Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дано няма сърдити Лади
Свий
X
-
До: Дано няма сърдити Лади
Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
Коментар
-
Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнениеАбе и аз се замислям за нещо таковаказват старите хора трудно се пукали тоя модел
. Магарета и биволи също вършат работа
.
Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 11-06-08, 13:34.Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнениеТунинга е ясенчакаш калта да изсъхне
ден , два , три , седмица и кат позасъхне бодро продължаваш
Георги Гатев
Коментар
-
Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнениеАма ще трябва да я изкопаеш първо. Щото калта като засъхне...Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнениеМда... особено с тези рехави джанти и ако е глинеста почва, като хване отгоре... направо къртач ще си трябваГеорги Гатев
Коментар
-
Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнениекато вземе да вдигне 120 км/ч?
Щото с моята, 120, ... само жена ми, ама тя не знае какво прави.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеза Нива говорим, или нещо изпуснах?
Щото с моята, 120, ... само жена ми, ама тя не знае какво прави.
Добре че не беше с такива гуми, че нещо не виждам грайфер и сигурно са пистарки за високи скорости... те не случайно забраниха толкова гладки във Формула 1, за да не се трепят.
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнениеАма ще трябва да я изкопаеш първо. Щото калта като засъхне...и почваш да си откопаваш за развлечение
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар