Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задача в училище

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Задача в училище

Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнение
    В езикова , и не ни зават никакви такива задачки , затова давам идеи да другите

А това с терлиците е много добра идея
    еххх и аз преди години исках да влезна в такова училище...ма съдбата не бе благосклонна към мен....отреди ми участа да се занимавам с ток и жици...което не правя.
    И маи наистина искат да изкарат някоя нова идея за производство....користни цели имат....и според мене....хора не останаха....еи оня ден ме свалиха от автобуса щот бях без билет-контрольорите не са човеци!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнение
      Въпрос ? Как са го направили имам предвид форма с отливка ли и какво като метериал ?

Не са го правили.То беше по английски и беше като упражнение.В нащо училище в горните курсове сглобяват електрожени и ги продават.Парите естестено са за училището разбирасе.Да уточня-аз съм от оня техникум дето даваха снощи за него по БТВ.Дето парното ужким било наред.
      Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
        На мен ми се струва, че някой даскал търси лесен вариант за нов бизнес. Щото не му стига акъла. Пък и да измислиш нов бизнес или продукт на днешно време си е зор работа. А така учениците с необременено от предрасъдаци съзнание могат да родят наистина свежи идеи. И някой да влезе в пари. Може и да не съм прав, но ми намирисва.
        Не сте прав значи предмета ни е Маркетинг и Мениджмънт и дасакала ще ни постави оценки на това което сътворим
        Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
        Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

В БГ най-много се печели от кръчми и от барове.

Правете едно барче и това е
          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
            В БГ най-много се печели от кръчми и от барове.

Правете едно барче и това е
            От години вече не е така. Сега печеливш бизнес в България е строителството, недвижимите имоти и програми за източване не евро фондовете. Развива ме се

А иначе по темата наистина се налага да проявите въображение все пак сме 21 век. Успех.

Коментар

Направете форми за някакви жетони, които да се правят от лед /жетоните/. Така законно ще продавате продукт, който ще се използва само за незаконни дейности и поради финансовата му ефективност ще е много търсен. Освен това, след стапяне и изпаряване главното доказателство изчезва, а отпечатъци няма през никой момент от съществуването му. Абсолютно недоказуемо.

Коментар

Това вече е правено, имаше го някъде в куриозите, българин в чужбина решил проблема с жетоните, а следи няма, само малко ръжда

Коментар

Първоначално публикуван от Rosen74 Преглед на мнение
                  Това вече е правено, имаше го някъде в куриозите, българин в чужбина решил проблема с жетоните, а следи няма, само малко ръжда
                  Това не противоречи на регламента. Досега не е правено от фирма.

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                    Направете форми за някакви жетони, които да се правят от лед /жетоните/. Така законно ще продавате продукт, който ще се използва само за незаконни дейности и поради финансовата му ефективност ще е много търсен. Освен това, след стапяне и изпаряване главното доказателство изчезва, а отпечатъци няма през никой момент от съществуването му. Абсолютно недоказуемо.
                    Става въпрос че във нашия клас ще продаваме продукта на други фирми от класа а не на истинския пазар

Коментар

Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнение
                      Става въпрос че във нашия клас ще продаваме продукта на други фирми от класа а не на истинския пазар
                      Чакай сега - нали каза, че сте 4 групи и всяка група трябва да измисли фирма и продукт. Ако не знаете какви са другите фирми продукта трябва да е универсален - не върви едни да прозивеждат гевречета с формата на пингвин и да се опитваш да им продаваш редосеялка с вертикално излитане. Не се връзва. Щом ще си предлагате нещата едни на други по-скоро от там трябва да се тръгне - кой с какво ще се занимава и какво може да му се предложи за да има смисъл.
                      Аз не вярвам в чудеса!
                      Разчитам на тях!

Коментар

А какво ще правят другите фирми? Защото ако нямате тази информация, освен с изнудване или рекет, с друго не можете да се занимавате относно тях. Малко ви е абсурдна задачата. Разузнайте ги, проучете най-слабите характери от групите им и го атакувайте /естествено, не физически/. По цял свят го има. Проучвате проектите им и ги предлагате на другата фирма. А вие се пишете фирма за посредничество при фирмени преговори. Бутате им фалшиви документи за регистрация / ако разбира се учебната задача изисква такива детайли/ и след трансферирането на сумата - "Бъркате нещо! Други са били".
                        Я ми кажи първо дали си пълнолетен, та да знам докъде да се простирам със съветите си.
                        Последно редактирано от velio; 09-01-08, 16:16.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                          Чакай сега - нали каза, че сте 4 групи и всяка група трябва да измисли фирма и продукт. Ако не знаете какви са другите фирми продукта трябва да е универсален - не върви едни да прозивеждат гевречета с формата на пингвин и да се опитваш да им продаваш редосеялка с вертикално излитане. Не се връзва. Щом ще си предлагате нещата едни на други по-скоро от там трябва да се тръгне - кой с какво ще се занимава и какво може да му се предложи за да има смисъл.
                          Значи продукта който ще правим е фирмена тайна за всяка група на класа.Ако им кажем на другите те ще ни откраднат идеята и ще направят нашия продукт.Май съм объркал няма да си ги продаваме, а другата фирма трябва да каже дали и харесва продукта.Ще поставяме цени и трябва хем да е добре направен продукта хем да е на ниска цена, но не на прекалено ниска за да не си помисли другата фирма че продукта не струва за нищо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X