Обява

Свий
Няма добавени обяви.

странно явление

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: странно явление

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
    добре бе граждани ,
    щом не ми вярвате, като срещна трети такъв ще го снимам!
    За мен това си е чиста мутация и е странно че щом моя милост видя два броя за месец, значи и други трябва да са виждали !!!
    Да ти вкарам малко конспиративни мисли...
    Може би два пъти си срещнал един и същ и той те преследва нещо, а...

Сега сериозно - има такива изроди, аз оня ден от офиса изхвърлих един към 7 - 8 санта, направо синигер. Ама зелен!

Коментар

Колеги не хабете ценните ресурси - насекомите имат най-лесно усвояемите белтъчини, впрочем имат и много ниско съдържание на водица в тялото си, та наберете 100тина грама скакалци панировка малко лютичко къри и сол на вкус и ето прекрасно мезе равно на 3-4 паржоли и гарантирано нямат холестерол - всичко това съвсем сериозно.

Поздрави,
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
        Колеги не хабете ценните ресурси - насекомите имат най-лесно усвояемите белтъчини, впрочем имат и много ниско съдържание на водица в тялото си, та наберете 100тина грама скакалци панировка малко лютичко къри и сол на вкус и ето прекрасно мезе равно на 3-4 паржоли и гарантирано нямат холестерол - всичко това съвсем сериозно.

Поздрави,
        Де тоз късмет! Те се срещат само инцидентно и поединично...

Коментар

Саранча. Винаги ги е имало. През няколко години и по нашите земи стават толкова много, че се случва и да ги забележат хората. Ама им трябват големи горещини.
          Джорджоне е прав, като нападнат реколтата в Африка, местните не плачат ми ликуват. Това им е истинското плюскане за годините до следващото нашествие. Най-чиста и лесно усвояема безценна храна. Другото което е толкова удобно за организма за ядене е гнилото месо. Ама хората нещо не го обичат.
          За Видин май е вярно. Брат ми тръгнал да купува арматурна мрежа - казали му да иде другия месец. Имало голяма поръчка за кръчмите по Дунава, за противокомарни мрежи. Нещо изнервени, щото май трябва да сменят материала. Кат че ли не издържа, и минават на колонно желязо.

Коментар

За Видин май е вярно. Брат ми тръгнал да купува арматурна мрежа - казали му да иде другия месец. Имало голяма поръчка за кръчмите по Дунава, за противокомарни мрежи. Нещо изнервени, щото май трябва да сменят материала. Кат че ли не издържа, и минават на колонно желязо.
            Ами да пускат ток по мрежите в такъв случай. Ще ударят два заека с един куршум - хем ще трепят комарците безвъзвратно , хем ще си осигурят лесно усвоима храна за няколко години напред (печена , готова за консумация)...

Коментар

Eeeee посмали малко де
              Изобщо не преувеличавам, незнаеш какво нещо беше, даваха и по телевизията, били дошли незнам от къде некъде от юга. Ако има някой от моя край във форума може да го потвърди.
              99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
              It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Джорджоне е прав, като нападнат реколтата в Африка, местните не плачат ми ликуват. Това им е истинското плюскане за годините до следващото нашествие. Най-чиста и лесно усвояема безценна храна.
                Абе, прощавай, ама хем да, хем 100-ина пъти по толкова не. Ядат си ги, та ушите им пукат, в Тайланд (сигурно и другаде) ги продават и в консерви. Същевременно това е страшно, кошмарно бедствие с мащабите и последиците на средновековна чумна епидемия.

Скакалците за уморили от глад неизмеримо повече хора, отколкото са нахранили с филенцата си.

Извинявайте, че така се получава във форума за хумор, ама ето още нещо по въпроса за скакалците.

Поздрави!
                Прикачени файлове
                Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X