Обява

Свий
Няма добавени обяви.

неволи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• неволи

днес ми се наложи да вляза в риголван и подравнен след това терен ,с около 10 см сняг,и с около 100 л.нафта в багажника , нивата се движеше повече от чудесно ,обръщах , заобикалях булдозерите без никакъв проблем ,малатесите се справят отлично само като реших да излизам ми се наложи да мина през едно деренце и като стъпах на леда и той се счупи ,понамокрих я малко ама беля замразнаха ми амортисюрите и предно ляво колело блокира,сега ще слизам в гаража да видя кво му е станало
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

как така ти замръзнаха амортеСЬОрите?
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

верно,какво точно е станало?да не би да е влязла вода между стъблото и кожуха.ама как е останала там и не се е оттекла,а и не е толкова студено?
      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

братушките може вече да ги пълнят с вода вместо масло
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

амортесьорите ми ,е поне тъй пише са монрое 4х4
          след водата минах и през дълбок сняг и предполагам са се напълнили със сняг между стъблото и кожуха
          а за предното колело ,много интересен случей,доста зор ми даде да разбера що несе връщат накладките ,
          цилиндрите работят правилно ,а колелота задържа оказа се че горната част на накладката ,по точно на желязото е малко по високо и като са се поизносили запира в апарата и нещат да се връщат е посмалих ги на шмиргела и заработиха супер
          "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X