Обява

Свий
Няма добавени обяви.

A NEED MONEY $$$$

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

има един начин за бораба с педалите /геьовете/ ама термина е медицински и звучи гнусно ... свързано е с преместване на задния вход отпред
    drive alive

Коментар

Ебати отврата((((((((((((((
      Сега кво, и транссексуални ли ще ни набутват((((((((((((

Коментар

diavol koleda

Първоначално публикуван от Стефан
        Пък аз съм много за тва педалите и гейовете да се множат, и да стават навсякъде. Така за нас простаците ще остават повече тъпи мадами, дето още не са прозрели до лезбийки. Тъй де, тъпи хора, тъпа сексуална ориентация. После ще ни дават и кинти на аванта, зер сексуално малцинство ...
        Стефане прав си ама проблемата тука е че педалите както им казвам аз са си съвсем нормални мъже само дето се правят и обличат като гейове с цел да са по интересни ние на жените май не сме им много интересни сега на мода са бели прозрачни панталончета добре епилирано мусколесто тяло и меки обноски и тн присъщи на гейовете един гей не би ми нарушил връзката с приятелката не би разбъркал нечие семеиство не гейовете са страшни педалите са опасни
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

Един пич разправя на друг " Искам да имам много пари за да мога да не работя"
          Втория отговаря " Стига бе! За какво са ти много пари? Ти сега нямаш пари и пак не работиш "

Аз пък искам нова работа дето да плащат повече от сегашната ми Ако може и шефа да има акъл ..... Да не е толко кух.
          2010 CRF 250 R

Коментар

Така за нас простаците ще остават повече тъпи мадами
            бре тва не ми беше идвало на ума
            интересни разсъждения бре тоз стефан

Коментар

"Всички начини за правене на "лесни" пари, са НАДЛЕЖНО описани в НАКАЗАТЕЛНИЯТ кодекс", както виждаш има и литература по-въпроса - прочети и дано ти мине мерака

Коментар

За раликата м/у педерастите и гейовете :
                един отшъл при доктора и казал :
                -Докторе , аз съм гей !
                доктора:
                -ми как разбра , че си гей ? да не си музикант ?
                -не , не !
                - ми да не си художник ?
                -а ,не !
                - ами да неси депутат ?
                -о, не !
                -балетист ?
                -не !
                -ами какво работиш , бе ?
                - ми стругар съм !
                -а бе какъв гей си тогава , ти си си жив педераст !
                PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                  къде да ходя навсякъде със стропорез. Хем че е вещ изключително антикварна, луди пари струва)
                  Кой, този с текстолитовите дръжки ли? Не думай, аз бъркам боите с него !

Коментар

Той. Значи там работата се оказа брутална. Като че ли са произведени по-малко от 1 000, няма аналог, не може да се сбърка. В началото на 80-те когато ги подарявахме на децата да си чукат с тях каплите на сгъваемите балканчета или са минавали войскови изпитания, или дявол знае кво. Преди няколко месеца купих последния от някъв вече разтурен склад, нов, додето си го набутам в джоба и ми сипят кафе един особено мерзък търгаш без разправии ми каза 200 евро. И беше тутакси изгонен. 11 лева дадох, още 50 стотинки ми дадоха на заем и го купих) Обаче после върнах борча, и сега съм единствен и пълноправен собственик! А един дето имах от тогава, каран, някой го приватизира през годините, халал да му е)
                    Това с цените стана в едно мазе - клуб на колекционери, понякога ходя. Ма там повечето се палят от кремъчни истории и Ромфеи по 10 000 евро та повечето време ми е студено((( Обаче има и нормални луди.

Коментар

От армейската стока по-хубава няма!
                      Има ли нещо търговска марка - значи е боклук по сравнение с армейското!
                      Вчера си купих нов спален чувал произведен през 1953 година, пише "МО-годно!" - какво повече?
                      Натовска раница - фантазия, пустинни армейски обувки - разкош!
                      А с едни "датски" Deer hunter бих продавача-съучастник на китаеца по главата!

Коментар

Гадости говориш брат ми! Вече е тъмно, време за спане, кво искаш? Цяла нощ да не мигна ли? Мож да съм мноо тъпо копеле, ма и мене може да ме яде завистта, ебати!
                        Няма, нямаааа ... И най-тъпите капути вдянаха че разните снаряжения от разните войни струват повече от "бутиковите" буклуци, и вече няма радост за честния чакал, нямаааа ...((( А най-големите и хубави складове изобщо ги дадоха на циганските барони, и на нас ни остава само като на арменците - да пием и да плачем.
                        Ела някой ден ако искаш в едно друго гнусно мазе, то си е законно стрелбище ама доверено, няма публика. Ще махнем някои 200 патрона, ще се натряскаме и ще си говорим квото искаме. После ще казваме че се е спукала една тръба и за тва ни се е размазано по муцуните, не е текъл грима бе, кво говориш, и карай ей натам, вкъщи.

Коментар

спиртник колкото шайба за хокей - отваряш, слагаш капачката и топлиш консервата, киркобрадвичка - ръчно кована с дръжка от ясен, занитена лопатка, манерка с кече - като го намокриш да ти държи студена водата, огледало сигнално с дупка - ако слънчевото петно ти е на бузата, значи си осветил обекта, който гледаш през дупката.... да продължавам ли?

Коментар

Изрод!

Коментар

разглобяема малокалибрена пушка за оцеляване! Това не съм го казал!

Коментар

Хи-хи! Има някво място - VIP. Стрелбище, магазин, кръчма. Имах там няква работа, позяпах. Survaivle комплект, ръзиъш ли, нищо по-малко, 65 кинта. Хубаво, ама това в една найлонова кесийка две кукички за въдица, две карфици, две клечки кибрит, няква връв, и - минете на касата, Господине. Точно зех да цвиля, и тлъст клиент. Яко чиновник със всички атрибути и брантия дето може да му е внучка и давай да и купува камуфлаж, лов значи. Фанаха ме братята и давай да се правя на улав, загрижено поправям продавачката кое е по-хубаво, и тъкмо стигнахме до камуфлажните бикини и ми дожаля за моя човек там, ще го изритат от работа, и побегнах. Ама по стълбите пак щях да се пребия, да е жива и здрава охраната!))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X