Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крокодилът е по-дълъг, отколкото широк!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Крокодилът е по-дълъг, отколкото широк!

Хресва ми че е тревояден а хищниците не го закачат.Опасен вегетариянец.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      Давай ДНК анализа насам, аз на друго не вярвам
      Има 1 герой от детските приказки на Доналд Бисет "Мистър Крококот". Там има значение от коя страна на това животно ще ти взема ДНК-то.
      Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
      http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
        Хипопотамите убиват годишно повече хора отколкото всички останали диви животни в Африка взети заедно.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Два тона са си два тона...
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
            Гледал съм как хипопотами ядат труповете на умрели свои събратя. И никой не може да обясни защо. А иначе , да - вегетариянец си е.

Коментар

Я, тука си говорите за Гена?
              Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                Едно мнение в темата за "Закон за привличането" ме провокира да напиша старата истина!

Такъв спор няма! Добре известен факт е, че това е една от двете теорими, които доказват, че всъщност крокодила е по-дълъг, отколкото зелен!

Теорема 1: Крокодилът е по-дълъг, отколкото зелен.
                Доказателство: Като погледнем крокодила отгоре, той е дълъг и зелен. Като го погледнем отдолу, той е дълъг, но не е зелен. Следователно е по-дълъг, отколкото зелен.

Теорема 2: Крокодилът е по-зелен, отколкото широк.
                Доказателство: Погледнат отгоре крокодилът е зелен на дължина и на широчина, но е широк само на широчина. Следователно е по-зелен, отколкото широк.

Теорема 3: Крокодилът е по-дълъг, отколкото широк.
                Доказателство: От Теореми 1 и 2 следва, че щом е по-дълъг, отколкото зелен и по-зелен, отколкото широк, то следователно е и по-дълъг, отколкото широк.

Не си прав Заарине! Ето опровержение на първата теорема:
                Погледнат отпред, крокодилът е къс и зелен, погледнат отзад е също къс и зелен, отгоре - дълъг и зелен, отстрани - 2х дълъг и зелен, отдолу - само дълъг. Равносметка:
                5 страни - зелен, 4 страни дълъг. Което ще рече, че е повече зелен, отколкото дълъг.
                С теореми 2 и 3 съм съгласен.

Коментар

И теоремите на Заарин и оспорването им са супер!

Напредва науката. Време е някой да се залови със съотношенията между крокодил, който се движи със скорост близка до светлинната. Там проблемът за наблюдателя и неговото място придобива още по-голяма важност.

Предполагам и самата зеленост (зеленина? зеленщина? зеленеене?) на обекта ще претърпи промени. Заради Доплеровия ефект.

Поздрави!
                  Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                    Не си прав Заарине! Ето опровержение на първата теорема:
                    Погледнат отпред, крокодилът е къс и зелен, погледнат отзад е също къс и зелен, отгоре - дълъг и зелен, отстрани - 2х дълъг и зелен, отдолу - само дълъг. Равносметка:
                    5 страни - зелен, 4 страни дълъг. Което ще рече, че е повече зелен, отколкото дълъг.
                    С теореми 2 и 3 съм съгласен.
                    Нееее

Отпред и отзад се вижда само на широчина, височина и зеленина .
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Да-а...Хубав спор се заформи!Обичам такива дискусии!Особено - на маса.А дали крокодилите са подвластни на "законът за привличането" и дали им влияят "торсионните полета"?Щото и те са живинки един вид.Душици някакви имат май.

Коментар

Ясно!Всички тук сте истрещяли...
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

"Не е необходимо да сте луд, за да работите при нас, но все пак - помага!" Кърт Вонегът, а и надпис едно време, когато май не си бил роден, в родната телевизия.Ми ние ако не сме "изтрещяли", какво да правим в този форум?!Щяхме сигурно да сме на партийни сбирки /горещо го препоръчвам за напредък в кариерата, стига да е при правилната Партия!/, жените можеше да шием гоблени примерно, мъжете - да забиете нЕкой пирон в къщи, или пък да четете вестник пред телевизора и т.н. - все "правилни" неща.

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                            Да-а...Хубав спор се заформи!Обичам такива дискусии!Особено - на маса.А дали крокодилите са подвластни на "законът за привличането" и дали им влияят "торсионните полета"?Щото и те са живинки един вид.Душици някакви имат май.

Разбира се! Един ден правилното разбиране за девиационните осцилации в чувството за вина на подрастващите крокодили ще помогне за съдбините на народите. Не бива да си затваряме очите пред такива проблеми, единствено защото те влачат опашки някъде в Африка и Азия. В края на краищата и там хора живеят.

Поздрави!
                            Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                              "Не е необходимо да сте луд, за да работите при нас, но все пак - помага!" Кърт Вонегът, а и надпис едно време, когато май не си бил роден, в родната телевизия.Ми ние ако не сме "изтрещяли", какво да правим в този форум?!Щяхме сигурно да сме на партийни сбирки /горещо го препоръчвам за напредък в кариерата, стига да е при правилната Партия!/, жените можеше да шием гоблени примерно, мъжете - да забиете нЕкой пирон в къщи, или пък да четете вестник пред телевизора и т.н. - все "правилни" неща.
                              Преди да продължиш да се палиш,обърни внимание на трите емотикончета към края на поста ми...(Явно не ме познаваш)
                              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Абе вие за какво спорите, кой махна "зелен" от названието на темата и го замени с "широк"
                                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X