Обява

Свий
Няма добавени обяви.

странно произшествие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• странно произшествие

чудничко как стават тия работи
    все пак за жена шофьор невъзможни неща няма

http://ziza.ru/2005/12/02/eto-kak-tak-poluchilos.html

стават... като забравиш да включиш на скорост и да дръпнеш ръчната /второто не случайно е задължително на запад/...

аз съм виждал /щеше да ми смаже колата/ един газовоз да се движи без шофьор... човека се готвел да зарежда една газостанция в Хаджи Димитър... слязъл и /явно/ забравил да осигури камиона... Гледам аз, излиза от газстанцията /без предимство/ грамаден син камион, спирам и повдигам очи към кабината /с поздрави за майката /... обаче... няма кой да напсувам... в това време гледам един тича и се качи през дясната врата... камиона спря със писък на гуми на 10см от бордюра, точно където щях да съм аз, ако не бях спрял предвидливо
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

каква ли триабва да е скоростта за да се получи точно това?...
      ------------------------------------
      тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

...а и трасето ми се вижда много равно за да се засили така ако е била изкл.от скорост и без ръчна...и като се замисля ефекта не би бил сащият
        тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

...а и трасето ми се вижда много равно за да се засили така ако е била изкл.от скорост и без ръчна...и като се замисля ефекта не би бил сащият
          тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

някой може ли да даде логично обяснение как е станало това

Коментар

Чудно ми е как се е нанизал-явно стълбът не е паднал отгоре , защото няма следи от одраскване по калника , и как е пробил цялата кола точно м-у гумата и калника. Не виждам как би могло да стане , освен ако някой не сложи стълба на гумата и не го натисне яко , че да излезе от другата страна. Ама туй противоречи на всякаква логика , тъй че не знам.

Коментар

а и няма кръв в колата???
                нещо намирисва.....

Коментар

Според мен колата е превозвана със самолет ... изпаднала е ... и се е нанизала на стълба ... а той не е издържал и се е прекършил
                  Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

тц, каза той на чист български
                    нещо друго ще да е

Коментар

това маи е наи-логичното обяснение за сега
                      тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_7
                        това маи е наи-логичното обяснение за сега

А защо трябва колата да се е движела?Не може ли стълба да е превозван с някой камион и да е паднал!Такива неща са се случвали.
                        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

...да е превозван заедно сас знаците??? пък и има снимка на мястото от което е откършен
                          тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Ами ако е паднала от самолет , нямали да има поне някакви следи по дясната страна на колата?! А тя си е чиста и гладка като бебешко дупенце. Не-е-е ,решително не съм съгласен със самолета. Друго ще да е , ама какво? Продължавам да мисля по въпроса!...

Коментар

няма надлез на кръстовището...от страната на стълба/кадето е бил/има само дървета...няма згради от кадето да е паднала евентуално.../закрит паркинг/...
                              тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X