Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как за пореден път се опитах да си убия колата...
Свий
X
-
От: Как за пореден път се опитах да си убия колата...
Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеНали казват че клин клина избивал, та вече има нов катър в отбора :
1.9 TDI AFN 110 ps.
Тази има възможност и с 210 км да и хвърчат ремъчките , не като старата на 180 км . Та съболезнования към колицата (изгоря жива) и честито на собственика ,да си я трепе със здраве .Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Да ти е честита новата придобивка,дано изкара повече от другата.Лека му преса или донур на стария Голф.Препоръка вземи си Ауди.Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеНали казват че клин клина избивал, та вече има нов катър в отбора :[ATTACH=CONFIG]644251[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]644252[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]644253[/ATTACH]
1.9 TDI AFN 110 ps.Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
АСК Ален Мак
Коментар
-
За ауди бях тръгнал, в това се спънах, а и донор имам. Бях се засилил за А-6 комби, ама това ми хареса, че без париПървоначално публикуван от Венци В Преглед на мнениеДа ти е честита новата придобивка,дано изкара повече от другата.Лека му преса или донур на стария Голф.Препоръка вземи си Ауди.
На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Що, бе старец? Аз и тази ще я убия- онази просъществува 10 месца, а беше сравнително читаваПървоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнениеМисля,че темата е за ключ.
Отвори си нова със същото заглавие.
Коментар
-
Значи почваме старата песен с нов глас.........Ще имам ли честа да ти сменя гумите със зимни-преглед и реголиране на ходовата част....ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...
Коментар
-
Даже мисля да те посетя тези дни.Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнениеЗначи почваме старата песен с нов глас.........Ще имам ли честа да ти сменя гумите със зимни-преглед и реголиране на ходовата част....На сърбела майката му е чесането.
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеДаже мисля да те посетя тези дни.
Кръгът се затваря!ТЛК-120 Николай Колев
0898521295
Коментар
-
Кръгът зе да се затваря -снощи имах честа да видя и да пипна новата придобивка на Борко
.Следва монтаж на зимни гуми което ме хвърли в необясними чуства
.Как да е монтирахме зимните гуми и още една изненада Негово величество Борко пожела да му се измери геометрията на голфу
.Със треперещи ръце закачих апаратите и ооооооо геометрията е на майната си .......
Следва реголиране на накалони и сходимост.Следва зареждане от бензиджийно........

ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...
Коментар
-
Понеже имам честта най големия майстор на предници в Северна България да ми е приятел- веднага го посетих. Подосаждах му няколко часа, в резултат на което имам четири зимни гуми и перфектна ралиджийска предница. Колата се държи супер- беше изпробвана екстремно на завоите между Кубрат и Разград. На няколко пъти щях да я загробя, но и беше писано да живее...Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнениеКръгът зе да се затваря -снощи имах честа да видя и да пипна новата придобивка на Борко
....
Тук Майстор Меха монтира гуми и ми се хили
Самия стенд...
Коментар
-
Аз като бивш голфаджия да се изложа по темата,тоя мотор на новия си е екстра за нормално карана,ако искаш да го правиш самолет ще трябва да поработиш върху него,в сток вид не очаквай много !Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Аз искам просто да ми вози гъза от точка ''А'' до точка ''Б'' Да върви прилично, да гори поносимо, частите да са ефтини и като се наака- да не ми пука да го хвърля. Това ми е 4та тройка, преди това съм имал 5 или 6 ''двойки'' и няколко ''единици''Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение...в сток вид не очаквай много !На сърбела майката му е чесането.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар