но доколкото знам температурата за него трябва да е под 20 градуса, а за останалите над 24. Свалянето не голям проблем през лятото.

Иначе растенията е нормално да ти растат бързо - подборката ти е от такива. Но пък това си има и плюсове - балансират аквариума.

Дано не ти нахапе останалите риби това попче!
                ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
                  Като начало попчето ще се крие, това е ясно.
                  Не съм гледал в аквариумите си, но доколкото знам температурата за него трябва да е под 20 градуса, а за останалите над 24. Свалянето не голям проблем през лятото.

Иначе растенията е нормално да ти растат бързо - подборката ти е от такива. Но пък това си има и плюсове - балансират аквариума.

Дано не ти нахапе останалите риби това попче!
                  Преди няколко години бях събрала 4 попчета в един аквариум - 2 по едри и 2 по дребни бяха си разпределили дъното - двете едри в двата края - наперени и почти оцветени в черно, а дребните незабележими (с цвета на дъното) и по средата. По стечение на обстоятелствата първо си отидоха двете по-малки попчета и в последствие малко по-едрото голямо попче си остана наежено и черно, а другото изсветля и се омърлуши.

Кайчо (попчето) не е много едър (може би за това понася по-леко по-високата температура - нали дребните рибки се крият на плиткото а там е топло) и си седи кротко в изкопана си от него ямичка в единият ъгъл . Не допуска пришълци на близо, но и не преследва натрапниците - седи си в ъгъла и се прави на невидим. При все че не е шарен и наперен - самото му присъствие подтиска мъжкото Кили - което до преди Попчто беше Властелинът - Драконът в Аквариума а сега е депресиран и омърлушен красавец.
                  Не съм забелязала бройката на рибките да намалява, както и да има следи от ухапвания или друг тормоз. Не напада растенията. Посипах черни обли камъчета около любимото място на Кайчо и сега си седи шареничък .

Коментар

А това е сладурчето на Петя, когато беше бебе - уж бебе, а такова живо и палаво, такава игра си направихме с нея, че за малко да ми скъса шала (не се заблуждавайте от невинния й вид тука).
                    Сега е голяма "госпожица", но все така готина.
                    Прикачени файлове
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Котката в двора ни роди 3 прекрасни котки, две от които чисто бели със сини очи.
                      http://img268.imageshack.us/img268/6994/06072009003.jpg http://img32.imageshack.us/img32/2852/11072009001a.jpg
                      Мръдна ми ръката иначе готина снимка щеше да стане... http://img32.imageshack.us/img32/3651/06072009001r.jpg

Коментар

Днес взех на заем (под наем) едно животно и се поразходих с него по залез слънце из близките гори ... Да са живи и здрави братовчедите, че гледат коне в махалата... и си имах една конска сила за около половин час...

Коментар

Моите животни се увеличават едната котка роди 4 котенца ....да минат отпуските (да пораснат) и ще има "подарявам"..., а междувременно садо-мазо настроен (или надрусан) мишок с крила реши че ще заживее в котешкото царство....но го хванах и пуснах навън, иначе е при около 10 котки съдбата му беше ясна
                          Прикачени файлове
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Едно глупаче почва да учи света в който живее. => http://jwak.net/media/31319/
                            Тримата братя. => http://jwak.net/media/31320/

Коментар

Има ги - Jack старонемска със средно дълъг косъм- рядко умно и послушно куче.Ходи си свободно из двора,а когато трябва да го връзвам му казвам и отива до колибката си и ме чака там,а преди имах куче което като чуеше за синджир и полудяваше.

Има и заек-казва се Куки ( cookie ) принципно от бисквитка,но скрития замисъл е че ще се готви ама мацката не дава нещо.

Ядем сняг...

И летим

Лигльо-като чуе фотоапарат и застави мирен.

Белият зъб ...

Джексън

Плезльо

Погледна му е човешки..

И другия домашен любимец

Куки

http://www.sensini.snimka.bg/album.php?album_id=403102
                              Тук има и други снимки, просто не исках да задръствам темата със снимки на джако.
                              Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
                              feikot@abv.bg
                              Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Имаме си Мопс. В превод, малко игриво дяволче.
                                Яде всичко, GSM-и, обувки, мебели. Вече всичко е на един метър от земята.
                                Някой дали знае, тази порода може ли да се научи да лети.
                                Мисля да пробвам.

Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X