Съвсем не на майтап един днес ми каза, че не използвал мигачите, защото "знайш ли колко е скъп превключвателя?!?" Много се износвал. Ако беше виц, нямаше да е смешно...
Знам защо на луд не се дава картечница, но защо всеки ненормалник може да се въоръжи с кола недоумявам!

Знам защо на луд не се дава картечница, но защо всеки ненормалник може да се въоръжи с кола недоумявам!

Причината е, че нямам никакво желание да обяснявам на всяка тиква, която си е взела книжката с печено прасе, че завиващия надясно е с предимство пред завиващия наляво. Не ми се обяснява и че ако пътя в който се включвам има повече от една лента във всяка посока, мога да се включа в която и да е от няколкото ленти в моята посока (освен ако не е указано изрично друго), например за да заобиколя дупка или друго препиятствие. И за да намаля опитите за таран, пестя от лостчета за десен мигач и десни крушки. 
. Така докато падне до около и 60 и пак се пали и засилва... Това вече е за смъртна присъда или поне доживотен затвор.
Коментар