Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Без секс тази вечер (No sex tonight)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Без секс тази вечер (No sex tonight)

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
    +1 И аз мразя да пазарувам. Освен в случаите, когато с приятелки си правим шопинг терапия за успокоение на нервната система
    Още повече като знам какво ми трябва и какво търся - никога не го намирам!
    А най ме влудява като тръгна с някой приятел ( мъж!), който обича да зяпа витрините и да се шматка по магазините...кви времена настанаха, еййй
    Признавам, аз се заглеждам по витрините, и често си мисля да купя всичко налично...
    Но... магазина е железария!!!
    Просто като видя инструмент, и ми идва да ограбя някоя банка.
    Извън темата, извинете....
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от ivanik1978 Преглед на мнение
      БЕЗ СЕКС ТАЗИ ВЕЧЕР

Никога не успях да рабера защо сексуалните подбуди при мъжете и жените са тъй различни. И никога не проумях цялата история с Венера и Марс*. Така и не разбрах защо мъжете мислят с главата си, а жените със сърцето.
      Ето ви пример:
      Една вечер миналата седмица с приятелката ми си бяхме легнали. Страстите започваха да се нажежават, а тя внезапно каза: "Не съм в настроение, искам само да ме прегърнеш."
      "Какво ?!, Какво трябва да значи това ?!?" - подскочих аз.
      И тя изрече думите, от които всеки мъж на планетата се опасява ... "Ти не си на нивото на моите емоционални потребности като жена, така че аз не съм в състояние да задоволя твоите плътски желания на мъж." На моя втрещен поглед тя отговори: "Не можеш ли просто да ме обичаш заради човешката ми същност, а не заради секса ?"
      Осъзнавайки, че тази вечер няма да си го получа, се обърнах и заспах.
      Още на следващия ден си взех почвка и посветих времето си на нея. След прекрасен обяд отидохме на пазар в голяяяям неназован МОЛ (:Р). Обикалях с нея докато пробваше няколко съпи парцала. Не можеше да се реши кой й харесва и затова й казах, че просто ще вземе всичките. Искаше и нови обувки за парцалките - да вземем по един чифт за всяка комбинация - бях отново ларж. Отидохме и до бижутериите - взе си чифт диамантени обици. Абе с една дума - беше на върха на щастието. Сигурно си е помислила, че съм на ръба на лудостта. Помислих си, че ме изпитва - поиска гривна за тенис, при положение, че изобщо не играе. Обаче аз я хвърлих в музиката - "Разбира се, скъпа."
      Беше пред оргазъм от възторг. Усмихвайки се и с разтреперена от вълнение най-накрая каза: "Мисля, че това е всичко, скъпи, хайде към касата."
      Едвам сдържайки се, измрънках: "Нее, мила, не съм в настроение."
      Лицето й побеля, ченето увисна в недоизречено "КАКВО?"
      И тогава додадох: "Скъпа! Просто исках да подържиш тези неща за малко. Ти не си на нивото на финансовите ми възможности като мъж, та да мога аз да задоволя твоите женски потребности от пазаруване." И когато се изцъкли оня усмъртителен поглед, прибавих:"Защо не ме обичаш заради това, което представлявам като личност, а не заради нещата, които ти купувам ?!"
      Очевидно и тази нощ няма да има секс.

* "Жените са от Венера, мъжете - от Марс" - популярна книжка за войната между половете
      "Марс и Венера в леглото". Тия книжки ги давам под наем.
      не е скъпо, възползвайте се, за си разберете половинката!!!
      Или поне половината от ...я!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Признавам, аз се заглеждам по витрините, и често си мисля да купя всичко налично...
        Но... магазина е железария!!!
        Просто като видя инструмент, и ми идва да ограбя някоя банка.
        Извън темата, извинете....
        +1

... или електронни части, черна техника.... ние си ги знаем (а и не само ние)
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
          А най ме влудява като тръгна с някой приятел ( мъж!), който обича да зяпа витрините и да се шматка по магазините...кви времена настанаха, еййй
          Ти имаш много немъжесъстоятелни приятели...!!!????twisted:

Коментар

Та по темата за разбирането на половинката, горещо препоръчвам " Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния", чете се точно за два часа, много разпускаща, развлекателна и уникално поучителна!
            sigpic

Коментар

Ама как трябва да стои този капак? Гледам че, само го споменавате.....ама чак и книга да напишат. Аз понеже ми е се тая и до сега не сам обръщал внимание как стои

Коментар

Няма значение за капака, важното е че в книгата са описани едни и същи ситуации погледнати от женска и мъжка гледна точка... прочети я заедно със жена си и много ще се забавлявате
                sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X