Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Само за 29 г. и нагоре (спомени от миналото)

Свий

Това е залепена тема.

X
X
- 

От: Само за 29 г. и нагоре (спомени от миналото)

По спомен, 77-ми набор съм, освен този автопарк си спомням и старите трамваи и тролеите от тези заоблените в задната си част и облицовани в дърво от вътре, 6 стотинки беше билетчето и си умирах да перфорирам билетите на нашите когато се качвахме на тролея, трамваяПървоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеНе е 1989, а поне 20 години по-рано!  
 Коментар
- 

Точно така, някъде в началото на '70-те.Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеНе е 1989, а поне 20 години по-рано!

След офисите на авиокомпаниите беше ДетМаг, а след '90-та, баш над тях имаше клон на Първа частна банда.Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеПървото вдясно беше Кореком, но не помня кога го откриха

[ATTACH=CONFIG]974135[/ATTACH] 
 Там си открих първата фирмена сметка през '91-ва. ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
 Коментар
- 

Съгласен. Автопарка категорично не е от 1989. През 89-та 90% от виждащите се на снимката коли щяха да са лади, жигули и москвичи, с тук-там някоя Волга (но не от модела на снимката) за цвят. Даже и мерцедесите още от началото на 80-те бяха вече други модели.Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеНе е 1989, а поне 20 години по-рано!

В най-добрия случай 79-та, но ми се чини че е и по-рано.

89-та Варшави, гърбави зазки, такива москичи, волги и мерцедеси, bulrarrenault на куп на едно място е невъзможна комбинация.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
 Коментар
- 

Това е топ-кьоше, и ако по "него време" 123 беше излязъл, щеше да има поне един, та снимката е от преди това. 

... освен че има живо "мече" в добро състояние, явно за ежедневна употреба. ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
 Коментар
- 

Поне 2 са, снимани от едно и също място през минути........ на моята има булгаррена вместо зазкиПървоначално публикуван от davc Преглед на мнениеАбе хора, това една и съща снимка ли е, пък и една ли е!________________________________________________
 Subaru OUTBACK 2,5
 Hyundai TUCSON 2.0
 Коментар
- 

Те ...Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеПоне 2 са, снимани от едно и също място през минути........ на моята има булгаррена вместо зазки

http://www.lostbulgaria.com/?s=%D0%A...D1%8F&paged=50
 Коментар
- 

Явно режисирана работа И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
 Коментар
- 

И бозата беше толковаПървоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение6 стотинки беше билетчето  
 Коментар
- 

На снимката си пише - 60 те години на ХХ век.Този автопарк е от моето най ранно детство,когато още нямаше . жигули.Дори и в милицията.Баща ми стана милиционер 69 та и караше една от двете текезесарки и имаше още една варшава.Бил съм на 3 години тогава.Струва ми се че светлосиньото жигули е по скоро фиат 124.Първото жигули излиза април 1970та а у нас струва ми се 1973 та
 Коментар
- 

Голямата,малката беше 3 ст.Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнениеИ бозата беше толкова 
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар