колата показана по-долу на снимките,които лично аз сам правил е моделирана от собственика си в подължение на 15 години,както ми стана ясно от разговора ми с него,снимал съм я в Тексас Може ли някой от вас да познае каква е колата използвана за основа, марка модел и година.за първия познал ще има награда радиостанция "Cobra" както бях обещал преди 3-4 дена
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Koла уникат моделирана 15 години.Въпрос с повишена трудност
Свий
X
-
До: Koла уникат моделирана 15 години.Въпрос с повишена трудност
Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениене знам какъв е модела но най големия кич в тоя автомобил е.резервната гума на покрива.
Коментар
-
Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениене знам какъв е модела но най големия кич в тоя автомобил е.резервната гума на покрива.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
На предната, дясна врата сякаш пише DODGE.
15 години не са ли му стигнали да се дотътри до психоаналитика си? Странно.There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнениеНа предната, дясна врата сякаш пише DODGE.
15 години не са ли му стигнали да се дотътри до психоаналитика си? Странно.
Кич та кич. Още под 60км/ч ще се разхвърчат орнаментчетата барабар с резерваната гума. И тогава май ще се се види истинския "шедьовър"О899 2б2 1З2
Коментар
-
Давай жокери,прилича на BUICK.Последно редактирано от Нейчо Наков; 19-02-08, 23:39.LZ1NBN
Коментар
-
Първоначално публикуван от Нейчо Наков Преглед на мнениеДавай жокери....
Коментар
-
Според мен е Plymouth Super Bird от 1970 година но се колебая и за Chevrolet BelAir 1968Последно редактирано от musovir; 20-02-08, 08:46.Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар