Обява

Свий
Няма добавени обяви.

странно явление

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• странно явление

колеги, може да е смешно , но все пак е някакъв повод за размисъл ! веднъж преди седмица в планината на вилата си отварям балконската врата и кво да видя , Скакалец ! около 10-12 сантиметра дълъг , тлъст и гледа нагло. Метнах се с един чехъл , ама бега гада. скри се в тревата. Днес за втори път докато се разхождам из центъра отново същата гад !! на Граф Игнатиев при това! тоя път обаче клечеше до една витрина и се чустваше май доста некомфортно опитах да го настъпя, небрежно, пак избяга. Та , въпроса ми е - дали това са някакви африкански скакалци или някаква генна мутация или що??? за цял живот 33 години такова чудо не съм виждал !!!

До: странно явление

Има ги и такива дзверове.Не му се дърви щото ще ти направи суплес без много зор
    Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

няма шега човече, огромни скакалци, това можеда е безвредно за хората, ама за реколтата? като библейско явление някакво???

Коментар

И аз веднъж преследвах един кефал с харпуна, стрелям го от близо и стрелата се забива на мястото му, но кефала изчезва. И пак, и пак и.....
        Най накрая кефала, се обърна, погледна ме с големите си влажни очи и каза " Защо пиеш толкова бе момче ? "
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
          И аз веднъж преследвах един кефал с харпуна, стрелям го от близо и стрелата се забива на мястото му, но кефала изчезва. И пак, и пак и.....
          Най накрая кефала, се обърна, погледна ме с големите си влажни очи и каза " Защо пиеш толкова бе момче ? "
          Е те тва направо изби рибата!!
          Don't hunt IF you can't kill
          първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Те мутантите , не са от вчера . 90-година на Шабла на стрелби. Комарите бяха толкова големи ,че като се блъсне в палатката и отскубне обтягащити колове ,забити в земята !
            Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

И аз съм бил на Шабла, ама по-рано. Тогава държаха дежурни батареи и ги сваляха още преди лагера.

Коментар

добре бе граждани ,
                щом не ми вярвате, като срещна трети такъв ще го снимам!
                За мен това си е чиста мутация и е странно че щом моя милост видя два броя за месец, значи и други трябва да са виждали !!!

Коментар

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
                  добре бе граждани ,
                  щом не ми вярвате, като срещна трети такъв ще го снимам!
                  За мен това си е чиста мутация и е странно че щом моя милост видя два броя за месец, значи и други трябва да са виждали !!!
                  Съжалявам , че аз не снимах такъв мутант онзи ден. Само го изхвърлих на терасата. А майка ми като идва у дома , излязла на терасата , видяла го и вика:"Ела да видиш какво чудовище има тука!" И бяга вътре...
                  Та аз видях такъв жълто зелен изрод , ненормално голям скакалец. И мисля , че е някаква друга порода , в никакъв случай не е местен жител.

Коментар

А на дървени въглища как са ?

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                      А на дървени въглища как са ?
                      Не бях гладен иначе ги хапвам с кеф пържени.

Коментар

Борко, за реколтата не се тревожи. Ония, дето са опасни за нея, летят с милиони, ама са дребни. На този, който описваш, за какво му е реколта?

Преди години един приятел от Видин ми разказваше, че едно от местата където гарантирано не те хапят комари, е една кръчма на самия бряг на Дунав. Защото комарът там въобще не е привлечен от хапане - той се снишава, бодва си едно кебапче от чинията ти и заминава да вечеря на спокойствие.

Поздрави!
                        Искам България чиста!

Коментар

Преди 2 години по нашия край се бяха преселили някакви такива, голями колкото врабчета, бяха ужасно много улиците бяха като постлани с килим, поне уличните котки не бяха гладни, но си беше веселба седиш и си пиеш биричка и гледаш хората по улицата как подскачат
                          99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                          It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
                            голями колкото врабчета
                            Eeeee посмали малко де
                            Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

ами един такъв скочи на нашата тераса а ние сме на седмият етаж.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X