Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дано няма сърдити Лади
Свий
X
-
До: Дано няма сърдити Лади
Това излиза всеки път в чичко гугал щом напишеш Lada NivaПървоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
Коментар
-
Лошото е, че в калта са кръгла нула... ако не прибегнеш към нея тунинг, с който да добавиш няколко коня, но не под капака, а малко по-напредПървоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнениеАбе и аз се замислям за нещо такова
казват старите хора трудно се пукали тоя модел 
. Магарета и биволи също вършат работа
.
Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 11-06-08, 14:34.Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Ама ще трябва да я изкопаеш първо. Щото калта като засъхне...Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнениеТунинга е ясен
чакаш калта да изсъхне
ден , два , три , седмица и кат позасъхне бодро продължаваш 
Георги Гатев
Коментар
-
Мда... особено с тези рехави джанти и ако е глинеста почва, като хване отгоре... направо къртач ще си трябваПървоначално публикуван от trimata Преглед на мнениеАма ще трябва да я изкопаеш първо. Щото калта като засъхне...
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Да не забравяме, че ако се налепи кал баланса отива на кино. Ами този като вземе да вдигне 120 км/ч?Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнениеМда... особено с тези рехави джанти и ако е глинеста почва, като хване отгоре... направо къртач ще си трябва
Георги Гатев
Коментар
-
за Нива говорим, или нещо изпуснах?Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнениекато вземе да вдигне 120 км/ч?

Щото с моята, 120, ... само жена ми, ама тя не знае какво прави.
Коментар
-
Ааа... аз съм свидетел как на Недялко за малко да му напишат акт за превишена скорост...Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеза Нива говорим, или нещо изпуснах?

Щото с моята, 120, ... само жена ми, ама тя не знае какво прави.
Добре че не беше с такива гуми, че нещо не виждам грайфер и сигурно са пистарки за високи скорости... те не случайно забраниха толкова гладки във Формула 1, за да не се трепят
.
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Да но ти така и така ще скучаеш до като калта съхнеПървоначално публикуван от trimata Преглед на мнениеАма ще трябва да я изкопаеш първо. Щото калта като засъхне...
и почваш да си откопаваш за развлечение 
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар