Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Баш разбирач

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: баш разбирач

Всичките се отплеснахте надалече от темата.
    Човека е дал точно и ясно изискванията, за кал, за сняг, за асфалт и за офф-роуд. Това са 4 критерия!!! Ето го и ГЕНИЯТ отговор - 4 гуми... по 1 за всеки терен. само да са почти еднакъв размер.
    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      Алекс, само не говори че Тръксъса е добър на асфалт, щот аз по-гнусно гадно и желеобразно поведение никога не съм усещал... Честно да ти кажа и с Кобри съм карал с 200 с Гранда и не ме беше страх толкова колкото с Тръксъс с 60 по Панорамния път на Витоша...
      ??? Имах две "коли" с такива гуми и съм карал 140-150 за тест и средно с 90-120 по 8-10хиляди километра (с всяка), никога не съм имал проблеми с поведението на колата, дори съм карал на гланцов лед (от Юндола до Банско) вярно с повишено внимание, но колегата с БМВ-то със Зимните гуми не се движеше по-бързо, аз не се имам за някакъв страшен шофьор, така че трябва да е било от гумите. Кобри не съм карал, може би трябва да пробвам след това ти мнение

Коментар

С повишено внимание е правилният отговор. Щот това да завивам и автомобилът да завива след малко определено не е никакъв кеф.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

С повишено внимание е правилният отговор. Щот това да завивам и автомобилът да завива след малко определено не е никакъв кеф.

Като гледам как ми четеш мненията, разбирам какво значи "като дявол чете евангелието" казвам с повишено внимание на ГЛАНЦОВ лед, ти разбираш че по принцип с тези гуми като завиеш и колата може би едва ли не след 10-15 минути или при желание завива, ама може и да не е в същата посока, ами така попринцип

Коментар

Е те сега можете да видите как изгрява новият Месия!
            Джихад ще има ли?
            Не. След като приключи мисията на багерите на ВиК, така или иначе всички които не сложат такива гуми сами ще отпаднат от уличното движение...
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
              Влизам днес в един плевенски сервиз за гуми , вземах гуми за един трактор и следната картинка:Мъж на видима възраст около 50, стоики , държание и облекло - вижте ме аз съм пълен с пари и съм простттт
              обясняваше на момчето че иска гуми за оффроуд за своя нисан патрол.
              Познавам момчето и затова реших да му помогна в избора,да но уви (баровеца) искал гуми хем да кара със 200 хем да ходел на оффроуд, да няма проблем със сняг и със лед
              на което му одговорих че няма такива гуми, при което ( баровеца ) така се разгневи и ми вика а има има ама са американски
              няма и да се мъча да ви опиша какво ми бе изражението
              или аз незна какво е оффроуд или незнам какво е магистрала
              мдаммм....... и ти не си търговец както и аз де

на такъв, дето не знае какво иска, обикновенно се предлага най-скъпото и да знаеш - даже остава доволен, че го е купил.

две мутри се срещнали и единия вика: ей, имаш същата риза като моята - от де я купи?
              - от СИТИМОЛа за 250 $

- хехе, минал си се брато - моята я взех от Витошка за 320 $

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Дълго пуших. Мислих.
                Ше зема май и аз да се пиша у диагоналната секта. Тва ми се вижда ного на далавера, щот имаш и асфалтово и кално колело от сяка страна. Даже нема нужда да се чудиш напред ли да караш или надзаде.
                Политически правилно решение, но недалновидно от практическа гледна точка.

Позицията за следване генералната линия на партията е атакуема както от левите сектанти (каращи по левия банкет) така и от десните ревизионисти (придържащи се към десния банкет). За теб остава само двойната непрекъсната линия...

Коментар

И сеа кво? Веднага пак заминаваме у тунинго.
                  На предната броня един блок лед да се влачи пред колелото, одзад една кофа кал да тече на задното от другата страна ...
                  Не, не съм готов да вляза в световния политически живот. Ех ...

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                    ...Човека е дал точно и ясно изискванията, за кал, за сняг, за асфалт и за офф-роуд. Това са 4 критерия!!! Ето го и ГЕНИЯТ отговор - 4 гуми... по 1 за всеки терен...
                    Това е решението!
                    Нали и от там идва 4х4...
                    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Въх, ще трябва да слагаме още колелета за диференциация...
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                        Уууууууу, бе! Ама сте много изостанали от Истинския път на Безкомпромисноста! Половината от обиколката на гумата е за асвалт, а другата половина за кал. Всички карат с ЕДНАКЪВ размер гуми. Асвалтовите пътища се разкопават на ивици кал, а със спестения асвалт черните пътища се асвалтират на ивици. Всички ивици са с широчина равна на половината обиколка на гумата. Има известно неудобство с напасването за първата ивица, ама не е болка за умиране. След това 50-те процента гума за асвалт държи на асвалата, а 50-те процента за кал - на калата! Просто и ефикасно! При това нащата Вяра е почти приета за официална в България! Ако не вярвате вижте с очите си багерите на ВиК (Вяра в ивиците от Кал) как от доста време къртят асвалта на ивици! Така рано или късно всички асвалтисти ще бъдат покръстени в новата Вяра!
                        Като го прочетох веднага си помислих - ами какво става ако пробуксува някоя гума? И след известен размисъл в главата ми се заформи решение на проблема - блокажи. Ако ги дават безплатно съм много за този вариант.

Колкото до баш разбирача - момчето не е търговец. Такъв един му предлагаш една или няколко бройки от най-скъпото което можеш да доставиш, шибваш му една хубава надценка и след това и той доволен, и ти доволен.
                        “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                        Walter Rohrl
                        GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X