Обява

Свий
Няма добавени обяви.

A NEED MONEY $$$$

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Бе, чух че не си го казал ...
    Мъжки, до тука беше. Страната е малка, нема къде да се денеш. Сам си си виновен, пиши там ако нещо требе на роднините. И на Филчев пиши ако искаш, така и така, е те с тоа тръгнах да пие... , такова, да говориме, ако нешто - смятайте ме за комуни..., тва, демократ!
    Давай ако искаш на 8-ми, в събота, във Военно-историческия музей. Там ще има някво сборище, ама до обед. Или след това във вторник вечерта, друго сборище с винтчета, пружинки, лопатки и пиене, това е вече в Лиляна Димитрова. "Средец" по новому.

Коментар

от стоките за оцеляване най - хубавото на което съм попадал са тези за височинен алпинизъм /над 6000м/ леки, ефективни .... мноооооого скъпи
      drive alive

Коментар

То, всичко е много скъпо, въпроса е кое е истинското пък кое е менте. В тоя Вип дето го казвах е скъпо, ама без няколко железа на които даже и там не могат да треснат такива надценки всичко е менте. И това дето аз занесох беше менте, ама никой не ми повярва. Пък си беше, нали аз го бях направил, копие на нещо си, менте безусловно.

Коментар

ВИПа е магазин пълен с разни неща, от които как да кажа .... една част /сичките/ са боклуци. нещата за които говоря се продават на едно тайно място, внася ги един приятел, който се занимава с ходене по хималаите, само истински неща, без компромиси
          drive alive

Коментар

А, дрехите ли? Виж тва е интересно, ако става дума за други цени.
            Железарията им е отлична, извън всяко съмнение, само цените и са безсмислени.

Коментар

цените са ужасни, но за това си има причина. тези, които могат да правят такива неща се броят на пръстите на едната къка, за целия свят и ако искаш да ходиш на високо има два варианта. купуваш си каквото трябва и може и да се върнеш, не купуваш и умираш.

както казва близнака, болен на легло се е*е
              drive alive

Коментар

А, не бе. Там има работи дето верно само в каталозите съм ги виждал, не става дума за луксозните работи. Ама колко трябва да съм се разхубавил да си купя Макаров на тройна цена? Че аз изобщо не мога да изпия толкова вече!)

Коментар

на теб не ти и трябва, нали няма да качваш макалу

аз имам няколко такива дрънкулки, купих си ги преди качването на един вулкан. примерно обувки дето държат топло на -25 не се мокрят и тежат колкото гуменки, струват колкото чепиците на цял американски елитен взвод

самоче без тях долу чака доктора с трион
                  drive alive

Коментар

Глей сеа, аз съм стар, дебел и преди всичко мързелив човек. Така че ... на мене такива чепици ми трябват повече от на всеки друг, Вервай ми!
                    )))

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                      Survaivle комплект, ръзиъш ли, нищо по-малко, 65 кинта. Хубаво, ама това в една найлонова кесийка две кукички за въдица, две карфици, две клечки кибрит, няква връв, и - минете на касата, Господине.
                      Тая смешка и аз я видях...

От там взех и датско-китайските хубавини, бях предупредил продавача, че ако е китайско ще му го.... беше изрязал всички етикети, ама на мойта раница пропуснал - като я разкопчах вкъщи ципа се отвори и тоя после вика - няма нищо и стиска с две ръце да го събере, а като открих и етикета вече му дойде много...

Много полезна вещ - две огледала слепени с гърбовете 10/10 см. с дупка ф10 мм в средата на диагоналите - на слънчево време гледаш обекта през дупката и следиш слънчевото петно на обратната страна да ти е на скулата - ще те видят от километри!

Коментар

ама представяте ли си някой ловец аджамия как забързан рано сутринта преди да тръгне за някоя гонка, ще си прибере грижливо в раницата въпросния комплект и ще си помисли "сега съм готов за всичко"
                        drive alive

Коментар

Рибарските куки имат още едно непопулярно предназначение!
                          Любим номер на руските десантчици е да връзват със стоманена тел големи куки четворки за отбранителни гранати - било голямо шоу като се забоде за дрехите на врага! Правел чудеса от бързина и ловкост обаче за 3 секунди и щука не може да се откачи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X