Обява

Свий
Няма добавени обяви.

странно произшествие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Според мен колата се е движела а стълбът или е паднал в момента на минаване на колата и тя просто се е надянала на него или си е бил паднал а водачът го е проспал. Липсата на кръв се обяснява с това, че тялото е полетяло към волана при първоначалния удар и се е отделило от облегалката, преди стълбът да влезе вътре. Скоростта е била не повече от 40 км/ч.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_7
      няма надлез на кръстовището...от страната на стълба/кадето е бил/има само дървета...няма згради от кадето да е паднала евентуално.../закрит паркинг/...

Загледахте ли се по отпечатака на стълба?Дали не може някой да го е бутнал а човека карал колата да е късметлия или по дребен като мен!
      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Остава и някой да види следите от спирачките на автомобила съборил стълба..

Коментар

в пловдив до мото-пфое на завоя завивал един камион и един опел(явно карав в насрещното на булеварда)се блъснал

Коментар

На предпоследната снимка върху стълба се вижда следа от удар, точно по посока на падането. Оттам - в насрещното и в него се е нанизала Корсата, щото е блеяла.

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
              На предпоследната снимка върху стълба се вижда следа от удар, точно по посока на падането. Оттам - в насрещното и в него се е нанизала Корсата, щото е блеяла.
              Добре ако е блеяла от каде и как се е разминала?Сигорно е била ясновидка!

Коментар

Със сигурност е увиснал на колана, а ако е бил без него - съвсем. Освен това по какво заключихте, че се е разминало? Липсата на кръв не е гаранция. Може сама да е натрошен, без разкъсвания.
                Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba
                  Със сигурност е увиснал на колана, а ако е бил без него - съвсем. Освен това по какво заключихте, че се е разминало? Липсата на кръв не е гаранция. Може сама да е натрошен, без разкъсвания.

Да бе!Да пробие така колата!А да не го и пореже!Айде не!

Коментар

Виждал съм сериозни травми от удари, без капка външен кръвоизлив. Какво е въте е друг въпрос. Ударът най-вероятно и бил страничен в ребрата. А шофьрът е бил без колан, защото на 4-тата снимка се вижда, че коланът си е на мястото без да е отрязан. Ако беше закопчан, стълбът щеше да минава през него и да трябва да се реже. Шофьорът, вероятно е бил дребен, защото има някаква възглавница, т.е. не е бил тежък и стълбът не го е ударил много силно. Естествено, обясненето може да е съвсем друго.

Коментар

според мен тъй като гледам стълда е бил ударен от нещо ниско доло и се е прекършил ,но не е паднал напълно а е стърчал над земята,колата се е движела бавно ,или е завивала ,скороста е била малка, калникът не е помряднал цял си е и изпънат,шоф.е бил дребен
                      "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

мда... странна работа

Според мен най-правдоподобно звучи идеята на колегата за самовоза - възглавничката е на мацка, шофьорка, щото аз не виждам как мъж ще се качи на корса , която мацка е забравила да спре колата . Т.е. нито на скорост, нито на ръчна, а и никъде не е показан наклона - може и да има. А обикновено при произшествия с пострадал шофьор вратата му е отворена...

Коментар

В Холандия ( според регистрацията на колата) е МНОГО трудно да намериш наклон , по който кола да се засили така - вижте колко съпротивления е трябвало да преодолее стълбът . Може да са снимали филм.

Коментар

Спред мен, някой друг се е натресъл в стълба и го е срутил след което корсата елоегантно се е нанизала

Коментар

Спред мен, някой друг се е натресъл в стълба и го е срутил след което корсата елоегантно се е нанизала
                              бая финес се иска за ди си толкова елегантен

Коментар

Първоначално публикуван от jordantcho
                                бая финес се иска за ди си толкова елегантен
                                наистина

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X