Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Koла уникат моделирана 15 години.Въпрос с повишена трудност

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Koла уникат моделирана 15 години.Въпрос с повишена трудност

Незнам какво е, ама ако това се изхака в някой дерек ще изпадат един камион болкуци. Един прекрасен начин да съчетаем безполезното с безвкусното. Лично мое мнение.

Коментар

Благодаря на всички за мнениятата,колата е КАДИЛАК ЕЛДУРАДО и първия познал е "REPOORT", като идваш към софия звани едно телефонче да си ти дам наградата, а тя е с история,никога не съм я ползвал,но е обиколила цяла америка на длъж и нашир,дефакто е нова.относно годината на колата и аз не я знам,така че можете да продължите с предположениятата.

--------------------------------------------------------------------------

Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнение
      От вън не ми харесва много щото има секви боклуци ... А вътре е много добро ! Някво ефирно е
      вътре направо си е женско царство,но и от вън забележи има всичко необходимо за едно домакинство

--------------------------------------------------------------------------

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Незнам какво е, ама ако това се изхака в някой дерек ще изпадат един камион болкуци. Един прекрасен начин да съчетаем безполезното с безвкусното. Лично мое мнение.
      колега добре е,че не всички мислят като теб, иначе много еднообразен би станъл света,за мен това е художествен уникат
      Последно редактирано от cveti; 30-04-08, 17:08.

Коментар

Значи съм на прав път(направо съм го уцелил)ако съдя по волана трябва да е 77-78,ако не е сменян разбира се,по-старите са с три спици.Първото което ме насочи към елдорадото е разположението на мигачите в предните калници и формата на рамката на вратата.
        четири е повече от два

Коментар

Е, малко късно се включих. Мнението ми беше Кадилак Елдорадо или Барет Не видях дали е спомената годината, но това са модели м/у 86-88

Коментар

Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнение
            От вън не ми харесва много щото има секви боклуци ... А вътре е много добро ! Някво ефирно е
            Тази кола е всичко останало,но не и ефирна!

Коментар

Първоначално публикуван от Mimeto Преглед на мнение
              Тази кола е всичко останало,но не и ефирна!
              което няма и нищо общо с темата

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                Аз все още съм в шок. Утре ще помисля какво може да е отдолу, но за външността (пък и вътрешността) съм потресен
                + 1. Не ми се насочва към гатанката и Кобрата, а търся спасение в позитивното мислене. В края на краищата сигурно има и по-тъпи начини да си пропилееш свободното време през 15 години.

Поздрави!
                Искам България чиста!

Коментар

Не мислите ли че е малко семпла?
                  Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

На таз машина и трябва 1 Урал да я прегази и ще си дойде всичко на мястото . Шегувам се естествено, сега да не се засегне някой. Но освен, че е яко кич/накичена също/ практическата страна ми бяга, а за мен при колите това си е сред 1-вите по важност фактори...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                      На таз машина и трябва 1 Урал да я прегази и ще си дойде всичко на мястото . Шегувам се естествено, сега да не се засегне някой. Но освен, че е яко кич/накичена също/ практическата страна ми бяга, а за мен при колите това си е сред 1-вите по важност фактори...
                      кеф цена няма,като я видях следващото което си помислих е:как ли я мие?отиваше на изложба на сходни коли,щеще ми се да я последвам,ама нямах време.колеги съгласете се със мен,наистина е кич,но някак си подреден и интересен и всичко по нея е правено с желание и мерак

Коментар

След като се срещнах с hamilton на кафе и сладка приказка,кобрата си смени местонахождението,вече е в мен.
                        четири е повече от два

Коментар

А какво стана с радиостанцията

Коментар

"кобрата" имам предвид радиостанцията.
                            четири е повече от два

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X