Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Поздрав за всички Нивоводи
Свий
X
-
До: Поздрав за всички Нивоводи
Стефане, това само ти още не го беше пускалВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Е аз не бях го гледала. Благодаря Стефане сега съм почти горда с Танка Руди, чудно само дъното дали е било с камъни или тиня, щото наща Нива и в пясък е затъвала и нито бавните нито блокажа помогна, добре че имаше едно магаре наблизо с водача разбира се, пък и незнам кого щяхме да търсим да ни вади.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Да живеят магаретата и ромите.Верно е щеше да е много интересно,голям смях щеше да падне, и не само смях.
А и от там започнаха първите стъпки в ОFF roada
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от donia Преглед на мнениеЕ аз не бях го гледала. Благодаря Стефане сега съм почти горда с Танка Руди, чудно само дъното дали е било с камъни или тиня, щото наща Нива и в пясък е затъвала и нито бавните нито блокажа помогна, добре че имаше едно магаре наблизо с водача разбира се, пък и незнам кого щяхме да търсим да ни вади.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеа като тръгнем за балкана, го връзваме за теглича и яваш яваш...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Разбира се. За целта трябва да е подковано с титанови подкови, тъй като железните прегряват при висока скорост, не дават необходимото сцепление с пътната настилка и има опасност от поднасяне по завоите, което пък е предпоставка за МТП.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар