Аз все още съм в шок. Утре ще помисля какво може да е отдолу, но за външността (пък и вътрешността) съм потресен
и аз не по-мако бях,неможах да кача големи снимки,тези тук са много намалени,ако обърнеш внимание на детайлите как всичко е закрепвано,мен много оригинално ми се струва,има от пиле мляко по тази кола,таблото не е оригинално.от Ford crown victoria e.
До: Koла уникат моделирана 15 години.Въпрос с повишена трудност
Мога да кажа само две неща за тази кола
1. Евала на собственика, че е имал търпението да залети всичко това
2. Обърнете внимания как е подпрян предния капак като е отворен. ( този да няма нещои българско в рода си )
SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
+359 0878 888 874
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)
Капак подпрян с летва и крепежни елементи от тел! Няма начин това да не е наше муНче
На мястото на производителя не бих си признал, че това е кола произведена в заводите ми.
Обаче, ако бях психиатър щях да плесна радостно с ръце, виждайки как само с един такъв пациент си плащам ипотеката и вноските за колежа на децата.
There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Мога да кажа само две неща за тази кола
1. Евала на собственика, че е имал търпението да залети всичко това
2. Обърнете внимания как е подпрян предния капак като е отворен. ( този да няма нещои българско в рода си )
като го отваряха го дигаха двама човека,на снимките , човека с бялата коса и брадичка с късите панталони и каубойските ботуши е майстора,а този до него с бомбето е сина му
Последно редактирано от hamilton; 20-02-08, 15:06.
колебая се между Сhevrolet Caprice от края на 70те и началото на 80те и Dodge Diplomat от средата на 80те...просто под огледалцата и раздувките правени с монтажна пяна е трудно да се различи кое е возилото, па дано съм познал =))
Коментар