Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лингвистични напъни с гени*ален уклон:)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ний и така някак, без лекарства, гражданино следовател ...
    Виж там оправи темата, че някой ще ни земе за некви генитални изроди. Па ние сме си честни сексуални маниаци.

Коментар

Мамка му, бъзикате се вие с бедния индиански арменец Винету Папазян, а аз търся ли търся къде се е дянала полемиката...
      Сашо Сашо, бая време ни изтрая обаче...
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Хи-хи! Айде някой път като треснем по 8, айде по 14 безалкохолни бири и по 9 безалкохолни водки да го гепим, и да го направим нормален като нас. Та и форума да стане нормален. Да заживее с тежненията и проблемите на трудещите се. Истинските, а не някви измъчени цени на бензина и борсови извращения.

Коментар

Чакай сега, не го тормози, че още не ми е показал как да качвам снимки в сайта та всички да ни видят дивотиите дето ги вършим....
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ами! Тва със снимките никой нормален човек не го може, няма кво да се надяваш.

Коментар

Баси, така ще си останем анонимни за человечеството с чутовните глупости които вършим...

Коментар

Дааа, лошо ... (((
                А, не бе! Наште другари, последователи и милионите честни идиоти по света ще разкажат за Делата Ни! Човечеството ще Прогледне и ще бъде Спасено!
                А ний като истински адепти на Новата Вяра ще си се въргаляме в някой гараж и ще си поркаме безалкохолни джибри. Сред най-фини бездетни богомолки. Само Жоро Хаджиев ще го земем с нас, щото и той го отнесе от мракобесните модератори.

Коментар

Така ли? Не думай!!! Тежки времена настават...ще трябва да основем синдикат, който се грижи за нашите права. Никой не може да се е#$%ва със синдикатите....

Коментар

Да! Идея! Вече сме Синдикат!
                    Сега трябва да си пуснем тънки мръснишки мустачки, да се полеем с брилянтин, да палнем по една пура дебела два пръста и да почнем да говорим мазно.
                    А бе, а трябва ли да ходим с черно-бели лачени чепици?
                    Ебати, май трябва да имаме и алчни любовници ... Ноо кофти, аз съм ерген, никва любовница не мога да имам((( Ми сега?

Коментар

То брилянтина не можеше ли да се замени с динена кора? Намазваш се и готово - непробиваем алаброс... А за любовницата...мани, не питай, аз неалчна до сега не съм виждал... ще трябва да им организирам викторини, та да си поделят изпросеното....Коя е по-по-най...

Коментар

Следващото действие ще е да ни блокират май... Но..
                        "...Врагу не сдается наш годый Варяг!
                        пощады никто не желает!"....

Коментар

Как бе джанъм, ние сме Мафия! Тва, Синдикат де.
                          Знаеш ли истинския случай с оня 600 СЕЛ и ЗАЗа? Отначало класика - на светофара и един в друг, и мутричките изпълзели отвътре да го утрепват. Обаче оня от ЗАЗа не се сетил да се пищиса, извадил граната, хвърлил я вътре и изрязал през градинките. След пет минути мечката пуши и догаря, тия лежат на асфалта на Атом, главния дига глава - Абе, вие знаете ли тоя що не ни барна даже? Йок шефе. Щото сме мутри!
                          Кой ше ни барне нас, после никво членство в Синдиката!

Коментар

Приятел разказваше действителен случай.
                            Място на действието - Москва. Автобусна спирка, зимата, киша на платното, съответно всеки минаващ близо къпе всички на спирката...
                            Колоните от светофара обаче постепенно нарастват и стигат до пред спирката. В първия ред спира Мерцедес 600 във втория БМВ 7. И тук на сцената се появява една оранжава ЗАЗ-ка, която се опитва да спре, обаче отдолу киша...и тя в изблик на гениалност се опитва да се провре между двете лимузини...Удря бавареца, отскача и забърсва от другата страна мерцедеса...Спира за секунда, и в следващия момент осъзнал какво е направил - мръсна газ и през бордюра, през оградката на градинката издрънчавайки изчезва в московските дворове...
                            От двете коли излизат двама - типични...Тъпо гледат пораженията...обръщат се към спирката: - Някой запомни ли му номера?
                            Всички с нескрито задоволство: - не!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                              Казвай "свидетел". Това е буквалния български превод на латинския "тестис". Хем няма да пишеш разни смотани турцизми. Щото верно, кво е тва "ташак", аууу ...
                              Вчера с лебедката вадихме едно прасе от дере 120 метра, аз съм се хванал за въжето и се смъквам към прасето, а 10 метра отдолу го връзват...
                              Понеже го бяхме скопили посмъртно, реших да взема тестисите за кучето и викам на Хасан да ми ги метне да не слизам, но докато му кажа, той си знае, като ги запокитил към мене и ме изфраска със свинко мъдо по челото, а аз от шок и ужас изтървах въжето и се сурнах в дерето, то дрехи, клони....
                              Това беше последната контраатака на вчерашното прасе!

P.S. Добре, че ни случва отвреме навреме някоя простотия за да запомним ден от скучния си живот..
                              За мен това ще е годината на "поразяващия ташак" или никога не подценявай противника, дори да е паднал и да те замерят с тестисите му...

Айде стига гадости!

Коментар

Това прасе е било наш събрат (нещо като еквивалент на свински джипер), ако се съди по размера на "этти"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X