Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що е то?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Що е то?

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
    Епа, ако вЕрно вземеш, че минеш с тия 17 коня и в общината, после направо ще трябва да го черпиш преводача . За междуосево разстояние не се плащат данъци... стига да продължава да се води лек автомобил де
    Два и половина километра междуосево... де да знам, то в КАТ няма да е събере в халенцето...има да го обикалят онимя ми ти чичковици докато го огледат.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
      Че даже са се подписали и подпечатали, че превода в верен и го удостоверяват.
      Е, сега вече, ако ти искат данък за повече от 17 к.с. можеш да откажеш да платиш, да представиш официалните документи и да ги пратиш да се оправят с тези поставили подписа си под това . Документите с легализация имат голяма сила и отговорноста се носи от далия легализация!
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Твойта машина е снимана в "Денят на независимостта" само че в летящ вариант.
        Живо ме интересува с какви гуми си?

Това си е за Зуека и Рачков.
        Последно редактирано от rumbata; 04-06-08, 23:32.

Коментар

Имаше едно футболно игрище с подвижна трева. Ясно от къде си я взел
          Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
            Е, сега вече, ако ти искат данък за повече от 17 к.с. можеш да откажеш да платиш, да представиш официалните документи и да ги пратиш да се оправят с тези поставили подписа си под това . Документите с легализация имат голяма сила и отговорноста се носи от далия легализация!
            То със 17-те коня всичко супер, но незнам да не сложат данък като за недвижимо имущество, че тогава увисвам с тия 6000 декара и то в София
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
              Твойта машина е снимана в "Денят на независимостта" само че в летящ вариант.
              Живо ме интересува с какви гуми си?

Това си е за Зуека и Рачков.
              Не ги бяха писали в превода, знам ли защо...
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                Имаше едно футболно игрище с подвижна трева. Ясно от къде си я взел
                Бях чел за това, някъде я возеха тревичката да разте на чист планински въздух
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X