днес ми се наложи да  вляза в риголван и подравнен след това терен  ,с около 10 см сняг,и с около 100 л.нафта в багажника , нивата се  движеше повече от чудесно ,обръщах  , заобикалях булдозерите без никакъв проблем ,малатесите се справят отлично 
 само като реших да излизам ми се  наложи да мина през едно деренце и като стъпах на леда и   той се счупи ,понамокрих я малко  
 ама беля  
 замразнаха  ми амортисюрите и предно ляво колело блокира,сега  ще слизам в гаража да видя кво му е станало 

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

неволи

Свий

X
- 

как така ти замръзнаха амортеСЬОрите?

помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
 - 

верно,какво точно е станало?да не би да е влязла вода между стъблото и кожуха.ама как е останала там и не се е оттекла,а и не е толкова студено?В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
 - 

братушките може вече да ги пълнят с вода вместо масло 

помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
 - 

амортесьорите ми ,е поне тъй пише са монрое 4х4
след водата минах и през дълбок сняг и предполагам са се напълнили със сняг между стъблото и кожуха

а за предното колело ,много интересен случей,доста зор ми даде да разбера що несе връщат накладките ,
цилиндрите работят правилно ,а колелота задържа
 оказа се че горната част на  накладката ,по точно на желязото  е малко по  високо и  като са се поизносили запира в апарата и нещат да се връщат е  посмалих ги на шмиргела и заработиха супер 

"Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар