Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Без секс тази вечер (No sex tonight)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Без секс тази вечер (No sex tonight)

Интересна история - ако име някой време, ще е интересно да се преведе за всички!

NO SEX TONIGHT

I never quite figured out why the sexual urge of men and women differ so
    much. And I never have figured out the whole Venus and Mars thing. I have never figured out why men think with their head and women with their heart.
    FOR EXAMPLE: One evening last week, my girlfriend and I were getting into bed.
    Well, the passion starts to heat up, and she eventually says “I don’t feel
    like it, I just want you to hold me.”
    I said “WHAT??!! What was that?!”
    So she says the words that every boyfriend on the planet dreads to hear…
    “You’re just not in touch with my emotional needs as a woman enough for me to satisfy your physical needs as a man.” She responded to my puzzled look by saying, “Can’t you just love me for who I am and not what I do for you in the bedroom?”
    Realizing that nothing was going to happen that night, I went to sleep.
    The very next day I opted to take the day off of work to spend time with
    her. We went out to a nice lunch and then went shopping at a big, big
    unnamed department store. I walked around with her while she tried on
    several different very expensive outfits. She couldn’t decide which one to
    take so I told her we’d just buy them all. She wanted new shoes to
    compliment her new clothes, so I said lets get a pair for each outfit. We
    went onto the jewelry department where she picked out a pair of diamond
    earrings. Let me tell you…she was so excited. She must have thought I was one wave short of a shipwreck. I started to think she was testing me because she asked for a tennis bracelet when she doesn’t even know how to play tennis. I think I threw her for a loop when I said, “That’s fine, honey.”
    She was almost nearing sexual satisfaction from all of the excitement.
    Smiling with excited anticipation she finally said, “I think this is all
    dear, let’s go to the cashier.”
    I could hardly contain myself when I blurted out, “No honey, I don’t feel
    like it.”
    Her face just went completely blank as her jaw dropped with a baffled
    WHAT?”
    I then said “honey! I just want you to HOLD this stuff for a while. You’re
    just not in touch with my financial needs as a man enough for me to satisfy your shopping needs as a woman.” And just when she had this look like she was going to kill me, I added, “Why can’t you just love me for who I am and not for the things I buy you?”

Apparently I’m not having sex tonight either.
    Show must go on!
    LZ1VES

До: Без секс тази вечер (No sex tonight)

БЕЗ СЕКС ТАЗИ ВЕЧЕР

Никога не успях да рабера защо сексуалните подбуди при мъжете и жените са тъй различни. И никога не проумях цялата история с Венера и Марс*. Така и не разбрах защо мъжете мислят с главата си, а жените със сърцето.
    Ето ви пример:
    Една вечер миналата седмица с приятелката ми си бяхме легнали. Страстите започваха да се нажежават, а тя внезапно каза: "Не съм в настроение, искам само да ме прегърнеш."
    "Какво ?!, Какво трябва да значи това ?!?" - подскочих аз.
    И тя изрече думите, от които всеки мъж на планетата се опасява ... "Ти не си на нивото на моите емоционални потребности като жена, така че аз не съм в състояние да задоволя твоите плътски желания на мъж." На моя втрещен поглед тя отговори: "Не можеш ли просто да ме обичаш заради човешката ми същност, а не заради секса ?"
    Осъзнавайки, че тази вечер няма да си го получа, се обърнах и заспах.
    Още на следващия ден си взех почвка и посветих времето си на нея. След прекрасен обяд отидохме на пазар в голяяяям неназован МОЛ (:Р). Обикалях с нея докато пробваше няколко съпи парцала. Не можеше да се реши кой й харесва и затова й казах, че просто ще вземе всичките. Искаше и нови обувки за парцалките - да вземем по един чифт за всяка комбинация - бях отново ларж. Отидохме и до бижутериите - взе си чифт диамантени обици. Абе с една дума - беше на върха на щастието. Сигурно си е помислила, че съм на ръба на лудостта. Помислих си, че ме изпитва - поиска гривна за тенис, при положение, че изобщо не играе. Обаче аз я хвърлих в музиката - "Разбира се, скъпа."
    Беше пред оргазъм от възторг. Усмихвайки се и с разтреперена от вълнение най-накрая каза: "Мисля, че това е всичко, скъпи, хайде към касата."
    Едвам сдържайки се, измрънках: "Нее, мила, не съм в настроение."
    Лицето й побеля, ченето увисна в недоизречено "КАКВО?"
    И тогава додадох: "Скъпа! Просто исках да подържиш тези неща за малко. Ти не си на нивото на финансовите ми възможности като мъж, та да мога аз да задоволя твоите женски потребности от пазаруване." И когато се изцъкли оня усмъртителен поглед, прибавих:"Защо не ме обичаш заради това, което представлявам като личност, а не заради нещата, които ти купувам ?!"
    Очевидно и тази нощ няма да има секс.

* "Жените са от Венера, мъжете - от Марс" - популярна книжка за войната между половете
    Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Мерси за превода. Наистина е ЯКО.
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Много готино. Извиках и жена ми да го прочете. Отговора и беше: тази вечер без секс.
        О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
          Много готино. Извиках и жена ми да го прочете. Отговора и беше: тази вечер без секс.
          Ааа така , казвайте на време, че трябва да се чете от жените след секса

Коментар

Ето предупреждавам.
            Не го давайте това четиво на жените си. Ще останете без секс вечерта.
            О899 2б2 1З2

Коментар

Това не е джентълментска постъпка , а остроумна простотия.
              Звучи добре , но всъщност е дребничко и тясноскроено разказче.
              -1
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от ivanik1978 Преглед на мнение
                БЕЗ СЕКС ТАЗИ ВЕЧЕР

Никога не успях да рабера защо сексуалните подбуди при мъжете и жените са тъй различни...
                Браво ivanik, добър превод!

Коментар

Правилно - никъв секс за такава гъска.

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                    Явно скоро не си я водил на шопинг...

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                      Това не е джентълментска постъпка , а остроумна простотия.
                      Звучи добре , но всъщност е дребничко и тясноскроено разказче.
                      -1
                      ПРЕДАТЕЛ!!!
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        ПРЕДАТЕЛ!!!
                        Хайде бе, не подхожда на такива мъже, като от нашия форум да са дребнави, а по скоро толерантни и всеопрощаващи. Особено за женски капризи ).
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Хайде бе, не подхожда на такива мъже, като от нашия форум да са дребнави, а по скоро толерантни и всеопрощаващи. Особено за женски капризи ).
                          Ако не си разбрал: майтап! Ама ако капризите са като на тая от разказа, мъка, мъка... Иначе и аз си мечтая да задоволявам женски капризи, от всякакво естество:-)))))))
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Някой се борят за пълната програма довечера

Коментар

Първоначално публикуван от ivanik1978 Преглед на мнение
                              * "Жените са от Венера, мъжете - от Марс" - популярна книжка за войната между половете
                              Тази книга не е за войната между половете, а за различията между тях и как да ги преодоляваме и живеем в мир и разбирателство.
                              Ако и двата пола я изучаваха в училище в часовете по психология, примерно, разводите щяха да намалеят драстично.

А въпросната плиткоскроена история е написана точно от човек, който хабер си няма за какво става въпрос .
                              НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                              Omnia vincit amor !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X