Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задача в училище

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Задача в училище

Здравейте трябва ми малко помощ и въображение.Значи в училище ни възложиха задачата да си направим фирма.Класа беше разделен на четири и всеки трябва да направи своя фирма да измисли собствен продукт и да го рекламира.Най важното в цялата работа е да измислим продукт който още не е измислен.Ако имате някакви идеи пишете всичко ще е от полза
    Не съм сигурен дали тук трябваше да пусна темата ако модераторите сметнат че мястото не и е тук нека я преместят
    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

До: Задача в училище

Ами измилсете кола.

П.П.Нова марка имам предвид.
    Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнение
      Здравейте трябва ми малко помощ и въображение.Значи в училище ни възложиха задачата да си направим фирма.Класа беше разделен на четири и всеки трябва да направи своя фирма да измисли собствен продукт и да го рекламира.Най важното в цялата работа е да измислим продукт който още не е измислен.Ако имате някакви идеи пишете всичко ще е от полза
      Не съм сигурен дали тук трябваше да пусна темата ако модераторите сметнат че мястото не и е тук нека я преместят
      Ама трябва ли това за което е фирмата да го направите наистина ? Защото ако е за коли мисля че ще се затрудните но може да се измисли нещо лесно

Коментар

Да трябва да го направим наистина.За колата ще се затрудним.Ние мислихме някаква дреха да сътворим

Коментар

Каква е целта на задачата - само да измислите продукт и реклама за него или да измислите фирма, която ще го произвежда, бизнеспланове за няколко години, проучване на пазара, поребности?
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

А това със дрехите е много добра идея имате ли момичета в групата те може да се пробват да ушият една рокля не е трудно купувате плат и просто го зашивате на дълго такава по секси без презрамки ама купете по ластичен плат че ако някой предложи да се пробва да не пада

Коментар

Ама то пък трябвало да се изгради.Не знаех.Скоро имахме подобна задача в училище.И ние ги мислехме едни-бирения телефон,домашната пърцуца(с рекламен лозунг "ще ви направи безсмъртен")а последната група обмисляха идеята за машина на времето но се спряха на вибратор...
              Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                Каква е целта на задачата - само да измислите продукт и реклама за него или да измислите фирма, която ще го произвежда, бизнеспланове за няколко години, проучване на пазара, поребности?
                Да всичко това което сте изброили извинявам се, че не съм доуточнил всичко

Коментар

Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнение
                  но се спряха на вибратор...
                  Въпрос ? Как са го направили имам предвид форма с отливка ли и какво като метериал ?

Коментар

Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнение
                    Въпрос ? Как са го направили имам предвид форма с отливка ли и какво като метериал ?
                    хаха добър вапрос ,обаче аз се чудя в какви училища учите ,че да ви дават да пишете домашни и правите рокли.....аз уча в електро....

Коментар

- ако условията на задачата го допускат, помисли за услуга;
                      - нова полезна вещ трудно се измисля сметките за разработка и себестойност ще ви стопят лагерите, ако ги правите що годе сериозно;
                      - купища досадни проблеми - купища идеи ...
                      Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнение
                        Може би с отливка от естествен образец?.....
                        А като материал може да мине естествения. Е, вибрациите не са същите, но около 2-3 херца...
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Според мен, трябва да измислите нещо шантаво - примерно търлъци за щрауси. Или обувки бързоходки, шапка невидимка, такива неща.

Говоря напълно сериозно!

Защото тогава задачата ви ще бъде много по-интересна - целева аудитория, среден живот на продукта, бизнес план, реклама и т.н.

По принцип, е важно да определите сегмента - дали ще бъде подметки и аксесоари за ботуши бързоходки (тогава отношенията са бизнес-бизнес) или шиене/сглобяване на самите ботуши - (бизнес - краен потребител). Общо взето това са главните неща от които трябва да тръгнете.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                            хаха добър вапрос ,обаче аз се чудя в какви училища учите ,че да ви дават да пишете домашни и правите рокли.....аз уча в електро....
                            В езикова , и не ни зават никакви такива задачки , затова давам идеи да другите

А това с терлиците е много добра идея

Коментар

На мен ми се струва, че някой даскал търси лесен вариант за нов бизнес. Щото не му стига акъла. Пък и да измислиш нов бизнес или продукт на днешно време си е зор работа. А така учениците с необременено от предрасъдаци съзнание могат да родят наистина свежи идеи. И някой да влезе в пари. Може и да не съм прав, но ми намирисва.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X