Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лингвистични напъни с гени*ален уклон:)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лингвистични напъни с гени*ален уклон:)

Аз си платих за цвета.
    Иначе нямам никакви права и не искам повече, че по някое време може да пожълтея.

Ей, първия ред е шега! Няма да употребявам думата "ташак", че ще трябва както казах, вече да се съпикясввам.
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Казвай "свидетел". Това е буквалния български превод на латинския "тестис". Хем няма да пишеш разни смотани турцизми. Щото верно, кво е тва "ташак", аууу ...

Коментар

ОК, Сефане,
      ама много лошо ми звучи романът "Свидетели няма да има"
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

"Ташак йок" ли? Той и без тва е тъп.
        Егати, как беше това бъдеще време на турски бе?

Коментар

Абе каква е тази репродуктивна тема дето сте я подхванали в този форум
          Ще стреснете новата модераторка
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Кой, ние??? Ние сме бели и пухкави! И всички ни обичат, можеш да питаш коя да е келнерка по дългият ни и труден житейски път.

Коментар

Хм...тя една тъкмо питаше за издръжката на детето...
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Тва въобще не е верно! Ние в тва време праехме едни гарнитури е-ее, чак на паркинга отвънка!

Коментар

Мака и @#@%ва! Казваше ми ротния да не се занимавам с нея ама нейсе...

Коментар

Стига бе брато! Баш па тебе ли те фана за кинти от целия караул? Нема да си признаваш, тва ти е играта. Кажи че си фригиден там нешто, тва - онова, и че тая спи със сестра си, и нема начин да си ти, и тва е! Се ше издрапаш до уволнението.

Коментар

Мани, ами подкукоросва родата, оня ден братчеда ми вика "татенце"...
                      Ако разбере к`ви нощни смени съм изкарвал с жена му мани...

Коментар

Леле брато, ти си го закинал ноо яко(((
                        Слушай тука да ти редим един гяволък. Мани тва адвокати, разправии. Земи иди у обштината, пусни там квото требе да ти дадат тапия че си негър там некъв, и тиа сичките да одат да го духат, нема кво да ти лазат отсам - оттам. Штото секи знае че от негър стават само негъри, маймун не мое да се рОди!

Коментар

Къв негър с това име - Винету Папазян?
                          Не става...ще гледам да емигрирам в Камчатка...

Коментар

Нема нужда! Направо кажи че тва са пинизите на модераторите, ей го, политически ни исфърлят от темата и ясно те са забъркали тия с кой кво та сеа некой да ни търси за чужди кинти! Тва е! Политическа провокация!
                            Аз като разправям че ние сме бели и пухкави вие майтап си праите. Хе-хе!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                              ...Аз като разправям че ние сме бели и пухкави вие майтап си праите. Хе-хе!
                              Стефане, Какво взимаш да стваш "Бял И Пухкав", явно е нещо Много силно
                              Сетих се в тази връзка филмът Мистър Бийн:
                              -Съдята: Взимате ли силни лекарства?
                              -Мр. Бийн: Не
                              -Съдята: А Трябва, а трябва...

Умрях от смях

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X