Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имате ли си животно?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Имате ли си животно?

От месец и половина си гледам и една Кая в сладководния аквариум - обаче все се слива с пясъка като хамелеоните ...
    Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Какво е Кая?
      Какво си гледаш друго в сладководния аквариум?
      ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
      СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
        Какво е Кая?
        Какво си гледаш друго в сладководния аквариум?
        Кая или Попче - дънна рибка от морето, която някак си съжителства с Кили, Хелери, Гупи и доста зеленина,
        от видовете на снимката с допълнения от Кабомби и Хидрокотили Мирофилиум , в момента не изглежда по този начин аквариума ... понеже Кайчо се криеше постоянно, а на всичко отгоре си сменя цветовете и се слива с дъното - за да го виждам остригах почти всички растения и сега зеленкото избуява наново, като Хигрофилите Полисперми и Ангустифолиа доминират над всичко за момента .

Последно редактирано от iai-bg; 11-07-09, 09:25.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
          Кая или Попче - дънна рибка от морето, която някак си съжителства с Кили, Хелери, Гупи и доста зеленина.
          Хм,като съм виждал какви хищници са/в т.ч. канибали/,дали не рискуваш да ти секвестират останалата популация...?

Коментар

Те поначало си живеят и в сладка вода - ловил съм в Дуранкулашкото езеро и в устието на Велека. А че налитат само на мръвка и това е вярно.
            sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Владо_2 Преглед на мнение
              Те поначало си живеят и в сладка вода - ловил съм в Дуранкулашкото езеро и в устието на Велека. А че налитат само на мръвка и това е вярно.
              А,имах предвид попчетата по Дунава и други сладководни водоеми наблизо-пълно е.

Коментар

Като начало попчето ще се крие, това е ясно.
                Не съм гледал в аквариумите си, но доколкото знам температурата за него трябва да е под 20 градуса, а за останалите над 24. Свалянето не голям проблем през лятото.

Иначе растенията е нормално да ти растат бързо - подборката ти е от такива. Но пък това си има и плюсове - балансират аквариума.

Дано не ти нахапе останалите риби това попче!
                ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
                  Като начало попчето ще се крие, това е ясно.
                  Не съм гледал в аквариумите си, но доколкото знам температурата за него трябва да е под 20 градуса, а за останалите над 24. Свалянето не голям проблем през лятото.

Иначе растенията е нормално да ти растат бързо - подборката ти е от такива. Но пък това си има и плюсове - балансират аквариума.

Дано не ти нахапе останалите риби това попче!
                  Преди няколко години бях събрала 4 попчета в един аквариум - 2 по едри и 2 по дребни бяха си разпределили дъното - двете едри в двата края - наперени и почти оцветени в черно, а дребните незабележими (с цвета на дъното) и по средата. По стечение на обстоятелствата първо си отидоха двете по-малки попчета и в последствие малко по-едрото голямо попче си остана наежено и черно, а другото изсветля и се омърлуши.

Кайчо (попчето) не е много едър (може би за това понася по-леко по-високата температура - нали дребните рибки се крият на плиткото а там е топло) и си седи кротко в изкопана си от него ямичка в единият ъгъл . Не допуска пришълци на близо, но и не преследва натрапниците - седи си в ъгъла и се прави на невидим. При все че не е шарен и наперен - самото му присъствие подтиска мъжкото Кили - което до преди Попчто беше Властелинът - Драконът в Аквариума а сега е депресиран и омърлушен красавец.
                  Не съм забелязала бройката на рибките да намалява, както и да има следи от ухапвания или друг тормоз. Не напада растенията. Посипах черни обли камъчета около любимото място на Кайчо и сега си седи шареничък .

Коментар

А това е сладурчето на Петя, когато беше бебе - уж бебе, а такова живо и палаво, такава игра си направихме с нея, че за малко да ми скъса шала (не се заблуждавайте от невинния й вид тука).
                    Сега е голяма "госпожица", но все така готина.
                    Прикачени файлове
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Котката в двора ни роди 3 прекрасни котки, две от които чисто бели със сини очи.
                      http://img268.imageshack.us/img268/6994/06072009003.jpg http://img32.imageshack.us/img32/2852/11072009001a.jpg
                      Мръдна ми ръката иначе готина снимка щеше да стане... http://img32.imageshack.us/img32/3651/06072009001r.jpg

Коментар

Днес взех на заем (под наем) едно животно и се поразходих с него по залез слънце из близките гори ... Да са живи и здрави братовчедите, че гледат коне в махалата... и си имах една конска сила за около половин час...

Коментар

Моите животни се увеличават едната котка роди 4 котенца ....да минат отпуските (да пораснат) и ще има "подарявам"..., а междувременно садо-мазо настроен (или надрусан) мишок с крила реши че ще заживее в котешкото царство....но го хванах и пуснах навън, иначе е при около 10 котки съдбата му беше ясна
                          Прикачени файлове
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Едно глупаче почва да учи света в който живее. => http://jwak.net/media/31319/
                            Тримата братя. => http://jwak.net/media/31320/

Коментар

Има ги - Jack старонемска със средно дълъг косъм- рядко умно и послушно куче.Ходи си свободно из двора,а когато трябва да го връзвам му казвам и отива до колибката си и ме чака там,а преди имах куче което като чуеше за синджир и полудяваше.

Има и заек-казва се Куки ( cookie ) принципно от бисквитка,но скрития замисъл е че ще се готви ама мацката не дава нещо.

Ядем сняг...

И летим

Лигльо-като чуе фотоапарат и застави мирен.

Белият зъб ...

Джексън

Плезльо

Погледна му е човешки..

И другия домашен любимец

Куки

http://www.sensini.snimka.bg/album.php?album_id=403102
                              Тук има и други снимки, просто не исках да задръствам темата със снимки на джако.
                              Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
                              feikot@abv.bg
                              Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Имаме си Мопс. В превод, малко игриво дяволче.
                                Яде всичко, GSM-и, обувки, мебели. Вече всичко е на един метър от земята.
                                Някой дали знае, тази порода може ли да се научи да лети.
                                Мисля да пробвам.

Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X